Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben de eşimle beraber 2 şişe kullandım sonuç olumsuz.
kızlar ben ilac getirtecek adamı buldum demiştim adam sagolsun demiş eşime abi ben her ay gidiorum alabilirim istedigin kadar demiş isteyen varsa aldıralım en gec 1 aya gelir
ya kızlar ben ilacı artık her istedigimde get,rtebilirim eşim gümrük müsaviri benim ve iş yaptıkları bi firmanın kamyoncusu sürekli gidio romanyaya samimiyeti ilerlettiler daha dün 2 kutu getirdi bana sagolsun sizlerede yardım etmek isterimde sanırım burdan olamıo bu yasak falan dendi die hatırlıorum yanlıs bişi yazmak istemem![]()
Lutfen yardimci olun , bu topigi gordukten sonra ilaca ulasma yollarini ariyorum henuz bi yol bulamadimeger getirtme sansimiz varsa sizden yardimm isteyecegim. Cok tesekkurler.
kızlar yarın en gec cumartesi siparişi vericem adama isteyenler bana ulassın![]()
Romanyadan tanıdık araştırırken ebayda buldum..kızlar daha yeni eklenmiş...hatta belkide bugün...şansa bak...
ALLAHIM İNŞALLH işler yoluna girecek bebegimize kavuşmamız için vesile olacak...
türkiyeye gönderim yok ayrıca ilac 200 ml kutusuda degişti canım dikkat et
Selam canim bu ilac ne icin benim esimde sperm azligi problemi var bide ilac cok ucuzmus yeni baktim
evet malesef şimdi gördüm Türkiyeye gönderim yok...yurtdışında olanlar alabilirler..
satıcı güvenilir o firmanın başka ürünlerini de satıyor.
firmanın sitesinde 50 ml ve 100 ml şişeleri var.
bize gelenler hep 200 ml bide kutusu degişti ona dikkat et eski ilacı yollamasınlar canım