Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Merhaba SIBELA
Seni gördüğümü sevindim
Evet canım, aç içilmesi gerek, yani ilaç aç alındığınında asimilasyonu daha iyi yapılıyor.
Bana gecici ve hafif mide ağrısı yapmıştı, bitkiden dolayı değil içindeki tıbbi alkoldan dolayıdır. İlaç kesilince geçer. Bunuda söylemek istedim.

Birşey daha eklemek istiyorum,bu sadece senin için değildir, canım.

Bu ilaç bir HORMON değildir.
Bu ilaç kadının üreme hormonlarını düzene sokuyor ve gebelik için hazırlıyor.
Bütün insanlar aynı değildir, kan grupları farklı, bünye farklı, problemler farklı.
O nedede etkiler ve yan etkiler de farklıdır.
Yani endişelenmeyiniz.

Öpüyorum

Son düzenleme:
Merhaba canım
Seni gördüğümü sevindim
Evet canım, aç içilmesi gerek, yani ilaç aç alındığınında asimilasyonu daha iyi yapılıyor.
Bana gecici ve hafif mide ağrısı yapmıştı, bitkiden dolayı değil içindeki tıbbi alkoldan dolayıdır. İlaç kesilince geçer. Bunuda söylemek istedim.

Birşey daha eklemek istiyorum,bu sadece senin için değildir canım.

Bütün insanlar aynı değildir, kan grupları farklı, bünye farklı, problemler farklı.

Öpüyorum

Anladım canım,aç içmeye dikkat ediyordum ama arada unutunca tok karnınada içiyordum ama şimdi daha dikkatli olurum.

Evet çok haklısın herkesin bünyesi farklı tepki verir,ama inşallah kullanan herkes aynı pozitif sonucu alır.

Merhaba SIBELA
Seni gördüğümü sevindim

Birşey daha eklemek istiyorum,bu sadece senin için değildir, canım.

Yani endişelenmeyiniz.

Öpüyorum

Tatlım nasılsın fazla giremiyosun sanırım bebişin nasıl umarım ikinizde iyisiniz bende başladım kullanmaya yan etkisi falan olmadı henüz gayet iyi gidiyor dedigin gibi herkesin bünyesi yapısı farklıdır.doktorum dhea vermişti beraber almıyorum bu bitsin sonra başlıyacagım seni öpüyorum allaha emanet ol

Anladım canım,aç içmeye dikkat ediyordum ama arada unutunca tok karnınada içiyordum ama şimdi daha dikkatli olurum.

Evet çok haklısın herkesin bünyesi farklı tepki verir,ama inşallah kullanan herkes aynı pozitif sonucu alır.

nasılsın canım???

nasılsın canım???

iyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor ilacın,herhangi bir yan etki oldumu sende,bende gayet iyi gidiyor,günesmy en az 3 hafta kullan dedi,bende 15 gün kullanayım diyordum,ama doğruseu en az 3 hafta kullanmakmış.

Tatlım nasılsın fazla giremiyosun sanırım bebişin nasıl umarım ikinizde iyisiniz bende başladım kullanmaya yan etkisi falan olmadı henüz gayet iyi gidiyor dedigin gibi herkesin bünyesi yapısı farklıdır.doktorum dhea vermişti beraber almıyorum bu bitsin sonra başlıyacagım seni öpüyorum allaha emanet ol

Sordun için çok teşekkür ederim, canım benim.
İyi sayılırız, grip geçiriyoruz.
Bu arada, benim bebişi erkek canım. :emir_bebek:
Sen nasılsın?
Aman yan etkisi olmasın, zaten genelde yapmaz ama bazen oluyor işte.
DHEA'yı sana gönderdim ilaçla birlikte kullanmamanı çok iyi oldu, canım.
Birşey soracam, doktorun kandaki DHEA seviyesini ölçmek için tahlil mı yaptırdı sana, yoksa öylesine verdi ?
Bende seni çok öpüyorum. Allah bütün isteklerine kullak versin, inşallah.

Sordun için çok teşekkür ederim, canım benim.
İyi sayılırız, grip geçiriyoruz.
Bu arada, benim bebişi erkek canım. :emir_bebek:
Sen nasılsın?
Aman yan etkisi olmasın, zaten genelde yapmaz ama bazen oluyor işte.
DHEA'yı sana gönderdim ilaçla birlikte kullanmamanı çok iyi oldu, canım.
Birşey soracam, doktorun kandaki DHEA seviyesini ölçmek için tahlil mı yaptırdı sana, yoksa öylesine verdi ?
Bende seni çok öpüyorum. Allah bütün isteklerine kullak versin, inşallah.

canım slm çok geçmiş olsun aman dikkat edin mevsim degişikligi havalarda sogudu birden DHEAYI bana dr. rezervim az oldugu için ve kaliteli yumurtalar olsun diye verdi yumrutam az oluyor oyüzden verdi canım senin gönderdigin ilaçta zaten içerigi çok fazla inşallah işe yarayacak dheaya gerek kalmıyacak kullanmama bende öpüyorum oğluşunu seni:)))

iyiyim canım sen nasılsın,nasıl gidiyor ilacın,herhangi bir yan etki oldumu sende,bende gayet iyi gidiyor,günesmy en az 3 hafta kullan dedi,bende 15 gün kullanayım diyordum,ama doğruseu en az 3 hafta kullanmakmış.

