• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızdan geçen ilginç kazalar

Onunki bana çok komik gelmişti halbuki.. :60: Bu tavırla çölde boğulması imkansız birşey değil bence... :52:

Bazı olaylar saçma gerçi evet ama..Ben kendi adıma konuşiyim benim yaşadığım olaylar hepsii bire bir o anları yaşadığım için hepsi çok komik geliyo bana inanmak istemeyen inanmasın onlar benim yaşanmışlıklarım bana çok güzel.....Ablamada dedim abla biz çokmu farklı gençlik çocukluk yaşadıkki bazı insanlar inanmak istemiyo oda dediki çok kalabalıktık ve köy hayatı gibiydi o yüzden farklı algılanabilir herkesin çocuklugu farklı dedi...Bizimki gibi dolu dolu yaşayan istisnadır dedi... Evet ablam çok haklı.. :81:

Gece gece gülmek iyi geldi yaa :66: Ben de bir tane anlatayım,kaza değil ama şaka gibi bir şey
Öğretmenliğe başladığım ilk sene (Hatta daha birkaç haftalık öğretmendim :78: ) O gün nöbetçiyim, öğle arası için öğrencileri gönderdik evlerine .Bahçede birkaç öğrenci kalmış,ben öğretmenler odasına girdim.Nöbetçi öğrenci geldi; 1.sınıflardan bir öğrenci 5'lerden birini kovalıyor hocam dedi.Ben bahçeye çıktım hemen, gözlerime inanamadım ama ya :53: 1. sınıfa giden öğrencinin elinde bir balta,kavga ettiği çocuğu kovalıyor.Ben bağırıyorum tabii, çocuklara yetişmek mümkün değil! Yangın söndürme aletleri var ya ,baltayı oradan almış. :52: Allahtan öndeki çocuk hızlı koşuyor,öğretmenler odasına girdim hemen .Bir çocuk baltayla birini kovalıyor dedim.Ömer'dir o dedi hocanın biri,diğeri de dalga geçti.Baktım umursamıyorlar ,fırladım hemen dışarı.Bu sıpacık baltayı omzuna almış,koşturmaktan nefes nefese tabii, bana doğru geliyor.Sen napıyorsun Ömer diyebildim ancak. Yakalayamadım öğretmenim dedi bana yaa ,paşam bir de hayıflanıyor yakalayamadığı için.Bana dert yanıyor. :40:

:60: Çok güldüm piskopat ufaklık demek doğuştan iyi hızını alamayıp sizide kovalamadı....

anaaaaaaağğğğğğğmmm:52: geberim yaaa :60::60::60::60: altima yapcam simdi :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Çok hoş şeyler yazılmış gece gecee gülmek çok iyi geldiiiiiiiii:D

:9::9: yeni keşfettim burayı süpersiniz kızlar gece gece öldüm gülmekten :60:

:60: Çok güldüm piskopat ufaklık demek doğuştan iyi hızını alamayıp sizide kovalamadı....

Sorma yaa :60: O zamandan psikopattı,şimdi ne olmuştur düşünemiyorum.
Bu arada senin yazdıklarına gülmekten öldüm gece gece :60: :60: :60:

Ben altıma işemiştim bide eniştem sigara diye başka bişey içirdi bana bende merak ettim nasıl diye içtim görüntü deişik içtim yarım saat sonra filan bir gülme krizi tuttu beni 11.30 filandı gece sabah 4 kadar hiç durmadan güldüm beni hastaneye götürün ölücem diycem diyemiyorum gülmekten kahkayı basıyorum onlarda ablam başka arkadaşlarda vardı ben güldükçe gülüyolar..altıma yaptım gülmekten karnım agırdı çatlıycaktım nerdeyse altımada yaptım bide hala gülüyorum ablam çekiştiriyo ben kahkayı basıyorum durdurun beni hahahahhahah diye hayatımda hiç okadar gülmemiştim..eniştem öle şeyler yapmaz arkadaşınınmış al bundan içi süper diye içirdi bana biliyolar herşeye atlıyom onada atladım tabii..

