- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Çocuktan dolayı engellemiyordum ama gerçi son zamanlarda onuda görmüyor artık.Engelle gitsin, derdi varsa avukatina yazsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuktan dolayı engellemiyordum ama gerçi son zamanlarda onuda görmüyor artık.Engelle gitsin, derdi varsa avukatina yazsin
Arabayı ve eşyaları size bıraktığı için elinizde resmi bir yazi var mı noterden alınmış bir belge eğer yok ise boşanmayı bilerek cekismeliye döndürmüş olabilir hadi eşya neysede arabanin yarı fiyatını almak istiyordur belkide.Çocuktan dolayı engellemiyordum ama gerçi son zamanlarda onuda görmüyor artık.
Neden boşanmadınız.Bu gidişle elinizdekileride kaptıracaksınız.boşanmadığım ama ayrı yaşadığım eski eşim sürekli yaşadığı tüm sorunlarda beni suçluyor. Mesela en son maddi sorunları varmış bu sorunlarda bence ailesine yüklü miktar para verdiği için oldu. Babası uzun zamandır ev yaptırmak istiyordu ama parası olmadığı için yaptıramıyordu ama ne olduysa bu ekonomide birden yaptırdı. Bence eski eşime kredi çektirdiler. Şimdi bu salak gelmiş bana ayrılırken elimde ne var ne yok aldın bu yüzden bu durumdayım diyor. Biz ayrılırken tüm parayı bölüştük sadece araba ve eşyalar bende kaldı ama bunuda kendisi kabul etti. Ayrılmamızın üstünden geçmiş nerdeyse 1,5 yıl hala neden bana gereksiz yere sataşıyor anlamıyorum.
Arabayı sattım yeni araba aldım onuda annemin üstüne yaptım. Çocuğumun hakkını onun ailesine yedirecek kadar salak değilim tabikide.Arabayı ve eşyaları size bıraktığı için elinizde resmi bir yazi var mı noterden alınmış bir belge eğer yok ise boşanmayı bilerek cekismeliye döndürmüş olabilir hadi eşya neysede arabanin yarı fiyatını almak istiyordur belkide.
O yönde sıkıntım yok hiç bir şey alamaz. Boşanma süreci devam ediyor.Neden boşanmadınız.Bu gidişle elinizdekileride kaptıracaksınız.
O zaman iyi ama gene dikkat edin.Eğer çekişmeliyse sinirlerinize hakim olun.Bu süreçte aleyhinize olacak haretlere sebep olabilir sakin kalmaya gayret edin.Adam bence bilerek üstünüze oynuyor.Çekişmeliyse eğerO yönde sıkıntım yok hiç bir şey alamaz. Boşanma süreci devam ediyor.
Neden hala bosanmiyorsunuzboşanmadığım ama ayrı yaşadığım eski eşim sürekli yaşadığı tüm sorunlarda beni suçluyor. Mesela en son maddi sorunları varmış bu sorunlarda bence ailesine yüklü miktar para verdiği için oldu. Babası uzun zamandır ev yaptırmak istiyordu ama parası olmadığı için yaptıramıyordu ama ne olduysa bu ekonomide birden yaptırdı. Bence eski eşime kredi çektirdiler. Şimdi bu salak gelmiş bana ayrılırken elimde ne var ne yok aldın bu yüzden bu durumdayım diyor. Biz ayrılırken tüm parayı bölüştük sadece araba ve eşyalar bende kaldı ama bunuda kendisi kabul etti. Ayrılmamızın üstünden geçmiş nerdeyse 1,5 yıl hala neden bana gereksiz yere sataşıyor anlamıyorum.
neden eşit olsunki zatenHer şeyi bölüşüp üstüne ev ve arabayı aldıysanız pek de eşit değilsiniz. Çocuklarınız var mı?
Niye hala görüşüyorsunuz?boşanmadığım ama ayrı yaşadığım eski eşim sürekli yaşadığı tüm sorunlarda beni suçluyor. Mesela en son maddi sorunları varmış bu sorunlarda bence ailesine yüklü miktar para verdiği için oldu. Babası uzun zamandır ev yaptırmak istiyordu ama parası olmadığı için yaptıramıyordu ama ne olduysa bu ekonomide birden yaptırdı. Bence eski eşime kredi çektirdiler. Şimdi bu salak gelmiş bana ayrılırken elimde ne var ne yok aldın bu yüzden bu durumdayım diyor. Biz ayrılırken tüm parayı bölüştük sadece araba ve eşyalar bende kaldı ama bunuda kendisi kabul etti. Ayrılmamızın üstünden geçmiş nerdeyse 1,5 yıl hala neden bana gereksiz yere sataşıyor anlamıyorum.
