başından böyle bişi geçen varsa lütfen yardımcı olsun kızlar...

kmakma123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
10
2
34
öncelikle hepinize merhaba aranıza yeni katıldım fakat uzun süredir takipçinizim
benim sorunum şu; doğum yaptım 4 ay kadar önce ve daha sonra makat çatlağı oluştu doktora gttim ilaçlar kullanıyorum ama geçmek bilmiyor çok zor durumdayım bebeğimle tam ilgilenemiyorum gibime geliyo kimseye derdimi anlatamyorum hayattan soğudum resmenböyle bi sıkıntı geçiren arkadaşlar varsa lütfen banada yardım etsinler napıcağımı şaşırmış durumdayımm...:KK43::KK43:

Canim dr a gittin mi bende de oldu alti aya gecti dr un verdiği ilaclar pek ise yaramadi beslenmene dikkat et bir süre zamanla düzeliyor cok gecmis olsun

ewet doktora gittim ama malesef düzelmedi çevremde böyle rahatsızlığı olanda yok iyice daralmış durumdayım beslenmeme dikkat ediyorum ama halen neden düzelmedi anlamış deilim :KK43:

Özel mesajla yazdim. Ilaclari kullanirsan cok buyuk oranda gececegini dusunuyorum.. benimki kronik anal fissur olmustu artik, kroniklesenler ameliyatla ancak duzelir normalde, ama benimki geçti cok sukur.

Özel mesajla yazdim. Ilaclari kullanirsan cok buyuk oranda gececegini dusunuyorum.. benimki kronik anal fissur olmustu artik, kroniklesenler ameliyatla ancak duzelir normalde, ama benimki geçti cok sukur.

Rica etsem bana da yazabilir misiniz özelde? Kardeşim çok çekiyor bu yüzden, doktora danışarak kullanır, belki ona da iyi gelir.

Bende olmustum boyle doktor bi krem verdi eczanede yapiliyordu 21 gun kullandim ama asla eskisi gibi olunmuyo zorlama olmasada agrim oluyo benim cok zor allah yardim etsin

amin çok sağolun dediğiniz gibi çok zor gercekten Allah böyle durumda olanlara şifa versin bi an evvel.. sizin o kremi kullanırken durumunuz nasıldı peki kronikleşmiş miydi?

öncelikle hepinize merhaba aranıza yeni katıldım fakat uzun süredir takipçinizim
benim sorunum şu; doğum yaptım 4 ay kadar önce ve daha sonra makat çatlağı oluştu doktora gttim ilaçlar kullanıyorum ama geçmek bilmiyor çok zor durumdayım bebeğimle tam ilgilenemiyorum gibime geliyo kimseye derdimi anlatamyorum hayattan soğudum resmenböyle bi sıkıntı geçiren arkadaşlar varsa lütfen banada yardım etsinler napıcağımı şaşırmış durumdayımm...:KK43::KK43:

Fissür belasından çok çektim, barsaklarını sürekli yumuşak tutman gerekiyor ve çok su içmen
Doktorun verdiği ilaçlar işe yaramadı bir türlü, fissürle beraber ufak bir çatlağımda vardı, başka bir doktor ameliyat önerdi, randevu aldım hastaneden, cerrah bana bunun için ameliyat olma dedi, neden dedim, oradaki kaslar kesilecek ve bu kaslar yenilenmez, yaşlanınca tuvaletini tutamazsın dedi. Çözüm olarak sürekli duyduğumuz hücre yenileme özelliği olan bir krem verdi, bunu kullan ve beslenmene dikkat et dedi, iki ayda düzeldi gerçekten.

banada yazarmısınız ?

Fissür belasından çok çektim, barsaklarını sürekli yumuşak tutman gerekiyor ve çok su içmen
Doktorun verdiği ilaçlar işe yaramadı bir türlü, fissürle beraber ufak bir çatlağımda vardı, başka bir doktor ameliyat önerdi, randevu aldım hastaneden, cerrah bana bunun için ameliyat olma dedi, neden dedim, oradaki kaslar kesilecek ve bu kaslar yenilenmez, yaşlanınca tuvaletini tutamazsın dedi. Çözüm olarak sürekli duyduğumuz hücre yenileme özelliği olan bir krem verdi, bunu kullan ve beslenmene dikkat et dedi, iki ayda düzeldi gerçekten.

kremin adı neydi acaba rica etsem mesajla atabilirmisiniz? bide siz ne kadar çektiniz ?

ben yasadım canım ama doktora gitmedim utanmaktan bendede makat catlagı cünkü mesela magsen zar gibi ince camasırımda iz oluyo ilk baskadı dönem cok kötüydü bi kan bosaldı ama nasıl kırmızı pembe böyle 1 su bardagı ödüm patladı bide acı asla yemiycem sususz kalmamaya öze göstersen cünkü 2 günde bi büyük tuvalaetibi yaptıgını varsayarsak kuru asla olmamamlı o yüzden hep kuru meyveler yer su ic sürekli katı beslenince yine yırlıyo bide asla acı yeme acı yediginde 3 gün popom acıyo

ben yasadım canım ama doktora gitmedim utanmaktan bendede makat catlagı cünkü mesela magsen zar gibi ince camasırımda iz oluyo ilk baskadı dönem cok kötüydü bi kan bosaldı ama nasıl kırmızı pembe böyle 1 su bardagı ödüm patladı bide acı asla yemiycem sususz kalmamaya öze göstersen cünkü 2 günde bi büyük tuvalaetibi yaptıgını varsayarsak kuru asla olmamamlı o yüzden hep kuru meyveler yer su ic sürekli katı beslenince yine yırlıyo bide asla acı yeme acı yediginde 3 gün popom acıyo
beslenmeme dikkat ediyorum suda içiyorum ama napsam geçiremedim senin düzeldimi şuan ?

Öncelikle kabızlığı yenmeniz lazım. Her kabızlıkta iyileşme süreci uzuyor maalesef. Ve fissür kendisi de kabızlığa neden oluyor ayrıca. Bu nedenle mutlaka yürüyüş yeme düzeni hepsini düzenlemeniz lazım. Acınızı azaltmak ve iyileşmeyi hızlandırmak için hergün ılık suya oturmanız lazım.en az 1 ay.Bunun için de illaki ilaca gerek yok. Önemli olan suyun kaslarınızı gevşetme etkisi. Geçmiş olsun.

beslenmeme dikkat ediyorum suda içiyorum ama napsam geçiremedim senin düzeldimi şuan ?
suan düzeldi ama dedigim gibi sinir strese bile baglı ne zaman cok öfkelensim canım sıkılsa ordan kan geliyo hani derlerya tüm hastalıkların bası stres diye valla dogru mesela gecen gün kuzenım den 2 ısırık kokorec yedim biraz acılı 3 gün popm agardı

Bendede oldu. Bol su için ve çok açık olacak ama kabız ve ishal olmamaya özen gösterin. Bende proctolog denen ilaç işe yaramıştı. Doğum sonrası çok rastlanan bir durum

Teyzemde ona benzer bişeyler olmuştu tam hatırlamıyorum günde 15 dk comelerek sıcak suya oturup bekliyodu ilaclarinida kullaninca iyilesmisti sanırım sıcak su banyosu iyi geliyor. Geçmiş olsun

X