durun :45:bende anlatcam :27::hicbiseydeneksikkalmayanfstksmili: :60:
bikac sene önce annem babam 1 haftaligina gittiler:10: erkek kardesimle benide evde yanliz birakmamak icin halami cagirdilar :27: neyse sonra bi akraba geldi, kocasi evde 3 cocugunuda almis yanina bizde kalcak :41: kocasini yanliz birakip geliyo ne isi varsa :57:

herneyse iste halam o kadin ben erkek kardesim ve hatunun 3 cocugu bi araya geldik mi
:36: deliler ordusu :86: halamla hatun basladilar korkunc anilari anlatmaya :60::60: yok lohusalikta gelen inler periler mi ararsin, uykudayken seni bogmaya kalkanlar mi dersin:37: basladilar 7 sülalenin korkunc anilarini makinali tüfek gibi saydiriyolar :57::60:taa mezarlik hikayelerini bile anlattilar :60:tabi bizde cocuguz dinliyoruz masum masum:60:ufaktanda yusuf yusuf halleri oldu haliyle :60::60::60:
neyse buraya kadar hersey normal :27: sonra halam yemek yapmak icin tencereye bisi koydu :60: bide baktik yemek yaniyo:52::60: halam üfleyip elini salliyo akli sira atesi söndürcek akilli :60::60::60: üflemeye baslayinca kocaman bi atesin patlayip davlumbaza degdigi an:53: felaket bi küt sesiyle evdeki elektiriklerin gitmesi bi oldu:52: :60:evde cinlanan o kocaman cigligi siz tahmin edin artik :86: o tencereden o kocaman alev nasil cikti hala aklim ermiyo:60::60::60::60:bide gece vakti :27: göz gözü görmüyo heryer karanlik :60: nasil korktuk anlatamam :18: cocuklar diyo ahaaaa konustunuz konustunuz burayada getirdiniz sonunda :60: ben bi yandan halama bagiriyorum evi bozdun:37: diye :60::60::60:sonra halam apartmana cikti elektrikleri tamir etcek :27: bilmem neyin zimbirtisinin bilmem nesinin patladigini görüp yenisini almaya gitti :86: yaklasik 5 dk sonra eli bos döndü :26: bulamamis :60: sonra öyle böyle derken kurcalaya kurcalaya bi baktik isiklar geldi:81: aferin kedi olali bi fare tuttun dememle beraber:89: alt komsunun seysini cikarip bizimkiyle degistirdim demesiyle kahkahayla kendimizi yere atmamiz bir oldu :60::60::60::60: sonra bi baktik alt komsu cikmis disari :60:dedim naptin manyadin mi :60::60: :60:şşş şşş napiyim diyo bide :60:

vallah size komk gelir mi bilmiyorum ama o gece tam bi komediydi :60::60: korkunc komedi :86:hatta bi hafta anlatip bu trajikomik duruma gülüsmüstük :60::60:

durun :45:bende anlatcam :27::hicbiseydeneksikkalmayanfstksmili: :60:
bikac sene önce annem babam 1 haftaligina gittiler:10: erkek kardesimle benide evde yanliz birakmamak icin halami cagirdilar :27: neyse sonra bi akraba geldi, kocasi evde 3 cocugunuda almis yanina bizde kalcak :41: kocasini yanliz birakip geliyo ne isi varsa :57:

