Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Kızlar sizleri iyi ve neşeli görmek çok güzeldir.
Hepinizi ayrı ayrı öpüldünüz.
Umutlarınız hiç tükenmesin inşallah

kızlar ben ilac getirtecek adamı buldum demiştim adam sagolsun demiş eşime abi ben her ay gidiorum alabilirim istedigin kadar demiş isteyen varsa aldıralım en gec 1 aya gelir

kızlar ben ilac getirtecek adamı buldum demiştim adam sagolsun demiş eşime abi ben her ay gidiorum alabilirim istedigin kadar demiş isteyen varsa aldıralım en gec 1 aya gelir

Ben istiyorumm canimm nasil ilatisime gcicezzz ..birde okudugum kadariyla hep bizler kendi durumumuzla ilgili yorum yapmisiz eslerdeki sorun icin kullanan var mi varsa spermiyogra,da artis saglayan varmi yardim lutfennnnnn....hayirli aksamlar..

ya kızlar ben ilacı artık her istedigimde get,rtebilirim eşim gümrük müsaviri benim ve iş yaptıkları bi firmanın kamyoncusu sürekli gidio romanyaya samimiyeti ilerlettiler daha dün 2 kutu getirdi bana sagolsun sizlerede yardım etmek isterimde sanırım burdan olamıo bu yasak falan dendi die hatırlıorum yanlıs bişi yazmak istemem :kkk::52:

Lutfen yardimci olun , bu topigi gordukten sonra ilaca ulasma yollarini ariyorum henuz bi yol bulamadimeger getirtme sansimiz varsa sizden yardimm isteyecegim. Cok tesekkurler.

kızlar bu ilacı dacia plant sitesinden alamıyormuyuz?
ben Tr de değilim..tr dışına yollanıyormu?bilginiz var mı?

arkadaşlar bu ürün( aylar öncesinde bu satıcıya yazmıştım)

artık ebay da satılıyor...hayırlı ugurlu olsun...

ebaydan satın alabilirsiniz.

Romanyadan tanıdık araştırırken ebayda buldum..kızlar daha yeni eklenmiş...hatta belkide bugün...şansa bak...
ALLAHIM İNŞALLH işler yoluna girecek bebegimize kavuşmamız için vesile olacak...

Romanyadan tanıdık araştırırken ebayda buldum..kızlar daha yeni eklenmiş...hatta belkide bugün...şansa bak...
ALLAHIM İNŞALLH işler yoluna girecek bebegimize kavuşmamız için vesile olacak...

türkiyeye gönderim yok ayrıca ilac 200 ml kutusuda degişti canım dikkat et

Selam canim bu ilac ne icin benim esimde sperm azligi problemi var bide ilac cok ucuzmus yeni baktim

canım spermlerede ii gelio bende burdan ögrendim ilacı istettim sonra bikac arkadasa da evet ucuz cok ben bir kamyoncudan istiorum adam getirio işte

evet malesef şimdi gördüm Türkiyeye gönderim yok...yurtdışında olanlar alabilirler..
satıcı güvenilir o firmanın başka ürünlerini de satıyor.
firmanın sitesinde 50 ml ve 100 ml şişeleri var.ben hemen şipariş vereceğim.

Son düzenleme:
evet malesef şimdi gördüm Türkiyeye gönderim yok...yurtdışında olanlar alabilirler..
satıcı güvenilir o firmanın başka ürünlerini de satıyor.
firmanın sitesinde 50 ml ve 100 ml şişeleri var.

bize gelenler hep 200 ml bide kutusu degişti ona dikkat et eski ilacı yollamasınlar canım

Back
X