Başınıza geldimi sizinde

fatma_arslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
12
-2
1
22
27 haftalık hamileyim , bebeğimin cinsiyeti kız diye biliyordum ve cinsiyetini özel hastane kız dedi ,bu seferde yine özel hastane başka bir doktor erkek dedi şuan alışveriş yapmak istiyorum sondaki doktor erkek pipisini resmini bastı 100/100 erkek dedi ,ve ben hala kızmi erkekmi tam emin değilim ister istemez sağlıklı olsun tabi ilk çocuğum heyecanım var alışveriş yapmak istiyorum 7 aya kadar kız biliyordum şimdide erkek denildi .
Sizinde basiniza geldimi böyle birşey?

Valla bizim bir akraba da erkek doğurmaya gitti, her şeyi öyle hazırlandı, kız doğdu 😀olabiliyor demekki böyle karışıklıklar. Ben olsam meraktan 3. Bi doktora giderdim

27 haftalık hamileyim , bebeğimin cinsiyeti kız diye biliyordum ve cinsiyetini özel hastane kız dedi ,bu seferde yine özel hastane başka bir doktor erkek dedi şuan alışveriş yapmak istiyorum sondaki doktor erkek pipisini resmini bastı 100/100 erkek dedi ,ve ben hala kızmi erkekmi tam emin değilim ister istemez sağlıklı olsun tabi ilk çocuğum heyecanım var alışveriş yapmak istiyorum 7 aya kadar kız biliyordum şimdide erkek denildi .
Ben Almanya’da yaşıyorum burda bile doktor bir tanıdığa oğlan dedi 9 ay boyunca doğuma bir gitti kız oldu kadın diyor normal doğum yapmamış bebeği görmemiş olsaydım asla benim çocuğum demez kesin karıştırdılar derdim diyor 😀 yani olabiliyor böyle şeyler

Benim bir tanıdığıma da aynısı oldu erkek dediler sonra kız dediler sonra belli olmuyor dediler kız doğdu şuan 50 günlük

Back
X