başına böyle bişey gelen varmı ?? :/

Ben de aynı ismi verecektim. Bepanten ve silverdin. İki merhemi süreceğin oranda eşit olarak karıştır. Silverdin yanıkta cok iyi. Bepanten de cildi yeniliyor. Bunları sür bence.

eynı şey benimde başıma geldi benda masa altında elektrikli sabo tutuyorum ve bütün dizlerim tarif ettiin şekilde ama yazın geçiyo sanırım kıyafet ısısından yanıyo

bende elimi fırına yapıştırmıştım, arkadaşm silverdin aldı o vesileyle ilk o zaman kullandım gerçekten iyi geldi iz miz de kalmadı ama doktora sor yine de

Aynı şey benim başıma gelmişti. Yıllar önce hani şu üstü sehpa olan ısıtıcılar. Üzerine otururdum hep ısınmak için. Sonra bacaklarımın arkası dediğin gibi çok korktum ve doktora gittim. Dr hemen anladı, hiç bir iz kalmadı bilgine...

cilt pigmnetlerimi koyulaşıyor acaba?çok hassas bi cildim olmasına rağmen senelerce o tarz ısıtıcılar kullandım şükür bişiy olmadı...ee sonuç ne doktor ne dedi?ne tavsiye etti??

arkadaşımın bacağına olmuştu ...yanmış gibi kızarmıştı çok korktu öyle kalıcak diye sonra doktora gitti doktor geçer 1-2 haftaya korkma ama bukadar yaklaşma ısıtıcılara bir daha demiş ...2 hafta sonra geçmişti ..korkma yani geçmiş olsun :34:

bence hiç vakit kaybetmeden doktora git.tekrarlaması çok tuhaf bir şey...

ben de aynısı oldu. ısıtıcı yanında fazla durmaktan diz kapaklarım kızardı aynı dediğiniz gibi damar damar.iki tane doktora gittim ikiside direk ısıtıcı dedi ve bu geçmez dediler.çok üzülüyorum .pantera senin ki geçtimi acaba ya da doktor bir şey tavsiye etti mi cevap yazarsan sevinirim.

aynı şey benim başıma gelmişti.masamın altında küçük ısıtıcalardan vardı.sol bacağımın iç tarafı yanmıştı.gerçekten o an hissedilmiyor.bende hiç anlam verememiştim.ki düşünün çizme vardı bende.çizmenin rengi koyulaşmış.eve gelince baktım bacağımda yanmış.ben hiçbirşey sürmemiştim.bir süre sonra kayboldu izi bile yok şuan.
ama sizin ki ne derece bir yanık bilemiyorum.isterseniz cilt uzmanına görünün.
geçmiş olsun

Aynı sorunu bende yaşıyorum,işyerinde bulunduğum yer oldukça soğuk elektrkli soba ile ısınıyorum,sobanın ısıttığı bacağım kıpkırmızı yanık oldu.Isınmayı bıraktıktan bir ay kadar sonra cildim eski haline döndü.Seninde döner umarım.:34:

merhaba canım bende çok üşüyen bir bayanım
liseye giderken okuldan döner dönmez kömür sobasının yanına bir minder
koyup üzerine kıvrılıp uyuyordum soba cayır cayır yanarken ben üşüyordum
birgün uyumuş kalmışım baldırım ve diz kapağımın arası yaklasık iki karışlık bir bölümü
eşofmanımda dahil yanmıştı anneannem farketmişti üstümü örterken sonra yıkadım
çok acıdı falan ama sana o zaman kullandığım bi krem önerebilirim Anestol Ponad 1.50tl satılıyor eczanede
kullan bunu hem yaran iyileşir hem uyuşur canın acımaz :)

Ayrıca bebeklerin pişik ve isiliğine de iyi geliyor

o yanık bildiğimz yanık gibi değil kalıcı bişiyde değil benmde defalarca olurdu ama bacaklarımdaki tüm damarlar ortaya çıkmıştı sanki hiç acıda olmaz ve hemen geçer sen bilirsin ama bişiy kullanmana gerek yok ben geçtikten sonra tekrar unutup sobanın üstüne oturrdm yani ısıtıcının farkında olmadan yine onlar çıkardı ve hemen geçerdii kafana takma...

benim ki geçmedi ama iki tane cildiye uzmanına gittim .ikisi de aynı şeyi söledii geçmez dedi.kronik yanık mı neymiş.belkii lazer filan yapılabiliri bi araştır dedi. ne yanıklar geçiyor iz kalmıyorda bu neden böyle:( advantan yazdı birtanesii bir faydası olmadı:(

yaa doğru yeremi açtım bilmiyorum ama sorunum şu
ofiste sürekli bilgisayar başındayım ve memleket soğuk yani içerisi sıcak olsada ben üşüyüyorum sürekli
ondan sürekli arkamda da ufo yanıyo !!
bu ufo benim sol tarafımı yakmış ve ben üzerimdeki kıyafetlerden hissetmedim acıyı eve gittiğimde soyunurken farkettim
kıpkırmızı ve damarlarım çıkmıştı haşlanmış durumdaydım resmen bi kaç gün sonra geçti kızarıklık ama izi kaldı azdı ozaman
dün yine gördüm ki biraz daha çoğalmışş tuhaf bi iz yani bu geçermii başına böyle bişey gelen varmı napabilirim
yanık kremide sürdümm ama geçirmedi ://
:5:

canım bi ciddiyeciye gitseydin bi krem verirdi. evet oturulken çok üşüyor insan içeri ne kadar sıcak olur sa olsun... çok geçmiş olsun canım

Kızlar Merhaba,

aynı durum bende de oluştu. Bacak arkalarım elektrikli ısıtıtıcan dolayı damar damar çizgiler halinde kahverengi bir hal aldı. 1 ay oldu geçer diye bekledim geçmiyor. önce koyu kırmıızydı şimdi kahverengiler. Pantera14 ve papatya ne durumdasınız acaba?

hametan, bepanthen, medicasol gibi hücre yenileyici kremler kullanmanızı tavsiye ederim.benim fırın tepsisine yapışıp soyulan parmağımdaki izleri bile yok ettiyse sizdeki kızariklığı kesin geçirir:KK66::KK66:

Back
X