çokkkk sayin kendini begenmis doktoruma burdan icimi dökmek istiorum 21.08.2014 benim icin igrenc otesi bi gun olarak hayatimda kalicak hoş tabi aynaya her baktigimda annenin guzel ellerinden öpüyorum insanliga yeni bir tür kazandirdgn icin kesinlikle tarihe gecmelisin cunku bir insanin yuzune anca bu kadar kaba ve kalin bir burun yapilabilirdi senin guzellik anlayisina hayran kaldim dogrusu tercihlerin kurt kopeklerinden yanaysa onu bilemicem tabiki 1. ameliyatimdan kalan iki kucuk kemik cikintisi ve burun ucu kaldrma anca bu kadar zorlastirilabilirdi burnumu kirip yeniden sekil verip turkish delight teknigi uygulamak çok sahane bir fikirdi hayatimin sonuna kadar ne lokum gormek ne de duymak istiyorum gerci artk kendi yuzume bile tahammulum yok ya bana kaslarimin arasindan baslayip assag kadar duz ve kalin bir kemik yaptgn icin ayrica tesekkuru bir borc bilirim okadar kemikli bir burnum da yoktu nerden buldhn okadar kemik onuda algilaybilmis degilim dusunuorum ama tek aklima gelen kendi burun kemigini de bana eklemis oldugun nese bitanecimm seninde bana soyledgn gbi 6 ay sonunda mahkemelerde gorusecegiz ozamana kadar saglicakla kal yada kalma ben bu kadar kendimden gecmis yataklardan cikamiyoken sende benim gbi ol bende senin bana dedigin gbi pskologa git canimm derim