bende iyiyim canım sorun yoktur yan etkisi falan olmadı ilacın düzenli kullanmaya çalışıyorum heycanla:)))güneşmy dedigini yapalım sagolsun güzel yönlendiriyor düzenli alayım diye gündüz bile evde olmasamda çantamda taşıyrorum aynı saate içeyim diye:))))

bende bu ilacı bir akrabam vasıtasıyka romanyadan istettim.ilacı alacak olan kişi bir dr akrabasına sormuş bu ilacın yerine bi hap almasını söylemiş kafam karıştı.ilaç geldi ama elime ulaşmadıelime ulaşınca bilgi veririm size ama bu ilaç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşın bilgisi varmı acaba bunun hap şeklinde olan türü varmı cevap verirse sevinirim tşk ederim

bende bu ilacı bir akrabam vasıtasıyka romanyadan istettim.ilacı alacak olan kişi bir dr akrabasına sormuş bu ilacın yerine bi hap almasını söylemiş kafam karıştı.ilaç geldi ama elime ulaşmadıelime ulaşınca bilgi veririm size ama bu ilaç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşın bilgisi varmı acaba bunun hap şeklinde olan türü varmı cevap verirse sevinirim tşk ederim

Merhaba Merve
Şimdiden hayırlı olmasına temeni ederim.
Evet, bu bitkinin hapı da var, çayı da var, ama tenktür daha etkili olduğunu biliniyor.
Söyledim gibi, tenktürün tadı çok kötüdür. Tenktürü veya çayı içmeyenler için hapı geliştirdiler.

Sağlıcakla kal.

Merhaba canım
İlaç üzerinde " erkek infertilitesi" gibi genelleme bir ibare var.
Açık ve net olarak azospermiye iyi geldiğini yazmadığı için bende yorum yapmak istemedim, canım.
Internette baktım ve kullanan oldu, kime iyi sonuç verdiğini, kime hiç birşey olmadığını yazıyor. Ama erkekleri bilirsiniz, bu tip konuları paylaşmazlar, o nedenle fazla yorum yoktur.

Karar senindir canım

teşekkür ederim canım...

Merhaba Merve
Şimdiden hayırlı olmasına temeni ederim.
Evet, bu bitkinin hapı da var, çayı da var, ama tenktür daha etkili olduğunu biliniyor.
Söyledim gibi, tenktürün tadı çok kötüdür. Tenktürü veya çayı içmeyenler için hapı geliştirdiler.

Sağlıcakla kal.

cevap verdiğin için tşk.ederim ilaç bugün elime geçti resmini paylaşıyım ve internette araştırdıklarımı da.sizin kullandığınız ilaçla bilgilerini karşılaştırdım benzerlikler var.Ama sizinle paylaşmak istedim yardımlarınız için tşk.ederim bi bakarsanız sevinirim...

BEAR-Branca, 60 kapsül DACIA TESİSİ

Tabletleri% 100 doğal-Bear Branca.

Branca-BEAR => Romanya Vigor!

Dacia Bitki bazlı ürünler ayı kolunu (tentür veya tablet) şu anda bilinen en güçlü, gençleştirici serinletici ve gonadal aktivite teşvik kapsamındadır.

bitkiler arasında, Romanya kol ayı önemli rol başta olmak üzere son derece yoğun olan canlandırıcı etkileri nedeniyle kaplar.

-Adı "ginseng Romen" muhtemelen Romen florasında bulunan başka hiçbir bitkide daha iyi uyuyor.

Kök ve tohum kol ayılar:
- Canlandırır vücut ve hızlı bir şekilde reântineresc
- Egzersiz kapasitesi ve zihinsel sesi artırın
- Eleyin kısırlık, iktidarsızlık ve soğukluk.

kol-ayıların tabletler fiziksel rahatsızlıkları bir düşüş erken sesi ve iştah oynayan saptırılmış muaf beri bir çare, yaşlılar için gösterilir.

NİTELİKLERİ içeriyor:
-İyi antispazmodik, rahim sindirim antispazmodik güçlü (hızlı hareket eden), genellikle rahatlatıcı bir ortam, yerel non-spesifik bağışıklık için gonadlar için sinir aktivitesi, güçlü iş teşvik, iyi bir teşvik çevre carminative, hipotansif güçlü afrodizyak güçlü regülatörü (böbrek ve genital ), güçlü genel tonik, iyi bir sindirim tonik, vazodilatör Üreme kuvvetli, güçlü bir periferik vazodilatör, vermifuge orta-düşük, iyi antihisteric (tohum), (tohum) antiblenoragic.

