Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ellibeş tamamen katılıyorum hatta ohaa diyorum...ticaret ama bu kadar fark ayıp..

bazı insanların umutlarınıdan para kazananıyorlar...tabiki de zorla satmıyolar .
arz talep işi elbet....tr de tek satan kişi olursan böyle olur:)

3 gündür heycanla iciyorum Branca'mi ama dün gece rüya gördüm, spermler ve yumurta yine bulusmuyorlar
yaaa öfff hemencik de hevesim kursagimda kaldi, yani sanki bir güc bana hiccc bosuna heveslenme der gibi :(((

... moralim bozuldi benim yine, ne güzelde pozitif düsünüyordum son zamanlarda :((((((

slm hanımlarr,bende bu ilaca başladım ama benim ilacım farklı bir şirketin ürünü,günde 3 kez 1 çay kaşığı yarım bardak çaybardağı ama suya karışdırıp içiyorum,tadı çok kötügelmiyor acaba benim ilacım farklı ondanmıı??aslında bende görünen bir sorun yok,eşimde var onada içiriyorum,ne kadar sürede etki eder acaba,bende 10 haftalık bebeğimi aldırdım gelişimi olmadığı için,inş.hepimize şifa olur...

Arkadaşlarr sonunda aranıza katılabildimm ben yaklaşık 17 gün önce aşılama yaptırdım.Ancak aşılamanın 10. gününde kanamam oldu sabah uyandığımda doktoruma gittim hamilelik testi yaptı 1,69 çıktı yani hamile değilim ama bu bir kriter değil dedii sen bekle dedii progestronla ilgili jelini kullanmaya devam et dedii bu arada 2 tanen aşılama daha olmuştum diğerlerinde böye kanamam olmadı böyle durum yaşayanınız varmı

kızlar benim de brancam geldi nihayet yumurtlama dönemimdeyim kullanmaya başlasam bişi our mu??

oha diyorum bu ne ya 55 tl ye satıyor adam...

bende getirtip 30 tl ye mi satsam :))))

demekki o kadar ucuz şeyleri bu kadar farkla satarak zengin olunuyor...
:30::30::30::30::30::30::30:

Canım, mal milletindir istediğini yapar.
Hatırlarsan kullanılmış ilacı 100 TL'ye sattılar.
Ne diyebiliriz ki
Landarch'tan haber var mı tatlım?

Son düzenleme:
slm hanımlarr,bende bu ilaca başladım ama benim ilacım farklı bir şirketin ürünü,günde 3 kez 1 çay kaşığı yarım bardak çaybardağı ama suya karışdırıp içiyorum,tadı çok kötügelmiyor acaba benim ilacım farklı ondanmıı??aslında bende görünen bir sorun yok,eşimde var onada içiriyorum,ne kadar sürede etki eder acaba,bende 10 haftalık bebeğimi aldırdım gelişimi olmadığı için,inş.hepimize şifa olur...

112, farklı bir şirketin ürünü derken?
Nasıl bir şişe ? Eğer gittigidiordan almışsan herkes kullandı ilaçtır.
Ve bu kaşık olayı takılmayın artık. Çay kaşığı değildir. TATLI kaşığıdır.
Sen oradaki açıklamalara bakma, google translate ile tercüme edilmiş.
Yanlış. Olçüsü TATLI kaşığıdır.

kızlar ilacın adı ne??gg da 55 yazmışsınız normal fiyatı kaç?bunu kullanıp kaç kişi hamile kaldı?

kızlar benim de brancam geldi nihayet yumurtlama dönemimdeyim kullanmaya başlasam bişi our mu??

Canım bence başlama
adet olduktan sonra bittiği gün başlarsın...

