- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ayyy çok merhametliymiş vallaaaaaabir de çok merhametlidir,sağolsun...cumaya giderken hep düğüne gider gibi giyinir.kumaş pantolonları gömlekleri filan vardır sır cuma namazı için.bu gene bigün cumaya gitcek,temiz pak giyinmiş,yeni ayakkabılarını daha o gün ilk defa giyyo.bi döndü ayağında şu pazarda 2liraya satılan plastik terliklerle,üstelik bunlar bi de kullanılmış! 'baba n'oldu dedim?' 'bi dilenciye para veriyodum,baktım ayakkabılarıma bakıp iç geçirdi,ben de üzüldüm çıkardım ona verdim.'dedi....![]()

evimiz 4.kattaydı.bigün okul dönüşünde kapıda kaldım.çocuk aklı işte,düşündüm düşündüm ve sonra annemin camı açık bıraktığını gördüm,o an aklıma çok parlak bi fikir geldi.su borusundan yukarı tırmanıp eve girebilirim diye
....arkadaşıma gidip onunla oyun oynarken annemi beklemek varken ben bu yolu niye seçtiğimi hala bilmiyorum:44:.böylelikle başladım tırmanmaya....fakat 2.kata ulaştığımda aşağa bakma gafletinde bulundum ve yerden ne kadar yukarda olduğumu görünce beni bi panik aldı.o saatten sonra ne ileri gidebiliyorum ne de geri.koala ayası gibi asılıp kaldım boruda ve başladım ağlamaya:84:.tam o sırada bi baktım annem elinde poşetlerle alışverişten dönüyo.kadın beni görünce elindeki poşetler pat diye yere düştü,donmuş bi halde bana bakıyo
.'anneeeee,indir beni !'diye bağırıyorum.verdiği tepki beni oldukça rahatlatmıştı:'allah cezanı versin,sen ordan bi in hele bak ben seni napcam!'bağıra bağıra ağlayıp onun aşağıda dibimde olma güvencesi ile bacaklarımı sıyıra sıyıra aşağı süzüldüm.indiğimde annem beni kendi etrafımda şöööle bi döndürüp iyimiyim diye baktı,sonra da iyi olduğumu görüp okkalı bi tokat attı!anne sevgisi işte...
![]()