• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan geçen ilginç kazalar

Bizi de sağolsun bi amca vardı akraba çocugu yoktu para veriyoduk kamyonla götürüyodu denize :60: havadar geniş geniş oh ne güzeldi..Bizim minibüs vardı ama sarmıyodu hiç dönerken .. kalabalık toplaşıyoduk 15 kişi filan..
onun da zevki ayrıdır bee,eğlenceli oluyordur.

Bunuda anlatım bari yazcaktım yazamadım ama dur yazım o deniz sefalarından birinde yüzerken dalga bir vurdu toparlayamadım kendimi batıyorum çıkıyorum amca oğlu beni kurtarmaya çalışıyo ben biyere tutunmuşum can havlyle :78: Bi farkettim çocukta kıpkırmızı oldu anlatamam nasıl utanç bir durum.. Sonra çıktım denizden utancımdan birdaha girmedim.. :78:

onun da zevki ayrıdır bee,eğlenceli oluyordur.

Hemde nasıl zevkli oluyodu şarkılar söylüyoduk oyunlar oynuyoduk üstü açık tabi mahalleye girmeden tenha bi yerde kafamızda şapka indirtiyoduk kendimizi :63: bizimde bir karizmamız vardı canım yerle bir edemezdik yani

3-4 sene önce Şarköydeyiz, yapacak pek birşey yok, can sıkıntısı tavan yapmış.Dedemlerin 2 tane 3 tekerlekli,arkasında sepeti olan bisikletleri var.Akşam vakti kardeşimle atlamışız gidiyoruz ayrı ayrı.Eve dönerken önde ben, arkada garibim gidiyoruz.Tam bir evin önünden geçiyordum ki bi köpek havladı.Dedim bağlı falandır, ben de köpeğe bisikletin zilini çaldım dınnn dııınn diye.Dalga geçip basıp gittim, sonra kardeşim bisikletle ordan geçerken köpek meğer bağlı değilmiş, takıldı mı peşine :1: Ben önde kardeşim arkada, en arkada da kocaman bir köpek.Kardeşim "ablaaaaa" diye haykırıyor, bacaklarına kuvvet pedalı çevirdikçe çeviriyor, ben öndeyim ama ben 3 tekerlekli bisikletimi jet gibi sürüyorum korkudan.Sürekli de kahkaha atıp, arkaya bakıyorum.Tam son 100 metreye girerken, arkama bakarken önümdeki çöp konteynırını görememişim ve finish çizgisine çöpte girdim.Gürültüden korkan köpek birden yokoldu, kardeşim yarıldı gülmekten ve ben de ettiğimi buldum.

İyileştikten sonra benim bisiklet hasarlı olduğu için kaldık tek bisiklete.Sırayla falan biniyoruz, neyse birgün dedim kardeşime "Sen bin öne , ben de sepete bineyim."Boy 1.78, kilo da 85.Yani kamyonetin arkasına binsem sığmam.Neyse sepete ourdum bacaklarımı da ellerime aldım.Deniz dönüşü falandı.Millet kalabalık yollarda.Her gören bize-ya da bana- gülüyor falan.Dedim şimdi bu sepetten inemem milletin içinde,zaten girmesi(sığması) bile zordu.Hızlıca sen sür, eve gidelim hemen dedim.Tam eve yaklaşmışken, bize gülen bir kaç genç çıktı önümüze.Aklı eksik kardeşim çocuklara el kol hareketi ile "Ne var? Sorun mu var?" falan derken, elini bisikletten bırakıp :3:kaldırınca küçük bir dere yatağına uçtuk :1: Dalga geçen çocuklar insanlık namına geldiler, kardeşim yerdeydi hemen kalktı, Allahım sepette iyice garip hal almışım.Birisi bacaklarımdan, diğeri kollarımdan tuta tuta çıkarttılar.

Sonrası nedense bana bisikleti yasakladılar. :58:

oyy oyyy çok güldüm ya ne güzel bir topicmiş
bende anlatayım bir tane yakınlrda oldu bu sabah eşimi işe uğurluyordum bişe istedi getirmek için gittim zeki kocamda ayakkabısını giyip keretayıda fayans tarafına firlatmış bende elimdekine bakarak geliyorum tabi keretaya basmamla uçarak vestiyere girmem bir oldu gözlerimden yaşlar döküldü kolumda da vestiyerin köşe kısmını uzunca bir süre taşımışlığım var nasıl bütünleştiysek arada gidip kolumun çöküntüsüyle vestiyeri birleştiriyordum.

