• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınıza böyle bir şey geldi mi?

Bazen bazı şeyleri fazla abarttığınızı düşünüyorum. Sağlıklı da olsa sağlıksız da olsa kabul etmenin çok ötesinde bu. Allahın verdiği canı korumakla mükellefsek o detaylı ultrasona girmek gerekiyor. Doğum sonrasında veya hamilelikte yaşanabilecek sorunları en iyi detaylı ultrasonda öğreniriz. Bazen doğar doğmaz bebeğin ameliyat olması bile gerekebiliyor. Siz bunu detaylıya girmeyerek reddettiğinizde çocuğunuzun hayatıyla oynamış oluyorsunuz. İnancınıza göre ha aldırmışsınız ha çocuğu olası risklerin içine atmışsınız değişen bir şey yok. tevekkül elinden geleni yaptıktan sonra kalanı allaha bırakmaktır. Siz elinizden geleni yapmamış oluyorsunuz. Bilginiz olsun
Benim ilk hamileligim tecribesizim detaylı ultrason zararlı filan mı neden arkadaş çok net bir şekilde baktırmayıda düşünmüyorum demiş. Kötü bir etkisi mi var ?

Benim ilk hamileligim tecribesizim detaylı ultrason zararlı filan mı neden arkadaş çok net bir şekilde baktırmayıda düşünmüyorum demiş. Kötü bir etkisi mi var ?
Detaylı ultrasonun hiç bir zararı yok. Arkadaş engelli veya hasta olsa da aldırmayı düşünmüyorum Allah nasip etmişse olur diye baktırmıyor. Varsa öğrenmek istemiyor sadece. Ama detaylıda engelli çıksa bile aldırıp aldırmama annenin kararı. Yani gram zararı yok aksine bir çok faydası var. Bazen bebek doğar doğmaz bazı tedavilere ihtiyaç duyuyor bunu detaylıda öğrenme şansımız oluyor. Herhangi bir rahatsızlık varsa hazırlığımızı iyi yapmamıza yardımcı oluyor. Yani detaylı ultrason hiç bir zararı olmayan, her hamilenin mutlaka ama mutlaka yaptırması gereken bir şey. Normal ultrasonun uzman tarafından uzun detaylı bakılması.

Detaylı ultrasonun hiç bir zararı yok. Arkadaş engelli veya hasta olsa da aldırmayı düşünmüyorum Allah nasip etmişse olur diye baktırmıyor. Varsa öğrenmek istemiyor sadece. Ama detaylıda engelli çıksa bile aldırıp aldırmama annenin kararı. Yani gram zararı yok aksine bir çok faydası var. Bazen bebek doğar doğmaz bazı tedavilere ihtiyaç duyuyor bunu detaylıda öğrenme şansımız oluyor. Herhangi bir rahatsızlık varsa hazırlığımızı iyi yapmamıza yardımcı oluyor. Yani detaylı ultrason hiç bir zararı olmayan, her hamilenin mutlaka ama mutlaka yaptırması gereken bir şey. Normal ultrasonun uzman tarafından uzun detaylı bakılması.
Anladım teşekkür ederim kaçıncı ay yapılıyor.

Bak canım çok haklısın demek ısterdım ama benım fıkrım ve düşüncem bu çocuk sorunluysa zaten emın Allah korusun o çocuğun duzelcegını hıc zannetmıyorum ayrıca etrafımda okadar yaptıran varkı yanı o ultrosyana gırıp bebegınız özel çocuk dıyıp o arkaslarımın pıskolejını bılıyorum ve çocukta hıc bı sorum olmadan dogdular 9 ay o pıskolejıyle yaşayıp çocuğu düzgün çıktı yanı oyuzden benım düşüncem bu senın dusuncenede saygım var ama böyle konuşuyorsun benımde pıskolejımı bozuyorsun hıc hoş deıl

Back
X