Başından boşanma geçenler lütfen bakabilir mi ?

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
Dün gece 10 da babamın evine döndüm ve kesin boşanmaya niyetim var. Bugün eniştesi aradı güya “arabuluculuk” yapacak senin geçinmeye de niyetin yokmuştan başlayıp hayatında başkası vara kadar giden iftiralar silsilesiyle telefonu kavga edip kapadım. Sorum şu eşimle aramızda 2 kere şiddetli darp söz konusu oldu. Ben yarın boşanma için mahkemeye gideceğim ama eşim boşamayacağım hayır diyor ? Boşanma da ne gibi gerekçeler sunacağım bilmiyorum. Ettiği darpta raporum yok kanıtlayamam lütfen yardımcı olun :( Nasıl bir yol izlemeliyim geri dönmek istemiyorum asla .

Neyi nasıl kanıtlayacaksın seni dövdüğümü kanıtlayamazsın diyor psikolojik şiddette görüyorum ben ne yapacağım anlamıyorum

Elimde sadece delil olarak sana daha yapıcam mesajı var 1 hafta öncesine ait

Yahu sen boşanmak istedikten sonra zorla tutacak hali yok. İlk konunda da yazmıştım hakim kimin yalan söylediğini zaten bilir. Telefonda konuşmamaya bak mesajlaşma yoluyla iletişime geç geçeceksen ki elinde kanıt olsun.

Yahu sen boşanmak istedikten sonra zorla tutacak hali yok. İlk konunda da yazmıştım hakim kimin yalan söylediğini zaten bilir. Telefonda konuşmamaya bak mesajlaşma yoluyla iletişime geç geçeceksen ki elinde kanıt olsun.
Hayır bizde boşanma olmaz aç davaya bile gelmeyeceğim diyor

Tamam gelmesin en kötüsü çekişmeli dava olucak. Bulunmazsa kendiliğinden düşüyor zaten biraz uzun sürer sadece o kadar. Şimdi yeni diye böyle ama o da zamanla kararlı olduğunu görünce vazgeçer. Sıkma kendini bu kadar niye korkuyorsun ki sakin ol. Dönmek istemiyorsan bitmiştir

Napcakmış ömür boyu ona bagımlı mı yaşıcakmış. Sen kararında eminsen aç davanı bak yoluna hakkınızda hayırlısı Cnm

Tamam gelmesin en kötüsü çekişmeli dava olucak. Bulunmazsa kendiliğinden düşüyor zaten biraz uzun sürer sadece o kadar. Şimdi yeni diye böyle ama o da zamanla kararlı olduğunu görünce vazgeçer. Sıkma kendini bu kadar niye korkuyorsun ki sakin ol. Dönmek istemiyorsan bitmiştir
Hiç birinde gelmezse ömrümün sonuna kadar boşanamayacak mıyım ben artık o şehirde değilim ilk otobüsle şehir değiştirdim diyor

Madem başkasıyla görüşüyormuşsun öyle diyorlarda neden boşanmıyor ? Artı nafaka isteyecekmisin.

Madem başkasıyla görüşüyormuşsun öyle diyorlarda neden boşanmıyor ? Artı nafaka isteyecekmisin.
Başkası yok beni süründürmek için ben nafaka istemiyorum hem 2 aylık evliyiz bi nafaka talep edemem

Dün gece 10 da babamın evine döndüm ve kesin boşanmaya niyetim var. Bugün eniştesi aradı güya “arabuluculuk” yapacak senin geçinmeye de niyetin yokmuştan başlayıp hayatında başkası vara kadar giden iftiralar silsilesiyle telefonu kavga edip kapadım. Sorum şu eşimle aramızda 2 kere şiddetli darp söz konusu oldu. Ben yarın boşanma için mahkemeye gideceğim ama eşim boşamayacağım hayır diyor ? Boşanma da ne gibi gerekçeler sunacağım bilmiyorum. Ettiği darpta raporum yok kanıtlayamam lütfen yardımcı olun :KK43: Nasıl bir yol izlemeliyim geri dönmek istemiyorum asla .

Senin kocanin hayati palavra. Bi b.k yapamaz merak etme. Sakin aramalara cevap verme. Benim babamda derdi bosanmicam diye. Boyle konusan erkekler en odlek insanlar. Gelmese bile sen ona bosanma belgesini gonder bak nasil kabul ediyor. Tamamen seni yildirma politikasi uyguluyo suanda. Ama su da bir gercek yilipta donersen hayatin boyunca kurtulamazsin o adamdan. Kararli ol gecocek bu gunler

Başkası yok beni süründürmek için ben nafaka istemiyorum hem 2 aylık evliyiz bi nafaka talep edemem

Oncelikle bi avukatla gorus. Sana bagli degil ev hanimi oldugun icin mecbur nafaka baglanir. Hem iyi olur iki aylikta olsa sonucta evlisin.

Kaç para verecek ki beni boşasın yeter ya

Varya kafani kullan bu konularda derim. Oyle herseyin aziyla yetinme. Hakkini iste ve hakkini yedirme. Sana sevgilin mi var diyo tum telefon dokumanlari ortaya cikar. Iftira atiyo kiz degildin diye. Kufurler ediyo ve siddet tehdit varr. Ooo merak etme bosanirsin. Sen karsisinda guclu ol onun. Merak etme

Back
X