Başına böyle bişi gelen var mı?

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
3.914
2.200
83
32
Kızlar şimdi test ywptım . Testimde ilk 1-2 dk da hafif çizgi belirdi gibi . Bende heyecan yapıp hemen odaya gittim bi iki dk daha geçdin bakalım iyice belircek mi diye . Gittim geldim çizgi gitmiş bu nssıl oluyorrree . Gotoğraf ekliyorum. Belirgin olan ilk dk çıkam. Silik olan 3-4 dk sonraki hali

Eklentiler

• CB529F27-AA28-4A59-B798-EEF261AEA4FF.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 1252B377-256B-4116-A2EF-388C751763E2.webp
    5 KB · Görüntüleme: 58
Diğerinde de çok sz var gibi ana neden çok silikleşti diğeri çok daha belirgin sşırı heyecanlandım. Dün yaptım çıkmadı . Bugün yumurtlamamın 14. Günü yani regl olmam gereken gün . Kasıklarım 4 gindür regl olcakmışım gibi ağrıyor . Testte şüphesiz şekilfe çift çizgiyi görmeden kan vermek istemiyorum . Dün yaptım çıkmadı 2 saat sonra hayalet çizgi çıktı . Bugün yaptım ilk dk çıktı sonra silikleşti. Dua edin yarın tekrar ettiğimde direkt ikinci çizgi belitsin . Bir de yumurtlamanın 14. Günü çok net çıkmask gerekmez mi normsldr normal kaset test

Bir de sanki testin çizgisi yanlış yerde . Acaba bozuk mu? Çizgi daha ortads olmax mı abi neden beni buluyor şöylr şeylet

En iyidi tst yapmamak zaten varsa regl gecikiyor sire ilerliyor vr trsttr net çıkıyor. Kendimizr böylr eziyet ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…