Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

elibeses, landarch için çok çok üzüldüm.
İnşallah kendi ve bebeği iyidir. Allah onlara acil şifa verir inşallah.
Bu konu hakkında bana bilgi ver canım, çok meraklandım.
Sanırım melekbade de miadına doğum yapmıştır.

evet artık gittigidiyorda da satılıyormuş...kullanmak isteyenler için ulaşması çok kolay olacak...
Aris yumurta rezervimde sorun var 1 ay kullanıp 1 ay ara vererek mi kullanmalıyım? ne dersin???

mrb,ilacı bende almak istiyorum gitti gidiyor com da satışa çıkmış ama güvenlirmi sizce kafam karışdı çokkk,..

evet artık gittigidiyorda da satılıyormuş...kullanmak isteyenler için ulaşması çok kolay olacak...
Aris yumurta rezervimde sorun var 1 ay kullanıp 1 ay ara vererek mi kullanmalıyım? ne dersin???

evet canım, öyle yazıyor.
Hem erkek hem kadın infertilite için öyle yazıyordu.

mrb,ilacı bende almak istiyorum gitti gidiyor com da satışa çıkmış ama güvenlirmi sizce kafam karışdı çokkk,..

canım, sanırım orada satış yapan kişi bu forumu ve bu topiği takipcisidir.
Güven konusunda maalesef birşey diyemiyorum.

ben bu konuda bir bilgim yok...umarım güvenilirdir..ben yabancı bir internet sitesinden aldım ama sonuçta orasıda satış yapan bir site..

ben bu konuda bir bilgim yok...umarım güvenilirdir..ben yabancı bir internet sitesinden aldım ama sonuçta orasıda satış yapan bir site..

teşk.ederim,birazda pahalı geldi bana ama denize düşen yılana sarılır derler:)bide bu ilacın başka bir firma tarafından plastik şişe olanı varmış bilginiz varmı ben ondan alıcakdım ama cam şişe daha ii demişlerdi,içerik aynıymış ama...

teşk.ederim,birazda pahalı geldi bana ama denize düşen yılana sarılır derler:)bide bu ilacın başka bir firma tarafından plastik şişe olanı varmış bilginiz varmı ben ondan alıcakdım ama cam şişe daha ii demişlerdi,içerik aynıymış ama...

112, bütün bu ilaçlar plastik şişe içindedir.
Hiç biri cam'da olmadı.
Sert bir plastiktir, belki ondan cam dediler.
Şu küçük olan şişeler cam olabilir ama.
Büyükler hepsi plastik şişelidir.

112, bütün bu ilaçlar plastik şişe içindedir.
Hiç biri cam'da olmadı.
Sert bir plastiktir, belki ondan cam dediler.
Şu küçük olan şişeler cam olabilir ama.
Büyükler hepsi plastik şişelidir.

ne bilim bi ark.illahide cam şişe olanından alın demişdi ama hiç görüp kullanmadığım için bilmiyorum siz daha ii bilirsiniz tabiki,siz hamile kalmışmıydınız bu ilaçla?

elibeses, landarch için çok çok üzüldüm.
İnşallah kendi ve bebeği iyidir. Allah onlara acil şifa verir inşallah.
Bu konu hakkında bana bilgi ver canım, çok meraklandım.
Sanırım melekbade de miadına doğum yapmıştır.

Ay maasallah ALLAH Hepsine guc versin saglik sihhat versin landarch kendisi iyi cok sukur ama bebek tabi cok kucuk dogdu insallah yenecek bu mucadeleyi son durumu ogrenince yazarim..

kızlar ablalar hanımlar evde otuduğunuz yerden para kazanmak ister misiniz ev hanımımısın çalışıyor musun ne iş yaparsan yap hiç fark etmez günde sadece sadece 2 saat çalışarak ek gelir kazanmak istermisiniz üstelik saatleri siz belirleyin istediğiniz saatler arasında istediğiniz işi seçip hemen başlayabilirsiniz işe başlamak için gerekli olan tek şey internet kullanmasını biliyor olabilmek hergün internette face de msn de saatlerce vakit geçiriyoruz sadece 2 saatimizi istediğimiz saatte 2 saatimizi değerlendirerek mükemmek rakamlar elde edebiliriz kızlar düşünen ve yapmak isteyen olursa bana özelden yazabilirsiniz arkadaşlar

Bende bu ilacı kullanmak istiyorum fakat ebay daki ve gittigidiyordaki ürünlerin kutuları farklı olunca tereddüt ettim ikiside aynı ilaç mı? Cevap verebilirseniz sevinirim ben gittigidiyordkini almak istiyorum güvenebilirmiyim? şimdiden tesekkürler