oyy oyyy çok güldüm ya ne güzel bir topicmiş
bende anlatayım bir tane yakınlrda oldu bu sabah eşimi işe uğurluyordum bişe istedi getirmek için gittim zeki kocamda ayakkabısını giyip keretayıda fayans tarafına firlatmış bende elimdekine bakarak geliyorum tabi keretaya basmamla uçarak vestiyere girmem bir oldu gözlerimden yaşlar döküldü kolumda da vestiyerin köşe kısmını uzunca bir süre taşımışlığım var nasıl bütünleştiysek arada gidip kolumun çöküntüsüyle vestiyeri birleştiriyordum.
bu çok iyidi:60::60::60:

aklıma bir tane daha geldi kazamıdır bilinmez ama sabah telefonun alarmı çaldı hem eşim işe gidecek hemde evde misafir var kalkıp kahvaltı hazırlıcam eşimde hep telefonu kalkacağı vakitten çok önceye kurar bunu biliyorum ya eşimin olduğu tarafa geçip uyumuşum oda telefonu eline alıp kulağımın tam üstüne koyup uyumuş 10 dakika sonra telefon çalmaya başlayınca eşhedü enla diyerek fırladım tabi eşimde bağrış çağrış kalktı noluyor yaa falan diye olayın şokunu atlatınca saatlerce güldük ama kulağımdaki uğultu sağır olacağımı düşündürdü bana.:32:

aklıma bir tane daha geldi kazamıdır bilinmez ama sabah telefonun alarmı çaldı hem eşim işe gidecek hemde evde misafir var kalkıp kahvaltı hazırlıcam eşimde hep telefonu kalkacağı vakitten çok önceye kurar bunu biliyorum ya eşimin olduğu tarafa geçip uyumuşum oda telefonu eline alıp kulağımın tam üstüne koyup uyumuş 10 dakika sonra telefon çalmaya başlayınca eşhedü enla diyerek fırladım tabi eşimde bağrış çağrış kalktı noluyor yaa falan diye olayın şokunu atlatınca saatlerce güldük ama kulağımdaki uğultu sağır olacağımı düşündürdü bana.:32:
bu da harikaymış akşam akşam iyi güldürdün beni :60::52:

tutamıyorum kendimi bi tane daha anlatayım
küçüktüm 5 6 yaşlarında falandım annemle teyzem anneannemlerde dikiş makinasında bişeler dikiyorlardı ee kızlık var ya serde heveslendim bende makinanın başını boş bulunca gittim başına altına işaret parmağımı yerleştirdim bir güzel bı hışım çalıştırdım makinayı iğnenin tırnağımın içine girip çıkmasını gururla izledim sonra içime bir acı çöktü işte o zaman anladım yine saçma sapan bir işe imzamı attığımı:1:

tutamıyorum kendimi bi tane daha anlatayım
küçüktüm 5 6 yaşlarında falandım annemle teyzem anneannemlerde dikiş makinasında bişeler dikiyorlardı ee kızlık var ya serde heveslendim bende makinanın başını boş bulunca gittim başına altına işaret parmağımı yerleştirdim bir güzel bı hışım çalıştırdım makinayı iğnenin tırnağımın içine girip çıkmasını gururla izledim sonra içime bir acı çöktü işte o zaman anladım yine saçma sapan bir işe imzamı attığımı:1:
tutma kendini :1:!ama bu cidden dehşet verici bişi!!!sıra bende:
arkadaşım aşk acısı çekiyor,16-17 yaşlarındayız o zaman.platonik vaka...beni çağırdı ve 'büyü' yapmaya karar verdiğini söyledi:61:.iyi dedim hade başlıyak,çok biliyos ya...ne etces anlat hele.açtı kocaman gözlerini ve büyük bir ciddiyetle anlatmaya başladı:şimdi bi soğan alıcaz.bu soğanın içini oyucaz.çocuğun adını kağıda yazıcas ve soğanın ortasına bu kağıdı yerleştireces.sonra bu soğanı bi şişe batırcas ve ateşte çevire çevire yakıcas bu arada bilmem ne duaları okuyacas...yüzüne baktım:yiyos mu sonna:37:.kızdı.HAYIR SALAK SOĞAN ERİYENE KADAR BU DUAYI OKUMAYI SÜRDÜRCEZ...güldüm:patatesle olmuyo mu bu kumpir yapsak sonna,malzeme de ziyan olmaz hem...gene döndü o ciddi ifadeyle:dalga geçme cin çarpar!:61:ii dedim.anne baba yok evde yanlızıs,yapak gari.neden ocağa kullandığımızı bilmiyorum orası hala muamma:52:.çıktık balkona dediklerini yapıyos.aldık piknik tüpünü yaktık,soğanı çeviriyos.derken bir cereyan yaptı balkonun tülü gitti tüpe değidi.o nasıl bir malzemeyse başladı cayır cayır yanmaya,biz ciyaklayıp paniği kontrol altına alana kadar tül oldu kül!ne boya kaldı ne badana biz söndürene kadar...arkadaşa döndüm:valla cini bilemem ama anan fena çarpcak....dedim.kadıncağız eve geldiğinde nutku tutulmuştu ve bizim çok sakıncalı bir arkadaşlığımızın olduğunu söyleyip 1ay görüşmeme cezası vermişti.tabe arkadaşa daha ne yaptı bilmiyom...