Konudan bağımsz ama durduk yere bolanan kadınlarda var malesefneden eşit olsunki zaten
kim bilir neler çektirdi kadına ayrılma aşamasında hala çektiriyor
hiçbir kadın durduk yere boşanmaz artık bıçak kemiğe dayandıysa boşanır
kadınlarımız meraklı değil boşanmaya o yüzden bi evlilik bitiyorsa genelde kadın artık tükendiği için bitiyor
herif evladının nafakasını ödemiyor çocukla görüşmüyormuş bile
umarım konu sahibi bu herifin ayağındaki donu bile alır
Böyle kompleksli, suçlayıcı, manipülatif birinden kurtulmuşsun, iletişimi komple kesmen gerekir, niye muhatap oluyorsun?boşanmadığım ama ayrı yaşadığım eski eşim sürekli yaşadığı tüm sorunlarda beni suçluyor. Mesela en son maddi sorunları varmış bu sorunlarda bence ailesine yüklü miktar para verdiği için oldu. Babası uzun zamandır ev yaptırmak istiyordu ama parası olmadığı için yaptıramıyordu ama ne olduysa bu ekonomide birden yaptırdı. Bence eski eşime kredi çektirdiler. Şimdi bu salak gelmiş bana ayrılırken elimde ne var ne yok aldın bu yüzden bu durumdayım diyor. Biz ayrılırken tüm parayı bölüştük sadece araba ve eşyalar bende kaldı ama bunuda kendisi kabul etti. Ayrılmamızın üstünden geçmiş nerdeyse 1,5 yıl hala neden bana gereksiz yere sataşıyor anlamıyorum.
Bunu dert edinme artık sen kendi işine gücüne bak fazla muhattap olmaboşanmadığım ama ayrı yaşadığım eski eşim sürekli yaşadığı tüm sorunlarda beni suçluyor. Mesela en son maddi sorunları varmış bu sorunlarda bence ailesine yüklü miktar para verdiği için oldu. Babası uzun zamandır ev yaptırmak istiyordu ama parası olmadığı için yaptıramıyordu ama ne olduysa bu ekonomide birden yaptırdı. Bence eski eşime kredi çektirdiler. Şimdi bu salak gelmiş bana ayrılırken elimde ne var ne yok aldın bu yüzden bu durumdayım diyor. Biz ayrılırken tüm parayı bölüştük sadece araba ve eşyalar bende kaldı ama bunuda kendisi kabul etti. Ayrılmamızın üstünden geçmiş nerdeyse 1,5 yıl hala neden bana gereksiz yere sataşıyor anlamıyorum.
Öylemi dersiniz vallaha her şeyi beklerim ondanO zaman iyi ama gene dikkat edin.Eğer çekişmeliyse sinirlerinize hakim olun.Bu süreçte aleyhinize olacak haretlere sebep olabilir sakin kalmaya gayret edin.Adam bence bilerek üstünüze oynuyor.Çekişmeliyse eğer
Davamız devam ediyorNeden hala bosanmiyorsunuz
ben şimdi elimdekine sahip çıkmasam yarin o ailesine yedircek. Bir oğlum var yarin birgün bir sürü masrafı olacak onuda düşünmek zorundayım.neden eşit olsunki zaten
kim bilir neler çektirdi kadına ayrılma aşamasında hala çektiriyor
hiçbir kadın durduk yere boşanmaz artık bıçak kemiğe dayandıysa boşanır
kadınlarımız meraklı değil boşanmaya o yüzden bi evlilik bitiyorsa genelde kadın artık tükendiği için bitiyor
herif evladının nafakasını ödemiyor çocukla görüşmüyormuş bile
umarım konu sahibi bu herifin ayağındaki donu bile alır
Maalesef çocuk var.Niye hala görüşüyorsunuz?
Çocuk yoksa engelleyin gitsin, bitmiş artık.
Çok olmuyordum aslında ama nafakada anlaşamayınca iyice kudurdu sinirlerimi bozmaya çalışıyor.Böyle kompleksli, suçlayıcı, manipülatif birinden kurtulmuşsun, iletişimi komple kesmen gerekir, niye muhatap oluyorsun?