- 18 Nisan 2017
- 826
- 593
- 53
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
http://www.turkhukuksitesi.com/showthread.php?t=77280
Kasitli carpma yoksa ceza olmaz denmis ama arastirmak sormak lazim.
Bu arada korkup para falan vermeyin bence. Oyle sey mi olur. Alt tarafi cizik yahu. 2 bin liralik ne var.
Hatta bunun icin size 2 bin lira verin yoksa dava acarim demesi de suc degil mi?
Iyi de adam kaskosunu sizin için bozdurmak zorunda mı? Ikide bir kaskosu var kaskosu var diyorsunuz. Bilerek veya bilmeyerek olması önemli değil, sonuçta birinin malına zarar verdiyseniz bedelini ödemek zorundasınız.Bilmeyerek ve adamın kaskosu var adam mahkemeye gidip bilerek arabamı çizdi diyecekmis gel anlaşalım 2 bin TL'dediyor
Iyi de adam kaskosunu sizin için bozdurmak zorunda mı? Ikide bir kaskosu var kaskosu var diyorsunuz. Bilerek veya bilmeyerek olması önemli değil, sonuçta birinin malına zarar verdiyseniz bedelini ödemek zorundasınız.
Mahkemeye başvursunda bedava değil ki. En az bir iki bin de masraf yapacak. Blöf yapıyor bencede
Burda mağdur malı zarar gören mağdur eden de baban oluyor canımYa
Ya tamam ama yanlışlıkla olan bir şeyde devlet magduru hiç mi düşünmüyor
Ya
Ya tamam ama yanlışlıkla olan bir şeyde devlet magduru hiç mi düşünmüyor
Nerden biliyorsunuz kaskoya yaptıracağını? Adam niye bozsun küçük bi çizik için kaskoyu?Ya tamam da arabayi tam dönüş noktasina bırakmış ve ben bilerek yapmadım bilerek yapmadığım bir şeyde hiç mi hakkım olmaz üstelik adam para istiyor benden arabasını kaskayo yaptıracak benden artı para alacak ben de baismi eğip oturcam
son model sıfır audi mercedes bile 5000 den baslamıyorAdamı ilgilendirir mi sizin paranız olup olmadığı adam hasarına bakar Bugun bir kasko 5binden başlıyor sonra arabayı park ederken oraya girip girmeyeceğini ve sürtüldügünü anlamış olması lazım babanın
katılıyorum.Adamın mahkemeye falan vereceği yok düpedüz para sızdırmak için blöf yapıyor.
Gitsin şikayet etsin karakoldan ifade için çağrılırsınız, sizin kaskolu karşı tarafın hasarını karşılamıyor mu? Ayrıca neden kendi kaskosunu siZin hatanız yüzünden bozdursun, siZin trafik sigortanız varsa karşı tarafın hasarını öder mahkemeye kalmaz işYeni bir dertle geldim ve Rabbim yardım etsin cümlemize Allah'tan gelen her şeye hamdolsun..
Babam bir marketin şoförlüğünü yapıyor yanlışlıkla dün park ederken birinin arabasını çizmiş ama kendi de farkında değil yani. Bugün de adam gitmis mobese den izlemiş geldi bugün bize arabamı cizmissin (arabası sifirmis herhalde onun intikamını alıyor bilmiyorum) 2 bin TL ver, ya da mahkemeye veririm 4 bin alırım bilerek cizmissin diyor.. ( arabasının kaskosu da varmış artı para almaya çalışıyor güya) mahkeme de kendimizi nasıl savuncaz ya valla bıktım ya bıktım usandım bıktım ya başımız şeyden çıkmıyor bıktım Rabbim sen sabır ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?