tutma kendini :1:!ama bu cidden dehşet verici bişi!!!sıra bende:
arkadaşım aşk acısı çekiyor,16-17 yaşlarındayız o zaman.platonik vaka...beni çağırdı ve 'büyü' yapmaya karar verdiğini söyledi:61:.iyi dedim hade başlıyak,çok biliyos ya...ne etces anlat hele.açtı kocaman gözlerini ve büyük bir ciddiyetle anlatmaya başladı:şimdi bi soğan alıcaz.bu soğanın içini oyucaz.çocuğun adını kağıda yazıcas ve soğanın ortasına bu kağıdı yerleştireces.sonra bu soğanı bi şişe batırcas ve ateşte çevire çevire yakıcas bu arada bilmem ne duaları okuyacas...yüzüne baktım:yiyos mu sonna:37:.kızdı.HAYIR SALAK SOĞAN ERİYENE KADAR BU DUAYI OKUMAYI SÜRDÜRCEZ...güldüm:patatesle olmuyo mu bu kumpir yapsak sonna,malzeme de ziyan olmaz hem...gene döndü o ciddi ifadeyle:dalga geçme cin çarpar!:61:ii dedim.anne baba yok evde yanlızıs,yapak gari.neden ocağa kullandığımızı bilmiyorum orası hala muamma:52:.çıktık balkona dediklerini yapıyos.aldık piknik tüpünü yaktık,soğanı çeviriyos.derken bir cereyan yaptı balkonun tülü gitti tüpe değidi.o nasıl bir malzemeyse başladı cayır cayır yanmaya,biz ciyaklayıp paniği kontrol altına alana kadar tül oldu kül!ne boya kaldı ne badana biz söndürene kadar...arkadaşa döndüm:valla cini bilemem ama anan fena çarpcak....dedim.kadıncağız eve geldiğinde nutku tutulmuştu ve bizim çok sakıncalı bir arkadaşlığımızın olduğunu söyleyip 1ay görüşmeme cezası vermişti.tabe arkadaşa daha ne yaptı bilmiyom...

çok iyimiş ya aynı arkadaştan bide bende vardı 3 5 kişi toplanıp dışarda yapmaya çalışmıştık bu işi demekki o zamanlar biri aynı büyü kitabından dağıtmış sağa sola kimlerin eline düştüğünü bilmeden:60::60:

çok iyimiş ya aynı arkadaştan bide bende vardı 3 5 kişi toplanıp dışarda yapmaya çalışmıştık bu işi demekki o zamanlar biri aynı büyü kitabından dağıtmış sağa sola kimlerin eline düştüğünü bilmeden:60::60:
modaydı bi ara be arkadaşım,televizyonda ii bişi yoksa millet oturup ruh çaprıyordu,sivilcesi çıkan muska yazıyordu...:60:

çocukluğuma yeni iniyoruz bitmez bende abukluklar anlatıyım
dedem halıcıydı benim halı makası vardı halı makasıda tost makinası gibi şekilli olur bilirsiniz belki ele geçirmeyelim diye dışarda biyere saklamış ama benden kaçarmı buldum şekli çok hoşuma gittiği için güzelim upuzun saçlarımı kestim çığır açacam ya şekilli şekilli sonrada büyük iş başarmış gibi eve çıktım anneme yeni modelimi gösterdim annem çıldırdı tabi hemen beni mahallenin kuaförüne götürdü ama şunu itiraf edeyim ben daha güzel kesmiştim saçlarımı kadın beni besleme gibi yaptı gönderdi:1::1:

:) bırtanede ben anlatam gerı kalmıyım :D Lisedeyız arkadaslarla okulu kırdık arkadasın evıne gıttık fılım ızlıyoruz o zman da hayalet gemı dıye bı fılım vardı neyse ızlıyoruz bıseyler de hazırladık yere oturduk evıde karanlık olsun dıye her yerını kapadık :D kola ıcıyoruz yemek yıyoruz uc kızız neyse basladık fılımdekı yakısıklılara bu senınkı bu benımkı olsun neyse bı tanede ben begendım ızlıyoruz heyecanla bır yandanda korkuyoruz tabı tam benım sevdıgım oyuncuya geldı sıra megersem hayaletmıs adam kapıdan gecınce apısıp kaldım sonra bakdım benım kızlar bana bakarak guluyor bende ıstıfımı bozmamak ıcın bı yudum kola alım dedım bende o ara basladımmı gulmeye kola resmen burnumdan cıkdı asagı dogru akıyor kızlar fılımı bırakdı bana donduler gulmeye basladılar kendıme geldıgımde allah belanızı ermesın emı ınsna pecete verırdı dedım o gun boyunca o fılımdekı karaktere kufur etmekle gecdı gunum tabı kızlarada bı komıklık gulmekle gecdı ..........

