- 26 Ağustos 2015
- 320
- 58
- 28
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Bilmeyerek ve adamın kaskosu var adam mahkemeye gidip bilerek arabamı çizdi diyecekmis gel anlaşalım 2 bin TL'dediyorAdamin arabasini bilerek veya bilmeyerek cizdiyse sikayetci olabilir hakki
Sizde mahkemede bilerek olmadigini kanitlarsiniz mobeseden falan adam nerden izlediyse mahkemeye sunulurBilmeyerek ve adamın kaskosu var adam mahkemeye gidip bilerek arabamı çizdi diyecekmis gel anlaşalım 2 bin TL'dediyor
Sizde mahkemede bilerek olmadigini kanitlarsiniz mobeseden falan adam nerden izlediyse mahkemeye sunulur
hasarsızlık indiriminin bozulmasını istemiyor pasta cila ile geçmeyecek bir çizikse götürsün babam bir servise baktırıp fiyat istesin
O zaman mahkemenin sizi pek hakli bulacagini sanmiyorumŞimdi çok kötü bir şey diyecegim babam arabayı park edince yeri nasıl diye gittim baktım ama aliskanliktan diyor yani araba çizilmiş mi filan adam hiç o arabaya bakmamis bile sadece aliskanlikla yapmış adamda sen çarptın bir de geldin baktın diyor ya bu nasıl bir şey
O zaman mahkemenin sizi pek hakli bulacagini sanmiyorum
Adamı ilgilendirir mi sizin paranız olup olmadığı adam hasarına bakar Bugun bir kasko 5binden başlıyor sonra arabayı park ederken oraya girip girmeyeceğini ve sürtüldügünü anlamış olması lazım babanınTek çözüm bu mu biz karşıdaki adamida anlıyoruz araba sıfır ama böyle olmazki bizim beş kurusumuz yok ya
Ya tamam ama yanlışlıkla olan bir şeyde devlet magduru hiç mi düşünmüyorAdamı ilgilendirir mi sizin paranız olup olmadığı adam hasarına bakar Bugun bir kasko 5binden başlıyor sonra arabayı park ederken oraya girip girmeyeceğini ve sürtüldügünü anlamış olması lazım babanın
Esime sordum sizin odemeniz gerekiyormus her turlu ama adamin istedigi parayi vermesinler gotursunler servise orda cikan parayi odesinler 2bin cok demis olabilir dedi
Esime sordum sizin odemeniz gerekiyormus her turlu ama adamin istedigi parayi vermesinler gotursunler servise orda cikan parayi odesinler 2bin cok demis olabilir dedi
Ciddi birşey olsa tutanak tutulur sizin sigorta adamın masrafları karşılar ama basit birşey sigortayı da artırmaya gerek yok.
Herkeste mahkemeye verirse kazanır diyorYani park ederken bile değilmiş sokaktan dönerken sokak basindaymis o araba o arabaya yanlışlıkla çarpmış ama kendi bile farkında değil yani karşıdaki adamda bizi tehdit ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?