Canım, mal milletindir istediğini yapar.
Hatırlarsan kullanılmış ilacı 100 TL'ye sattılar.
Ne diyebiliriz ki
Landarch'tan haber var mı tatlım?

evet haklısın...
cok pahalı geldi bana ..
vaktim olsa kesin satışını yapardım cok ucuza ama vakit yok çalıştıgım için...
bu arada bende acayip bişiler oluyooo
karnımda bi şişlik hissediyorum midem yanıyo .. kasıklarım agrıyooo
daha yumurtlama günüm bugün son gün hesaplamalara göree
bide 2 sabahtır midem bulanıyor
ilacın yan etkiside olabilir
iştahım filanda kesildi...
öyle işte..
bakalım son 10 gün belirtiler cogalırsa hemen ilacı bırakıcammm

ama heyecanlı değilim :40::52::52:

kızlar ilacın adı ne??gg da 55 yazmışsınız normal fiyatı kaç?bunu kullanıp kaç kişi hamile kaldı?

canım normalde romanyada 20 tl civarında 200ml si .
55 tl ye satıyor.. ben olsam 30 -35 e filan satardım ..
ama yok bende şuanda işlerim gereği ilgilenemiyorum malesef...

kızlar ben bu ılacı bırkac aydır kullanıp fayda gorenlerın deneyımlerını paylasmalarını ıstıyorum. gecen sayfaları okudugumda yumurtalıkları calıstırdıgını yazan arkadasım vardı mesela... bende de erken yumurta yetmezlıgı (erk. menepoz) var. kullanmayı dusunuyorum ama su an farklı bır ılac kullanıyorum baslamadım ondan.burdakı butun arkadaslarımıza hayırlısı ıle bebeklerıne kavusmalarını dılıyorum yaradandan...

kızlar ben bu ılacı bırkac aydır kullanıp fayda gorenlerın deneyımlerını paylasmalarını ıstıyorum. gecen sayfaları okudugumda yumurtalıkları calıstırdıgını yazan arkadasım vardı mesela... bende de erken yumurta yetmezlıgı (erk. menepoz) var. kullanmayı dusunuyorum ama su an farklı bır ılac kullanıyorum baslamadım ondan.burdakı butun arkadaslarımıza hayırlısı ıle bebeklerıne kavusmalarını dılıyorum yaradandan...

Merhaba altinkelebek.. ben kullanıpta faydasını görenlerdenim:)
hatta şuanda da kullanıyorum ve bişiler hissediyorum...
özellikle erken menapoz içinde iyi yazıyor etkilerinde ..
bence ilac kullanmadan önce kullanmanda fayda var neticede vucuduna ilac yüklemeden bitkisel ürünle belkide iyi gelecek.

:29:

kızlar ben hem kendim hem eşim için kullanıcam başarısız tüp bebek deneyiminde öğrendiğim yumurtalarım azmış:( eşimde sperm azlığı var ama biz bazı kürler kullanıyoruz eşimde 5 tane stent var ve ciddi kalp hastası adama yanlış protokol uygulamaktan korkuyorum havuç suyunu bıraktım ve ginsengi de bıraktım bilgisi olan var mı napayım. kullandıklarım keçiboynuzu tozu ve kürü, çakşır suy, tozunu da keçiboynuzu pekmeziyle berar,arıpoleni, bikaçtane de ballı karışım.

Canım bence başlama
adet olduktan sonra bittiği gün başlarsın...

evet haklısın...
cok pahalı geldi bana ..
vaktim olsa kesin satışını yapardım cok ucuza ama vakit yok çalıştıgım için...
bu arada bende acayip bişiler oluyooo
karnımda bi şişlik hissediyorum midem yanıyo .. kasıklarım agrıyooo
daha yumurtlama günüm bugün son gün hesaplamalara göree
bide 2 sabahtır midem bulanıyor
ilacın yan etkiside olabilir
iştahım filanda kesildi...
öyle işte..
bakalım son 10 gün belirtiler cogalırsa hemen ilacı bırakıcammm

ama heyecanlı değilim :40::52::52:

ben cok heyecanlandım ama :))))))

ellibaş bende heyecanladım ama:)
hadi bakalımmm

bende 2 gündür içiyorum ..ilk izlenimlerim şu şekilde;
bugün reglimin 7.günü ve akıntımda artma hıssettim umurtalam akıntısı kıvamında...
erken yumurtalamama sebeb olacak olabilirmi?

ellibaş bende heyecanladım ama:)
hadi bakalımmm

bende 2 gündür içiyorum ..ilk izlenimlerim şu şekilde;
bugün reglimin 7.günü ve akıntımda artma hıssettim umurtalam akıntısı kıvamında...
erken yumurtalamama sebeb olacak olabilirmi?

canim bende erken yumurtalama yaptigini düsünüyorum, ben kacirdim galiba yine :(
muhakkak bir ovulasyon testi yaptir derim, gec kalma sende benim gibi

Back
X