- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arladasimin esinin de yeri belli degildi ama bosandilar. Bunu ne kadar uzatabilir ki. 3 yil ayri yasayinca yeri belli olmasa da tek celsede bosaniliyor zaten bildigim kadariyla. Istedigi kadsr kacsin. Onun yerinin belli olmamasi onemli degil ki.Hiç birinde gelmezse ömrümün sonuna kadar boşanamayacak mıyım ben artık o şehirde değilim ilk otobüsle şehir değiştirdim diyor
Ben de arkadaşlara katılıyorum bir şekilde konuşturun mesajla. Unutamıyorum dövdüğün günü hala aklıma geldikçe zoruma gidiyor nasıl devam edebilirim bu evliliğe böyle vs vs diyerek konuşun çaktırmadan itiraf etmiş olsun kendisi.Ahh bugun annesi kizim seni ozledim diye mesaj atti yaziikllaar olsun neffrett ediyorum kotu kaynana sut dokmus kediye dondu esim hala bosanmayacagim diyor tedbirli her mesajda seni seviyorum diyor napicaam napicaaammm!!!!
Esin duzeltmekten ziyade kanit toplama pesinde gibi, anormal msjlari beni işkillendirdi.. "Sen beni dövdün" vs demesi özellikle..Neyi nasıl kanıtlayacaksın seni dövdüğümü kanıtlayamazsın diyor psikolojik şiddette görüyorum ben ne yapacağım anlamıyorum
Yok oyle bisey, kimse kacarak kendine omur boyu mahkum edemez, hakim karar cikarabilir duruma gore.. Bi avukatla gorussen keske..Hiç birinde gelmezse ömrümün sonuna kadar boşanamayacak mıyım ben artık o şehirde değilim ilk otobüsle şehir değiştirdim diyor
İşte böyle mal gibi itiraf ederken ses kaydı alcaksınız. SENİ DÖVDÜĞÜMÜ KANITLAYAMAZSIN demiş herif. Bidahakine tetikte bekleyin ses kaydetmek içinNeyi nasıl kanıtlayacaksın seni dövdüğümü kanıtlayamazsın diyor psikolojik şiddette görüyorum ben ne yapacağım anlamıyorum
Hayır bizde boşanma olmaz aç davaya bile gelmeyeceğim diyor
Bence hemen mahkemeye gitme 1 hafta dusun sonra karar ver
Enine boyuna oturduk konustuk onun ailesi ve benim ailem huzurunda sevdigini soyluyor zayiflamis yipranmis 1 hafta da artik giyimime kusamima karisilmayacagindan istedigim zaman ailemle gorusecegime kadar hepsinin tek tek garantisini verdi. Siddet konusuna gelince doktora gidecegiz terapistle yolumuza devam edecegiz dun geldim evime sevmedigimiz arkadaslarimizdan kopacagiz benim de cevrem de onunda cevresinde surekli sorun yaratan kisiler vardi telefon numaralarimizi degistirdik umarim hersey duzelir eski haline gelir. Ilk donemlerimize doneriz evimdeyim su an ozlemisim ne yalan soyleyeyim sabah kahvalti hazirlamis bugun tum gun evi temizledim kedimiz geldi ama babamgile de soyledim sozunu dinledigim objektif bir buyugumuz var benim ilkokul ogretmenim o da 2 ay gibi bir surenin kisa oldugunu soyledi. Babam bir daha tek bir tokatta kendisini arayacagima yemin ettirdi umarim duzelir hersey ona karsi icimde zaten artik inanilmaz sevgi yok bu sevgi son buldu ama illa ki sevgi var bu sevgisizlik beni biraz daha dik tutuyor onun ise karsimda ezilmesini sagliyor her an gidecekmis gibi durmam onu toparliyorbizde boşanma yok derken bilmmemne obasından mı bahsediyor? şu an türkiye cumhuriyetinde yaşadığını unutuyor sanırım. onlarda boşanma olmayabilir ama bizim hukuk devletimizde var. sen aç davanı. gelmezse gelmesin, gerisi hakime kalmış.
Enine boyuna oturduk konustuk onun ailesi ve benim ailem huzurunda sevdigini soyluyor zayiflamis yipranmis 1 hafta da artik giyimime kusamima karisilmayacagindan istedigim zaman ailemle gorusecegime kadar hepsinin tek tek garantisini verdi. Siddet konusuna gelince doktora gidecegiz terapistle yolumuza devam edecegiz dun geldim evime sevmedigimiz arkadaslarimizdan kopacagiz benim de cevrem de onunda cevresinde surekli sorun yaratan kisiler vardi telefon numaralarimizi degistirdik umarim hersey duzelir eski haline gelir. Ilk donemlerimize doneriz evimdeyim su an ozlemisim ne yalan soyleyeyim sabah kahvalti hazirlamis bugun tum gun evi temizledim kedimiz geldi ama babamgile de soyledim sozunu dinledigim objektif bir buyugumuz var benim ilkokul ogretmenim o da 2 ay gibi bir surenin kisa oldugunu soyledi. Babam bir daha tek bir tokatta kendisini arayacagima yemin ettirdi umarim duzelir hersey ona karsi icimde zaten artik inanilmaz sevgi yok bu sevgi son buldu ama illa ki sevgi var bu sevgisizlik beni biraz daha dik tutuyor onun ise karsimda ezilmesini sagliyor her an gidecekmis gibi durmam onu toparliyor
Soyle bir durum da var baba evinde kesinlikle rahat degilim elimde isim olmadigi icin babam cevre baskisi yuzunden evden disari bile cikamadim. Hala bosanmayi dusunuyorum ne yalan soyleyeyim ama 1 sene sonra okulum bitecek daha kolay bir meslek bulucam o zaman gundeme getirecegimiyi ne diyelim. bi sonraki dayakta çok darbe almamaya bakın madem.