-Yardımcı olarak Önerilen:
- Erkek ve kadın infertilitesi: Günde 6 tablet. en az 3 ay derste.
- Hormonal ve damar iktidarsızlık: Günde 3-6 tablet.
- Ekli metroanexită: 10 gün ile 21 gün 3-6 tablet günlük döngüleri kırmaya.
- Amenore, kadın infertilitesi: Günde 6 tablet, 3-6 ay kurs.
- Buzdolabı: tek doz sevişmek 15 dakika önce alınan 2 tablet.
- Erken menopoz: yedi gün dinlenme ile 21 gün 3-6 tablet günlük döngüleri.

-Aynı muameleyi erken yaşlanma, yorgunluk ve bitkinlik aşırı fiziksel ve zihinsel çaba .- sindirimi zor, sık sık gaz kolik eşliğinde nedeniyle durumlarında endikedir.

- Böbrek yetmezliği: Günde 3-6 tablet.
- Hipertansiyon, fakir periferik dolaşım (soğuk eller ve ayaklar): Günde 3-6 tablet.

-YORUMLAR:
- Kol tedavisi genellikle kronik koşulları için en az 3 ay, en az 1 ay korumak taşımaktadır.
- Erken menopoz durumunda, kol ayılar ile tedavi mucizeler yok.
- Etkileri tedavinin yalnızca bir ay sonra gerçekleşir.
- Tedavi etkinliğinin artırılması için, bu bitki anason tohumu tentür ile idare edilebilir.

-Tedavi çok daha verimli kolu olduğunu çiğ sebze, vejetaryen diyet ayılar unutmayın.

mükemmel bir hipotansif çünkü diğer ilaçlar, aphrodisiacs aksine, ayı kolunu, hipertansiyon olanlar için tavsiye edilir.

bir güç ve eylem karmaşıklığı hem de eşsiz flora çare var.

-Ancak, onun güç ve çok bilmek iyi siz (bunlar aşağıda önlemleri bulmak olan) kullanabilirsiniz dikkate alınmalıdır önlemler.

-Bir kadın afrodizyak olarak birkaç "cepheler" aynı anda hareket ederek, ideal kol ayılar olduğunu:
- Teşvik over aktivitesi, vajinal ve kas gevşemesi rahim ve onun antispazmodik etkisi ile teşvik arzu artırırken kaygı azaltıcı etkisi vardır

-ÖNLEMLER:
- Aşırı Bu ilaç alerjik reaksiyonlar, periferik vazodilatasyon ve hipotansiyon üretir.
- Bazı problemler tezahür veya latent prostat bu bitki tarafından aktif hale getirilebilir.
- Prostat veya idrar rahatsızlık iltihabı ve durdurulacak yerlerde bitki prostat için bitkisel kürü geçer (ve özellikle de tüylü diken), sonra da kolunun alarak tentür devam edebilecektir ayılar .
- Hipotansiyon durumunda, bu tesis bu eksikliği telafi etmek için hizmet mercanköşk ve tentür (Majorana hortensis) ile yapılacaktır.

-KONTRENDİKASYONLAR:
- Ot gebelerde kontrendikedir.

slm kızlar,bugün çatlatma iğnemi oldum.aynı zamanda branca ursului de kullanmaya devam ediyorum.acaba zararı olurmu?ayrıca progestan da kullanmaya başlıyacam.progestan hapı bittikten sonra kesin test yaptırmalımıyım.yada test pozitif çıkarsa progestan kullanmaya devam etmelimiyim.bilginiz varmı acaba?olumunekankayizsmile

slm arkadaşlar dün ilaca başladım ilaca başlayanlara hayırlı olsun..umarım herkesin gönlüne göre olur.sabah akşam aç karına 1 tatlı kaşığı ilacı 1 çaybardağı suya karıştırıp içiyorum.herhalde doğru uyguluyorum. hayırlısı olsun uğurlu olsun hepimizin gönlüne göre olsun sevgiylekalın...

slm arkadaşlar dün ilaca başladım ilaca başlayanlara hayırlı olsun..umarım herkesin gönlüne göre olur.sabah akşam aç karına 1 tatlı kaşığı ilacı 1 çaybardağı suya karıştırıp içiyorum.herhalde doğru uyguluyorum. hayırlısı olsun uğurlu olsun hepimizin gönlüne göre olsun sevgiylekalın...

canım hayırlı olsun bol şans:)) doğru uyguluyosun ilacı benim bugun bir hafta oldu başlıyalı umarım hepimize şifa olur kendine iyi bak sevgiyle kal...

Merhaba kızlar
Tekrar hayırlı olsun
Sederay sordun sorulara hiç bir fikirim yok canım, üzgünüm.
Berken, canım, doğru kullanmıyorsun. Günde 3 kez kullanman lazım. Sabah, oğlende ve akşam.
Evet, dedin gibi bir çay bardak suya bir tatlı kaşığı karıştırıp içilir.
Öpüyorum
Acil şifalar dilerim.

canım hayırlı olsun bol şans:)) doğru uyguluyosun ilacı benim bugun bir hafta oldu başlıyalı umarım hepimize şifa olur kendine iyi bak sevgiyle kal...

teşekürler inşallah panadol şifa (:emir_bebek:)olur hepimize kaydirigubbakcemile5 yalnız başım çok ağrıyor.ondanmı acaba. selamlar

Back
X