Başından hiç evlilik geçmeyen biri mi yoksa evlilik yaşamış biri mi?

beyel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
257
0
96
İstanbul
yaklaşık 2,5 yıl önce 3 yıl süren bir evliliği bitirdim ve şuan hayatımda biri var fakat evlilik yaşamamış.
bana karşı çok ilgili ve sevdiğini bana çok iyi hissettiriyor.ama onunla tanışmadan önce bir erkek arkadaşım vardı ama sadece arkadaştık ben ondan hoşlanıyordum ve o bunu bilmiyordu o evlenip ayrılmış ve 1 çocuğu var.şuan ki ilişkimde bir süre ayrılık yaşadım ve bu bana açıldı.
beni çok iyi anlıyor ama ilgisiz kıskanç değil yaşça benden(7 yaş) büyük.şuan birlikte olduğum kişi çok kıskanç çok bunaltıyor.
karar veremiyorum acaba başından hiç evlilik geçmeyen biri mi yoksa evlilik yaşamış biri mi.ona göre ileriye yönelik bir plan ve başlangıç yapıcam ...

c-Hiç biri!!!

Hiç mi duygularınız yok arkadaşım?
Kalbiniz hangisi için çarpıyorsa ona karar verirsiniz.
İki kişi arasında sıkıştığınıza göre her ikisinden de hoşlanmıyorsunuz demektir.
Birisi sizi 2. seçenek olarak görse hoşunuza gider miydi?

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama sadece bir yola başlangıç yapmak istediğimi belirttim?duygu tabii ki varyanlış anlaşılmış

dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama sadece bir yola başlangıç yapmak istediğimi belirttim?duygu tabii ki varyanlış anlaşılmış

Yola başlangıç yapmak derken? Bir ilişkiden bahsetmiyor muyuz burada?
Bir adama duygularınız varken başka biri kafanızı karıştırıyorsa hangisinden hayır gelir sizce?

BENIMDE BU tarz bı konum vardı 2.evlılıgı kımle yapmalıyım bosanmıs ,boşanmamış,cocuklu,bekar vb
ben bekar arkadaşımla nişanlandım cok sukur dugun zamanınıb eklıyoruz sımdı
ha buarada bende o kadar talıp yoktu hanı dogrumu bekar olması problemmı dıye benımde 2 yasında bı bebegım var

Okumanı şiddetle tavsiye ediyorum.....
Benim sana önerim şudur;evlilik yapmış biri fazla değil ancak heyecanını biraz kaybeder.Çünkü herşeyi azda olsa yaşamış kabul edilir.
Diğeri ise bu kadar bunaltı yapmasının sebebi;bir erkeğin duyguları biz kadınlara benzemez.Biz duygularımı ve hislerimizi tutabiliyoruz. Ama erkekler o içini kemiren hisleri tutamaz,dışarı vurması gerekiyor.Bu yüzden seçimi heyecanı yeni olan ve erkek dürtü ve hisleri yeni olan biri sevmek her zaman sağlıklıdır.Çünkü yenidir.Yaşayan erkek yaşamayan erkekden daha rahattır.Çünkü ne yapacağını biliyor. Yeni olan çocuk bilmiyor ve ona şans verip,bu güzelliği yaşaması izin ver.Ama seviyorsan,sevmiyorsan sırf o istiyor diye olmaz ve mutsuz olursun.Bunaltmasın sebebinden biride; biz kadınlar evlenip,düğün sonrası bir heyecanımız vardır.Hayatına yeni biriyle yeniden yarın sabah başlama heyecanı,bunu hatırlamanı istiyorum.O zaman seni bunaltan çocuğu da anlarsın. Çoğu kadın evliliği mutlu olmak kadar,çocuk yapmakta ister.Bir erkek huzurlu bir yuva istediği kadar,bazı deneyimlerde yaşamak ister. Bu yüzden evliliklerin yüzeysel görünüşü budur.Evliliğin Genel görünüşü 1 yıl içinde belli olur.

allah göstermesinde böyle durumda karşı karşıya olayım yani sonuçta başından bi evlilik geçmiş daha olgunsuz tecrübelisin en iyi ve doğru kararı verebileceğini düşünüyorum mesela ben evlenip boşanmış olsam tekrar bi evlilik geçmişle evlenmek isterm çünkü oda tecrübeli olur sonuçta

bence sızın aklınız evlenip ayrılmıs olanda kalmış..

ama bu ılıskınızdeki beye de kıyamıyorsunuz gibi geldi.. yani ona haksızlık edıyormussunuzda sanki vicdanınızı rahatlatmak için onu sececekmıssınız gibi geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…