Merhabalar. Bazı olaylardan, yaşadıklarımdan sonra gözüm açıldı. Daha uyanık, bilinçli, haklarını bilen biri oldum. Kendime güvenim gelmişti. Kendimi geliştirdiğimi, özgüvenimi yükselttiğimi, değerimi bildiğimi düşünüyordum. Fakaat şunu fark ettim ki en ufak bir olumsuzlukta bazen tekrar başa sarabiliyorum her şeyi... Özellikle eşimle tartıştıysam sanki dünyam başıma yıkılıyor. O kendine güvenen, sağlam duruşlu kız gidiyor yerine tam tersi geliyor. Bu durum da tabi beni çok etkiliyor, sosyal ilişkilerimi, enerjimi... birden ne oluyor bana diyorum. Kararsız bir insana dönüşüyorum. Eski toyluğum geri geliyor gibi oluyor. Sanki basiretim bağlanıyor ve istemediğim olaylar bir bir üzerime geliyor. Hiç istemediğim durumların içinde buluyorum kendimi. Bir bakıyorum ki söylemeyeceklerimi söylüyorum, yapmayacaklarımı yapıyorum, ailemle saçma sapan muhabbetlere girip onlarıda üzüyorum. Çoğu şeyi aştığımı düşünüyordum ama dediğim gibi böyle anlarda sanki o bilinçli, kendini geliştirmiş, olgunlaşmış, farkındalık kazanmış insan gidiyor yerine eskiden olduğum halim geliyor. Nefret ediyorum artık bu durumdan. Kendime çok kızıyorum. Hani diyorum bunları çoktan aşmıştın sen şimdi nasıl bu hale tekrar gelebildin. Şaka gibi geliyor gerçekten bu döngüden nasıl kurtulurum ? Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Sizinde zaman zaman böyle olduğunuz oluyor mu ?