Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Merhaba kızlar
Tekrar hayırlı olsun
Sederay sordun sorulara hiç bir fikirim yok canım, üzgünüm.
Berken, canım, doğru kullanmıyorsun. Günde 3 kez kullanman lazım. Sabah, oğlende ve akşam.
Evet, dedin gibi bir çay bardak suya bir tatlı kaşığı karıştırıp içilir.
Öpüyorum
Acil şifalar dilerim.

slm gunesmy teşekürler.olumunekankayizsmile
derman senden şifa allahtan.günde 3 e çıkaracağım.yalnız çok baş ağrısı oldu. ilaçtanmıdır. acaba. selalamlar..

teşekürler inşallah panadol şifa (:emir_bebek:)olur hepimize kaydirigubbakcemile5 yalnız başım çok ağrıyor.ondanmı acaba. selamlar

bende baş agrısı yapmıyor her bünye bir degil pardon canım sabah öğle akşam aç karnına kullanacaksın ben yukarı yazında dogru kullanıyosun diye yazmıştım:)))

kızlar romanyadan alırken tavşangıl otu diyemi istemek lazım ecz.romanca ne demek lazım acaba bir arkadaşın eşi otarafa gitme durumu varmışta arkadaşımda sebepsiz infertilite onada bahsettim bulursanız ordan alın diye.

bende baş agrısı yapmıyor her bünye bir degil pardon canım sabah öğle akşam aç karnına kullanacaksın ben yukarı yazında dogru kullanıyosun diye yazmıştım:)))

günaydın senin ilacın kaçıncı günü? herhagi bir değişiklik varmı? slm...

slm kızlar bende yeni katıldım 7 yılllık evliyim.kullanmadıgım ilaç kalmadı sebebsiz infertilide .bende almak istiyom bu ilaçdan ama nasıl alacam cevap bekliyom

slm arkadaşlar bu ilaç türkiyede yok malesef romanyada eczanede satılıyomuş tanıdıgınız falan giderse otarafa isteyebilirsiniz ilacın topikte resimleri var.

Anladım canım,aç içmeye dikkat ediyordum ama arada unutunca tok karnınada içiyordum ama şimdi daha dikkatli olurum.

Evet çok haklısın herkesin bünyesi farklı tepki verir,ama inşallah kullanan herkes aynı pozitif sonucu alır.

canım slm nasılsın görüşemiyoruz nasıl gidiyor ilaç ne durumdasın??

canım slm nasılsın görüşemiyoruz nasıl gidiyor ilaç ne durumdasın??

SELAM CANIM,
iyiyim canım sen nasılsın?
ilacımı düzenli olarak kullanıyorum,yavaş yavaş adet belirtileri başladı bile bende,kasıklarda ve göğüslerimde ağrı var,belimde ağrıyor,tabi bunlar hem gebelik hemde adet belirtisi,bu yüzden hiç kestiremiyorum anlıyacağın bekleyip göreceğiz bakalım,senin nasıl gidiyor canım gerçi senin daha çok erken ama ilaç sende değişiklik hissettirtidimi?

acil.......cevap bekliyom........ilaç ara kanama yapıyormu? bugün ilacın 4 günü adetimin 8 günü ve biraz lekelenme oldu normalmidir ilaca devam edeyimmi yoksa bırakayımmı? acele cevap bekliyom.....

SELAM CANIM,
iyiyim canım sen nasılsın?
ilacımı düzenli olarak kullanıyorum,yavaş yavaş adet belirtileri başladı bile bende,kasıklarda ve göğüslerimde ağrı var,belimde ağrıyor,tabi bunlar hem gebelik hemde adet belirtisi,bu yüzden hiç kestiremiyorum anlıyacağın bekleyip göreceğiz bakalım,senin nasıl gidiyor canım gerçi senin daha çok erken ama ilaç sende değişiklik hissettirtidimi?

canım bende iyiyim ilacı bende düzenli bir şekilde almaya devam ediyorum çokmu içiyorum anlamadım tatlı kaşıgı gerçi ama sanki bana 3 ay yetmiyecek adetima daha var benim bu ara çalışma dönemindeyiz:)))sanki ilaç diger aylardan farklı olarak ovalasyon dönemimde bel agrılarım çogaldı yumurta oluştuguna dairdir buda sende degişim oldumu inşallahhhh sen hamilesindir adet degil hamilelik belirtisi olsun canım...

acil.......cevap bekliyom........ilaç ara kanama yapıyormu? bugün ilacın 4 günü adetimin 8 günü ve biraz lekelenme oldu normalmidir ilaca devam edeyimmi yoksa bırakayımmı? acele cevap bekliyom.....

canım bende lekelenme falan olmadı anlamadım sende neden oldu lekelenme güneşmy umarım okurda sana cevap yazar onun bilgisi daha fazla ilaç konusunda..

Geçmiş olsun berken
Canım, ilaç ara kanama yapmaz. Tam tersine, adet arası kana olanaları bu bitki kullanması tavsiye ediliyor. Sen doktora yeni gitmiştin, kist falan varmıydı? O yapabiliyor.
Şimdi hamile oldun desem çok erkendir, ilaça 4 gün önce başladın, ama herşey olabilir.
Karar senin, canım, istersen ara ver. Eğer hamile olabilirsin düşüncesiyle kullanmak istemiyorsan bir beta- HCG testi yaptır. Sonuç kesindir.
Ama muhtemelde kistin vardı canım, ilaçını kesmeye gerek yok, tam tersi ilaç polikistlere de iyi geliyor.
Ama yine sen bir hafta dinlen, sonra kullanmaya başla.
Öpüyorum, tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun berken
Canım, ilaç ara kanama yapmaz. Tam tersine, adet arası kana olanaları bu bitki kullanması tavsiye ediliyor. Sen doktora yeni gitmiştin, kist falan varmıydı? O yapabiliyor.
Şimdi hamile oldun desem çok erkendir, ilaça 4 gün önce başladın, ama herşey olabilir.
Karar senin, canım, istersen ara ver. Eğer hamile olabilirsin düşüncesiyle kullanmak istemiyorsan bir beta- HCG testi yaptır. Sonuç kesindir.
Ama muhtemelde kistin vardı canım, ilaçını kesmeye gerek yok, tam tersi ilaç polikistlere de iyi geliyor.
Ama yine sen bir hafta dinlen, sonra kullanmaya başla.
Öpüyorum, tekrar geçmiş olsun.

slm canım doktor çok hafif polikistik var demişti.hamile değilim çünkü adetin 3 günü doktora gittim.rahim temiz demişti.sana anlatmıştım. bu ay bende tuhaflıklar olmuştu bağlantısı olabilirmi? ilaca devam edeceğim.yarında kullanayım bakalım ne olacak.slm herkese iyi geceler....

şu ilaçla topiği başlatan arkadaş dışında biri daha hamile kalsın hemen ben de kullanacağım hadi kızlar gayret:)

Back
X