bu acıklı anı her küçük kız yaşamıştır mutlaka...ben de kakül isterim diye tutturmuştum da annem beni kuaföre götürmüştü.kadın koyun kırpar gibi kırptı saçımı,stresli surat ifadesi hala göz önümde...faturalarını ödüyemiyordu herhal...:1:.neyse bittiğinde bir de matah bişi yapmış gibi aynayı tutmuştu bakayım diye.abartısız resmen kemalettin tuğcu romanından fırlamış gibiydim...

bıtane daha anlatım :D bendekı maceralar okuldan kacmakdan yasannlardır genlde okuldan kacdık kızlarla gıttık devamlı takıldıgımız bı bar vardı kopuyoruz tabı saatten haberımız yok bı bakdık saat bayag gec olmus kosturuyoruz eve yetıselım dıye yarım saat kalmıs okulun dagılmasına butun parayıda eglenceye yatırdık kosturuyoruz yolda ama arkadasdedıkı durun ben otostop cekıcem sacmalama dedık ama dınlemedı neyse cekdı bıtane adam durdu ıs arabasıydı arkada koltuk yok onde var sadece neyse bındık gıdıyouz adam nerden dıye sordu bırbırımıze bakıyoruz ne dıcez arkads ayak ustu yalanı saalamazmı gulcez gulemıyoruz salıyor da salıyor arkadsın dogum gunuyudude annnem rahatsızlanmısda paramız kalmadı arkadasa hedıye aldık o yzuden kosturyoruz sen ne ıs yapıyorsun abı su ısı aaa babamda o ısı yapıyor nerelısın aaa ben gıtmısdım cok guzel bı yer ama nasıl sallıyor agzımız acık dınlıyourz dedık bız surda ıncez abı ındırdı adam koseyı dondu bız asfalta yapısdık dıger kızlarla yere yatık resmen gulmekden arkadas ne oluyor be dıyor hadı eve gıdelım kızım sen ayak ustu ne salladın oyle dedık :1: ne bılım len kokrudan ne dedıgımı bılmıyorumkı dedı eve nasıl gıtık hatırlamıyoruz gulmekden eve gıttım annem sen nıye eren geldın daha sukadr ın var demezmı bende bugun erken dagıldık deıdm cıkdım dedım korku sen nelere kadırsın :D

QUOTE=flocke;17194187]bu acıklı anı her küçük kız yaşamıştır mutlaka...ben de kakül isterim diye tutturmuştum da annem beni kuaföre götürmüştü.kadın koyun kırpar gibi kırptı saçımı,stresli surat ifadesi hala göz önümde...faturalarını ödüyemiyordu herhal...:1:.neyse bittiğinde bir de matah bişi yapmış gibi aynayı tutmuştu bakayım diye.abartısız resmen kemalettin tuğcu romanından fırlamış gibiydim...[/QUOTE]

:60::60: evet ya her genç kızın başına geliyor bu durum:30:ahanda durumumuzun smileyide var :37::37::37::37:işte tamda bu

allah!liseye dönersem ben bunun başından hiç kalkamam!!!arkadaş yatılıya kalmış bizde leş gibi uyumuşuz servisi kaçırmışız.anaaa dedim kalk gari geç kaldık.kız apar topar giyindi biz vınnn.ama servis gitmiş.cepleri karıştırdık para bulduk atladık minibüse gidiyos.belli bir yerde indik.okulun sokağından minibüs geçmediği için...yürümemiz gereken mesafe yaklaşık 15dk. dedik taksi çevirek.atladık park halindeki taksiye gidiyos.şoför bi irkildi bişey demedi ama.adresi söyledik gidiyos.adam yanlış yola sapınca arkadaşla şüphelenmeye başladık noluyo diye.dedim abi yannış yol.adam baktı dedi ki tarif et o zaman ben şoför değilim.peki kimsin dedim.adam teybi sökmek için arabaya binen hırsızmış meğer.gık dedik sustuk.sonna anlaşmaya girdik,abi sen bizi okula bırak bizden para alma biz de seni hiç görmemiş olalım...durdu düşündü tamam dedi.bizi okula bırakana kadar ettiğimiz duaları bi biz biliriz bi de allah:61:

Back
X