Başından boşanma geçenler lütfen bakabilir mi ?

Hayatında başka birisi olduğunu iddia edip senden bosanmıcam diyecek kadar geniş şahıs ...
O konuya da gelince evlenirken birbirimizi inanilmaz seviyorduk diyor ki dugunden sonra sogudun ve ilgisiz davranmaya basladin dogru soyluyor sogudum ve ilgisiz davranmaya basladim kendimi daha iyi hissettigim icin giyim tarzimi degistirmistim makyaj yapmayan ben makyaj yapmaya baslamistim bunlardan suphelenmis :KK53:

iyi ne diyelim. bi sonraki dayakta çok darbe almamaya bakın madem.
Inanin meslek olmadan baba evinde dik durmasi cok zor nerde olursa olsun sadece ders calisiyorum simdi ders calisiyorum oraya gidemem buraya gidemem diye bahane sunuyorum susuyor ben ezber yapiyorum ona anlatiyorum dersle onu da bunaltiyorum okuluma ne kadar onem verdigimi hissettirdim

Soyle bir durum da var baba evinde kesinlikle rahat degilim elimde isim olmadigi icin babam cevre baskisi yuzunden evden disari bile cikamadim. Hala bosanmayi dusunuyorum ne yalan soyleyeyim ama 1 sene sonra okulum bitecek daha kolay bir meslek bulucam o zaman gundeme getirecegim

valla ben baba evinde hapis kalmayı tercih ederdim.

enişetin başka biri vara kadar iftira atması konusu ne oldu peki? kimse kalkıp sen hop hayırdır demedi mi? sana bu iftira atıldı sen de paşa paşa kocana döndün. valla iyi mide var ne diyelim.

O konuya da gelince evlenirken birbirimizi inanilmaz seviyorduk diyor ki dugunden sonra sogudun ve ilgisiz davranmaya basladin dogru soyluyor sogudum ve ilgisiz davranmaya basladim kendimi daha iyi hissettigim icin giyim tarzimi degistirmistim makyaj yapmayan ben makyaj yapmaya baslamistim bunlardan suphelenmis :KK53:
Ohoo maşallah yani ...bunlar da yapmasam kendine bakmıyosun der yapsan sen hayırdır derler ...ki bakacaksın tabi en güzelini yapıyosun..sizin ipler basında kopmaya baslamıs sanırım başka sorunlar vardı öyle hissettim ben yani .Allah yardımcınız olsun ...

Msjla eline kanit alabilirsin tlfda muhattap olma mahkemeye gelmesin en kotusu dava uzar

Back
X