- 3 Ağustos 2021
- 39
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Glsh45glsh
-
Buna en doğru cevabı perinatolog verir canim bulunduğun şehirde bir perinatolog bak benceOzelde kendi doktorumda 10+5 haftalikken kontrellerde normal dun devlete gittim ense kalingi var dedi unv sevk etti yamistim smd baska bi ozel doktora gittim evet biraz kalin bir hafta bekleyelim dedi duzelmezse yonlendiricem heyetle sonlandiririz dedi cok kotuyum kizlar duzelme ihtimali olurmu cok umitli konusmadi doktor cok kotuyum suan 11 haftaligiz
Evet ama bulundugum sehirde yok malesef kendi doktorum boyle biseye gerek yok henuz ikili testin bile olmadi dedi kafam allak pullak inanBuna en doğru cevabı perinatolog verir canim bulunduğun şehirde bir perinatolog bak bence
Evet ama bulundugum sehirde yok malesef kendi doktorum boyle biseye gerek yok henuz ikili testin bile olmadi dedi kafam allak pullak inan
Tsk ederim cok sagolunbuludugun şehirde yoksa en yakın ile ilçeye git lütfen ,
geçmiş olsun
Hangi Şehirdesiniz, ne demek sonlandırmak testlere neden yönlendirmeyi düşünmüyorlar, kaç ölçüldü? Benim iki çocuğumda da 3 civarıydı, testler önerildi kabul etmedim gayet de normaller.Ozelde kendi doktorumda 10+5 haftalikken kontrellerde normal dun devlete gittim ense kalingi var dedi unv sevk etti yamistim smd baska bi ozel doktora gittim evet biraz kalin bir hafta bekleyelim dedi duzelmezse yonlendiricem heyetle sonlandiririz dedi cok kotuyum kizlar duzelme ihtimali olurmu cok umitli konusmadi doktor cok kotuyum suan 11 haftaligiz
Bana hic bi sekilde su kadar denmedi cnm olcumu ense kalinligi var dedi gecti manisanin ilcesindeyim ben smd kendi doktorumu bekliyorum 15 eylulde ikili test olacak korma dedi ama diger 2 doktor zehir etti gunumu gecemiHangi Şehirdesiniz, ne demek sonlandırmak testlere neden yönlendirmeyi düşünmüyorlar, kaç ölçüldü? Benim iki çocuğumda da 3 civarıydı, testler önerildi kabul etmedim gayet de normaller.
Tsk ederim evet oyle bisey dusunmuyorum tabi ama insan uzuluyor kendi doktorum mu hakli diger ikisimi ikilemde kaldimGeçmiş olsun gebeliği sonlandırmak sizin kararınız doktorun değil .
Bence karaları bağlamalıyın. Çok erken ve boş konuşmalar, ikili test bile risk konusunda bi olasılık hesaplaması sadece. ilk çocuğumda yaptırdım ense kalın dendi sonra Amiyosentez denildi kabul etmedim, kanla bakılan nifty var onu da yaptırmadım. Biz genetik olarak yapılıyız o yüzden enseler kalındıra inandım, ikinci çocukta ikili testi bile yaptırmadım. 23 haftada ayrıntılıya perinatologa gittim ikisinde de, İçime su serpen de onlar oldu.Bana hic bi sekilde su kadar denmedi cnm olcumu ense kalinligi var dedi gecti manisanin ilcesindeyim ben smd kendi doktorumu bekliyorum 15 eylulde ikili test olacak korma dedi ama diger 2 doktor zehir etti gunumu gecemi
İkili test 12. Haftada yapılıyor ama eğer çok seni etjilediyse fetal dna yaptir benceEvet ama bulundugum sehirde yok malesef kendi doktorum boyle biseye gerek yok henuz ikili testin bile olmadi dedi kafam allak pullak inan
Aynen oyle cnm ins yinede iyidir bebegim doktorlarin bazilari kasap gibi olmus ne yazikki ben agladigimda parmak kadar cocuga neden agliyosun dediDoktor nasıl direkt sonlandıracaz der yaa. Bahsettiği şey down. Gayet de gül gibi yaşam süren downlu bireyler var.
Yuh ya yuh gerçekten. Kesinlikle başka yerlere gidin gerekirse kromozom testleri ya da amniyosentez yaptırın. Ki benim her şey normal çıktı. Ayrıntılı da normaldi. Ayrıntılıda prof doktor dedi ki bana downlu bebeklerin yüzde 10u hiç bir belirti vermezler her şey normal görünebilir. Olsun hocam bebeğim downluysa downlu dedim. Nasip yaniAynen oyle cnm ins yinede iyidir bebegim doktorlarin bazilari kasap gibi olmus ne yazikki ben agladigimda parmak kadar cocuga neden agliyosun dedi
İyi bir doktor bulana kadar strese girmeyin daha fazla perinatolog da net sonucu alırsınız down sendomlu olsa da o sizin evladınız yaşama hakkını kimse alamazTsk ederim evet oyle bisey dusunmuyorum tabi ama insan uzuluyor kendi doktorum mu hakli diger ikisimi ikilemde kaldim
En önemlisi 2 Li tarama testi zaten 1 hafta kalmış .2 Li taramada ne varsa çıkar stres yapmayın. Doktorlar bebekler için her şey diyor ama çoğu da boşa çıkıyor anne adayını üzüyor. Arkadaşımın çocuğuna da kalbi delik demişler ayrıntılı ultrasonda bebek doğdu çok sağlıklı .Rabbim sana da nasip etsin inşallah sorun olmazOzelde kendi doktorumda 10+5 haftalikken kontrellerde normal dun devlete gittim ense kalingi var dedi unv sevk etti yamistim smd baska bi ozel doktora gittim evet biraz kalin bir hafta bekleyelim dedi duzelmezse yonlendiricem heyetle sonlandiririz dedi cok kotuyum kizlar duzelme ihtimali olurmu cok umitli konusmadi doktor cok kotuyum suan 11 haftaligiz
Aynen cnm cok haklisin cok tsk ederimYuh ya yuh gerçekten. Kesinlikle başka yerlere gidin gerekirse kromozom testleri ya da amniyosentez yaptırın. Ki benim her şey normal çıktı. Ayrıntılı da normaldi. Ayrıntılıda prof doktor dedi ki bana downlu bebeklerin yüzde 10u hiç bir belirti vermezler her şey normal görünebilir. Olsun hocam bebeğim downluysa downlu dedim. Nasip yaniSen düşün downlu bebek doğurmak ister misin? Ben asla bu sebeple bebeğimi aldırmazdım. Eğer böyle düşünüyorsan sen de hiç umurdama ne dendiğini. Bir engel değil bu çünkü. Ki engel durumu konusunda da ben alınmasını doğru bulmuyorum. Neticede doğumda da bir seyler ters gidebilir her şey olabilir.
Evet cnm suanlik ayin 15 ni bekliyorum bi 15 gunde sonucu bekliyecegim ins temiz cikarİyi bir doktor bulana kadar strese girmeyin daha fazla perinatolog da net sonucu alırsınız down sendomlu olsa da o sizin evladınız yaşama hakkını kimse alamaz
Amin canim insallah cok tsk ederim aynen testimi bekliyorumEn önemlisi 2 Li tarama testi zaten 1 hafta kalmış .2 Li taramada ne varsa çıkar stres yapmayın. Doktorlar bebekler için her şey diyor ama çoğu da boşa çıkıyor anne adayını üzüyor. Arkadaşımın çocuğuna da kalbi delik demişler ayrıntılı ultrasonda bebek doğdu çok sağlıklı .Rabbim sana da nasip etsin inşallah sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?