- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi sempatiksayilir
Konunun hepsini okudum. Çok sağlıklı bulmadım açıkcası kırılma ama. sen insanların düşüncelerinden korkuyorsun, özgüven sorunu kısaca. yanlış şeyler yapmaktan korkuyorsun. ama aşkın sevdanın yanlışı da olmaz yaşıda olmaz. maalesef toplum bir çok konuda öyle sıkıştırıyor ki bizleri.. kadın mesaj atmaz, kadın söylemez, kadın adım atmaz.. bende aylar önce birinden hoşlandım elimden gelen her şeyi yaptım hatta buraya konu açtım ve öyle buldum onu :) kendinden ve hissettiklerinden kaçarak yaşayamazsın. aksine kaçtıkça büyür tıpkı bir çığ gibi. ve tüm yolun sonunda altında kalırsın. en başında çözersen daha rahat edersin. sevmek sevilmek korkulacak bir şey değil. peşinde koşulmasını istiyorsun ama karşındaki de insan. adam gibi tanısıp konusmaktansa neden oyalayacaksında öyle kabul edeceksin? mantık nedir yani değerli hissetmek mi? lütfen sende şu kkda ki bazı kadınlar gibi ayhhh peşimden çohh goşturdum sendromuna girme. birini eklemekle tanımak istemekle kimse meyilli olmuyor, basit kız olmuyor.
Kadınlarda erkeklerden hoşlanır, belli eder, adım atar. Neden seçen değilde seçilen olmaya razı olasın ki. Senden hoşlanacakta sen beğenirsen şans vereceksinde ohooo. istiyorsan git ve al. hayat kısa. olmazsa da nasiptir. ama unutma kader insanın çabasına bağlıdır. bekleyerek elde etmek yerine sende taşın altına koy elini ki bir değeri olsun...
Kadınlarda erkeklerden hoşlanır, belli eder, adım atar. Neden seçen değilde seçilen olmaya razı olasın ki. Senden hoşlanacakta sen beğenirsen şans vereceksinde ohooo. istiyorsan git ve al. hayat kısa. olmazsa da nasiptir. ama unutma kader insanın çabasına bağlıdır. bekleyerek elde etmek yerine sende taşın altına koy elini ki bir değeri olsun...