Bende bu ilacı kullanmak istiyorum fakat ebay daki ve gittigidiyordaki ürünlerin kutuları farklı olunca tereddüt ettim ikiside aynı ilaç mı? Cevap verebilirseniz sevinirim ben gittigidiyordkini almak istiyorum güvenebilirmiyim? şimdiden tesekkürler

bende ebaydan siparis ettim, ilaclarim geldi, ama ebayda gösterilen kutu ve gelen kutu farkli, gelen kutularin üzerinde erkek resmi var,
yani gittigidiyordaki kutu ile aynisi geldi, bende tereddüt ettim, ve romanyadaki sayfasina baktim, orda'da ayni kutuyu görünce rahatladim,
ben yarin baslicam

Selam arkadaslar!

gelen yeni mesajlardan anladigim kadari ile webb sitelerinden alisveris yaparken korkuyorsunuz Fakat özel bir siteden degil oldukca buyuk sitelerden bahsediyorsunuz, o bahsi gecen siteler ebay ve gittigidiyor un kendi iclerinde musteri hizmetleri var. sorun oldugunda onlara sikayette bulunabilirsiniz. Urununuz gec gelmis olsa bile ya da ambalaji acik olsa bile sikayet etme hakkiniz var. Sikayet durumunda saticilarin - (negatif) puan almalarini sagliyor ve bu da birdaha ki satislarinda saticinin guvenilir olup olmadigini gösteriyor. Alis veris yaparken saticinin puaninina bakmanizi öneririm, hayirli alisveriler hepinize.

bende ebaydan siparis ettim, ilaclarim geldi, ama ebayda gösterilen kutu ve gelen kutu farkli, gelen kutularin üzerinde erkek resmi var,
yani gittigidiyordaki kutu ile aynisi geldi, bende tereddüt ettim, ve romanyadaki sayfasina baktim, orda'da ayni kutuyu görünce rahatladim,
ben yarin baslicam

çok tesekkür ederim canım cevabın için, içim rahatladı bu aksam sipariş vermeyi düsünüyorum. Adet olmak üzereyim adetim bittiği gibi baslamam gerekiyor yorumlardan anladığım kadarıyla..

kızlar ilaçın gitti g olması beni çok sevindirdi artık herkes rahatça ve dilediği kadar sayıda ulaşabilecek bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum adetim biter bitmez başlayamadım bittikten 1 hafta sonra başladım bir hafta içtim ve adettimden 1 hafta önce bıraktım yarın içmiycem

kızlar ilaçın gitti g olması beni çok sevindirdi artık herkes rahatça ve dilediği kadar sayıda ulaşabilecek bende yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum adetim biter bitmez başlayamadım bittikten 1 hafta sonra başladım bir hafta içtim ve adettimden 1 hafta önce bıraktım yarın içmiycem

1 hafta kaldı bata desene cok heyecanlı yaa
bende kullanıyorum
acyip iştahımı kesti valla iyi oldu aslında:)

bende eger acip agrılar olmazsa 3-4 gün kalaya kadar içicem
eger baktım gariplikler var ovulasyon gectikten bi kaç gün sonra bırakırım
önceki hamişlliğimde 10 gün önce belirtilr başlamıştı ama tabi anlamdıgım için içmeye devam etmiştim son 1 hafta kala bırakmıştım ilacı..
bu defa daha dikkat edicemhadi hayırlısı...
sende bi belirti filan varmı merak ettim??
bende olan belirtiler şunlardı:

gögüslerde acayip bir dolgunluk
karın agrısı
kasık agrısı...

Son düzenleme:
1 hafta kaldı bata desene cok heyecanlı yaa
bende kullanıyorum
acyip iştahımı kesti valla iyi oldu aslında:)

bende eger acip agrılar olmazsa 3-4 gün kalaya kadar içicem
eger baktım gariplikler var ovulasyon gectikten bi kaç gün sonra bırakırım
önceki hamişlliğimde 10 gün önce belirtilr başlamıştı ama tabi anlamdıgım için içmeye devam etmiştim son 1 hafta kala bırakmıştım ilacı..
bu defa daha dikkat edicemhadi hayırlısı...
sende bi belirti filan varmı merak ettim??
bende olan belirtiler şunlardı:

gögüslerde acayip bir dolgunluk
karın agrısı
kasık agrısı...
bende dün sipariş verdim gitti g yordan pzrtsi gelecek inşelleh nasıl kullanıyoruz yazarmısınız siz nasıl kullandınız adetten hemen sonramı başlamamız gerekiyor acaba siz daha önce ki hamileliğim demişiniz bu ilaçlamı kaldınız hamile

Back
X