herneyse iste halam o kadin ben erkek kardesim ve hatunun 3 cocugu bi araya geldik mi
:36: deliler ordusu :86: halamla hatun basladilar korkunc anilari anlatmaya :60::60: yok lohusalikta gelen inler periler mi ararsin, uykudayken seni bogmaya kalkanlar mi dersin:37: basladilar 7 sülalenin korkunc anilarini makinali tüfek gibi saydiriyolar :57::60:taa mezarlik hikayelerini bile anlattilar :60:tabi bizde cocuguz dinliyoruz masum masum:60:ufaktanda yusuf yusuf halleri oldu haliyle :60::60::60:
neyse buraya kadar hersey normal :27: sonra halam yemek yapmak icin tencereye bisi koydu :60: bide baktik yemek yaniyo:52::60: halam üfleyip elini salliyo akli sira atesi söndürcek akilli :60::60::60: üflemeye baslayinca kocaman bi atesin patlayip davlumbaza degdigi an:53: felaket bi küt sesiyle evdeki elektiriklerin gitmesi bi oldu:52: :60:evde cinlanan o kocaman cigligi siz tahmin edin artik :86: o tencereden o kocaman alev nasil cikti hala aklim ermiyo:60::60::60::60:bide gece vakti :27: göz gözü görmüyo heryer karanlik :60: nasil korktuk anlatamam :18: cocuklar diyo ahaaaa konustunuz konustunuz burayada getirdiniz sonunda :60: ben bi yandan halama bagiriyorum evi bozdun:37: diye :60::60::60:sonra halam apartmana cikti elektrikleri tamir etcek :27: bilmem neyin zimbirtisinin bilmem nesinin patladigini görüp yenisini almaya gitti :86: yaklasik 5 dk sonra eli bos döndü :26: bulamamis :60: sonra öyle böyle derken kurcalaya kurcalaya bi baktik isiklar geldi:81: aferin kedi olali bi fare tuttun dememle beraber:89: alt komsunun seysini cikarip bizimkiyle degistirdim demesiyle kahkahayla kendimizi yere atmamiz bir oldu :60::60::60::60: sonra bi baktik alt komsu cikmis disari :60:dedim naptin manyadin mi :60::60: :60:şşş şşş napiyim diyo bide :60:

vallah size komk gelir mi bilmiyorum ama o gece tam bi komediydi :60::60: korkunc komedi :86:hatta bi hafta anlatip bu trajikomik duruma gülüsmüstük :60::60:

:60: :60: :60: Sizde karadenizlimisiniz yoksa onların meshur cazi garileri filan püsürleri var anlatırlar bizimkiler herkesin gözleri kocaman olur dinlerken her olayda daha büyük göz bebeklerimiz olurdu...

bi keresindede kankamla okuldan ciktik markete ugrayip geri geldik :31: o zamanlarda bi olay olmustu okulda cikislari yasaklamislardi :27: kactik daha dogrusu:86: iceri geri gircez simdi ben önde kankam arkada, önümüzde merdivenler.. karsimizda kantin haliyle herkes orda :31:
salak kankimin arkamdan aha ögretmen demesiyle benim aniden hizlica firlayip küt diye merdivenlere yapisip:53: herkesin bana dönüp saskin saskin bakmalari bir olmustu :60::60:ben tabi karizma yerle bir :60::60::60: kalktim hicbisi olmamis gibi:60: arkamdan oha diyo bide salak:57: hem suclu hem güclü :95: sinifa gittik verdim agzinin payini :60::60:sonra iki gün tenefüse cikamadim :60::60:

:60: :60: :60: Sizde karadenizlimisiniz yoksa onların meshur cazi garileri filan püsürleri var anlatırlar bizimkiler herkesin gözleri kocaman olur dinlerken her olayda daha büyük göz bebeklerimiz olurdu...
yok cnm karadenizle uzaktan yakindan alakamiz yok :27: ama bizdede bol yani :60: en cokta su bahtil inanc denilen seylerden :60: :60::60:utanmasalar ölüye dirildi dicekler o kadar diyim sana :52::60:
bu arada sen saydirmissin valla :60::60:masallah en cokta senin hikayelere koptum:60:

aklıma geldi gece bi tane az kalsın kaza kurşununa gidiyoduk:9: bigün ankaradayız ablam ben erkek arkadaşım ve ablamın arkadaşları içki içilen nezih bi mekana gittik. daha 18 yaşıma yeni girdim ve çok içen birisi olmamama rağmen o gece kafayı fena bulmuştum :27: ilk defa sarhoş olmanın cesareti var üstümde hava alcam ben dedim kapıya çıktım. ablamda erkek arkadaşıma söylemiş yalnız bırakma diye. neyse çıktım ben kapıya az tur atalım açılayım dedim ama ayakta duramıyorum kafam milyon :9: yürüdük yürüdük konsoloslukların bulunduğu sokağa geldik bi ülkenin konsolosluğunun önüne gelmişiz. kapıda adamlar vardı sanırım koruma gibi ben bi başladım küfretmeye bağıra bağıra hemde. neden öyle yaptığımı hala anlamış değilim o an karşıma rektörde çıksa küfür edicekmişim heralde :51:kapıda hafif kıpraşmalar oluca biz vınn :51: koşarken düşmememi acıyayım yoksa sevgilimiz azarlamasına mı bilemedim :51:sevgilim baya bi kızmıştı o gün bana içeri alcaklar senin yüzünden bizi diye az daha orda küfür etmeye devam etseymişim göz altına alınacaktık :60:bi daha o kadar çok içmiceme tövbe etmiştim :7:

Abimin olayını anlatım bide benden 2 yaş büyük yatıyoruz bir gün ablam ben o aynı odada sesler duymuş dışardan saçma bişeler anlatılmıştı mahallede yok gece sabaha karşı bagırarak hayaletler koşuyo filan diye büyük abimde 17 18 yaşında filan gece nefes nefese yanıma geldi balkonda biri var camdan baktım gördüm koş anneme haber ver diyo dedim sen versene rengi bezi atmış gece bu saatler işte dur bende bakıyım belki kırsızdır dedim biz fısır fısır konuşuyoz balkon kapısının önünde biraz kaldırdı kafayı baktı orda işte orda tam camın önünde içeri bakıyo kafamı hafif kaldırdım hani yok ben göremiyorum dedim sonra maşayı aldım sobamız vardı ozamn soba maşasını kapının önünde bekledik baya girmedi içeri hırsız mırsız bişey yok burda yav dedim bi cesaret tülü çektim sonuna kadar bak işte yok yok dedim meger dana kendi gölgesini biri sanmış bakınca kimseye söleme diye tembih etti bana .. Ama ben söledim oh canıma değsin karizması yerle bir oldu ...

okul demisken yine kankamlayim, zil caldi ama ögretmen gelmedii haliyle ortalikta kimse yok:31: bizim sinifin kapisi acik bizimkiler sinifta ama kankamla ben sinifta degiliz tabi :86::60: ögretmenin gelmesini bekliyoruz güya :27: neyse oynasip duruyoruz salak salak hareketler fln :60: ben normal yürüyorum kankamda salak arka arka gidiyo :60::60: gülüsürken birden ayagi yere takilip:53: küüüt diye ellerini havada cirpistirarak sirtinin üstüne bi düstü:52: düsüs o düsüs:53::60::60:hayatimda ilk defa bi insanin o kadar sert düsüsüne sahit oldum :60: bide sirt üstü düsünün :60::60::60: o düsmesi hala gözümün önünden gitmez :60::60:kalkti bana bakiyo acilar icinde garibim :60: sinirini benden cikarcak :60: sen ittirdin diyo bide :60::60:ben yerlerdeyim tabi :60::60: dedim nasil ben düsünce gülüyodun:35: :60: bide diyo sen düstügünde herkes gördü beni kimse görmedi :33::60:

bi keresindede kankamla eve gidiyoruz metroya bincez :27: yürüyen merdivenlerden inerken kankam küütt diye yere bi yapisti :60::60: koluma girmisti bide bi sarsildim neye ugradigimi sasirdim :60::60::60: hemen kalkti hicbisi olmamis gibi yapiyo :60::60: ben bi yandan gülsem mi gülmesem mi karar veremedim hala kendimi tutuom :60::60: sonra patlattim kahkahayi :60::60:

aklıma geldi gece bi tane az kalsın kaza kurşununa gidiyoduk:9: bigün ankaradayız ablam ben erkek arkadaşım ve ablamın arkadaşları içki içilen nezih bi mekana gittik. daha 18 yaşıma yeni girdim ve çok içen birisi olmamama rağmen o gece kafayı fena bulmuştum :27: ilk defa sarhoş olmanın cesareti var üstümde hava alcam ben dedim kapıya çıktım. ablamda erkek arkadaşıma söylemiş yalnız bırakma diye. neyse çıktım ben kapıya az tur atalım açılayım dedim ama ayakta duramıyorum kafam milyon :9: yürüdük yürüdük konsoloslukların bulunduğu sokağa geldik bi ülkenin konsolosluğunun önüne gelmişiz. kapıda adamlar vardı sanırım koruma gibi ben bi başladım küfretmeye bağıra bağıra hemde. neden öyle yaptığımı hala anlamış değilim o an karşıma rektörde çıksa küfür edicekmişim heralde :51:kapıda hafif kıpraşmalar oluca biz vınn :51: koşarken düşmememi acıyayım yoksa sevgilimiz azarlamasına mı bilemedim :51:sevgilim baya bi kızmıştı o gün bana içeri alcaklar senin yüzünden bizi diye az daha orda küfür etmeye devam etseymişim göz altına alınacaktık :60:bi daha o kadar çok içmiceme tövbe etmiştim :7:
:60::60::60:

Abimin olayını anlatım bide benden 2 yaş büyük yatıyoruz bir gün ablam ben o aynı odada sesler duymuş dışardan saçma bişeler anlatılmıştı mahallede yok gece sabaha karşı bagırarak hayaletler koşuyo filan diye büyük abimde 17 18 yaşında filan gece nefes nefese yanıma geldi balkonda biri var camdan baktım gördüm koş anneme haber ver diyo dedim sen versene rengi bezi atmış gece bu saatler işte dur bende bakıyım belki kırsızdır dedim biz fısır fısır konuşuyoz balkon kapısının önünde biraz kaldırdı kafayı baktı orda işte orda tam camın önünde içeri bakıyo kafamı hafif kaldırdım hani yok ben göremiyorum dedim sonra maşayı aldım sobamız vardı ozamn soba maşasını kapının önünde bekledik baya girmedi içeri hırsız mırsız bişey yok burda yav dedim bi cesaret tülü çektim sonuna kadar bak işte yok yok dedim meger dana kendi gölgesini biri sanmış bakınca kimseye söleme diye tembih etti bana .. Ama ben söledim oh canıma değsin karizması yerle bir oldu ...
:60::60::60:
ay bunu okuyunca aklima geldi :60: benim kuzenler fln mahalleyle toplanip hirsiz avina cikmislar:18:bos bi insaat varmis güya oraya kaciyomus mahallelide pesinden odunlarla fln baskin yapiyomus insaata hemen ardindan:47: ama kimseyi bulamiyolarmis :30: adam sanki toz oluyomus :26: bizim salaklarda diyolar cinler var cinler töbe yarabbim :60: ay tirstim bak gece gece :18::18:

Evet tatlım ya bizim sülale hep böle komik ya biz çok güleriz bir aradaydık bide aynı mahallede amcalar kuzenler bide çok çocuk olunca herkeste güzeldi şimdi herkes evlendi gitti genç kalmadı komik anılarda bitti..görüşemiyoruz bile

böyle korkunç hikayeleri hep sevmişimdir :9: bizimde ailedekiler bir araya gelince gece hep konuşup birbirimizi korkuturduk delimiyiz neyiz :9: özlemişim

Back
X