Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Bitki ve kullandım ilaçın resimlerini yukledim.
Belki yardımcı olabilir size.

ARİŞ merhaba ,37 yaşındayım erken menepoza girdim.şu an çocuk için hiç bir şansım olmadığı yumurtalarımın kalmadığı söylendi.acaba banada faydalı olurmu.?

meac merhaba
Bende 43 yaşındayım.Bu ay ilk kez kullandım.Çok değişik gelişmeler oldu.Umutluydum.Fakat bat geldi.Bir ay ara verdikten sonra tekrar kullanacağım.Ben çok faydasını gördüm.Muhakkak kullan.

Arkadaslar sizleri cooook özlediiiimmm benn, umarim hepiniz iyisinizdir?

Internetim yoktu, sonra baska bir suru terslikler vs iste en son buradayim yine:))
Hala hamile kalamadim ama branca ursulie nin yumurtaliklari calistirdigina kesinlikle katiliyorum, gercekten ise yariyor:)
Ben yokken siz neler yaptiniz, butun yazilanlari okuyamadim ama zaman buldukca okumaya calisicam.
Hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar:54::54:

kizlar brancayi heryerde bulabiliriz artik :) isimleri degisik oldugu icin taninmiyor pek..
iananmicaksiniz bugun otururken meryem suresini actim dinliyordum öylesine arastirirken brancanin isminin DONG QUAI turkce adiyla MELEK OTU oldugunu buldum (bir kac ismi daha var ama o siteyi bulamadim:) vardir bunda bir hikmet=)) tesadufun bu kadari gecenlerde gene baska bir seyi arastiriyordum umutsuzca 4444 kere okunacak duamiydi suremiydi hatirlamiyorum dinlerken,aynisi gene oldu ve hemen siparis verdim ins elime gecer.. ilactan saydiklari icin dogal urunler kabul etmeyebiliyorlar.

bilmiyorum tesadufmu yoksa baska biseymi anlamadim=)) arastirdim ayni bu bizim branca,icindekiler brancanin aynisi resimi googlede baktim ayni o=)) tenturude var kapsulude daha bir kac bitki daha buldum ama onlari arastirmadan yazmak dogru olmaz diye dusundum=)) bir tanede sperm artirici bir bitki buldum arastirdiktan sonra yazarim yuhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu=))))
simdi ben siparis verdim branca kapsulden alttaki yorumlari okuduktan sonra hamile kalanlar yazmis=)) hadi hayirlisi diyelim=)))))

bu arada ben dong quai siparis verdim kadinlarda Aris'in yazdigi özellikler vardi,melek otunu pek arastirmadim ama adini buldum sadece=)

kizlar brancayi heryerde bulabiliriz artik :) isimleri degisik oldugu icin taninmiyor pek..
iananmicaksiniz bugun otururken meryem suresini actim dinliyordum öylesine arastirirken brancanin isminin DONG QUAI turkce adiyla MELEK OTU oldugunu buldum (bir kac ismi daha var ama o siteyi bulamadim:) vardir bunda bir hikmet=)) tesadufun bu kadari gecenlerde gene baska bir seyi arastiriyordum umutsuzca 4444 kere okunacak duamiydi suremiydi hatirlamiyorum dinlerken,aynisi gene oldu ve hemen siparis verdim ins elime gecer.. ilactan saydiklari icin dogal urunler kabul etmeyebiliyorlar.

bilmiyorum tesadufmu yoksa baska biseymi anlamadim=)) arastirdim ayni bu bizim branca,icindekiler brancanin aynisi resimi googlede baktim ayni o=)) tenturude var kapsulude daha bir kac bitki daha buldum ama onlari arastirmadan yazmak dogru olmaz diye dusundum=)) bir tanede sperm artirici bir bitki buldum arastirdiktan sonra yazarim yuhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu=))))
simdi ben siparis verdim branca kapsulden alttaki yorumlari okuduktan sonra hamile kalanlar yazmis=)) hadi hayirlisi diyelim=)))))

cnm nerden siparis ettin link verirmisinnn

Arkadaslar sizleri cooook özlediiiimmm benn, umarim hepiniz iyisinizdir?

Internetim yoktu, sonra baska bir suru terslikler vs iste en son buradayim yine:))
Hala hamile kalamadim ama branca ursulie nin yumurtaliklari calistirdigina kesinlikle katiliyorum, gercekten ise yariyor:)
Ben yokken siz neler yaptiniz, butun yazilanlari okuyamadim ama zaman buldukca okumaya calisicam.
Hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar:54::54:

hoşgeldin adame. iyiyiz çok şükür bende mart-nisan döneminde kullandım ilacı
bende baya bi etkisini gördüm ,
bende kuzenimin eşine verdim ondan da haber bekliyorum bakalım onada yaradı mı ...

adete 2-3 gün kala bıraktım kullanmayı
halen bekliyorum gelsin diye 15 inden beri.... gelen giden yok.
ama bu ay çok antibiyotik de kullandım belki ondan gecikmiştir diyorum
akşama test yapıcam inşallah..

benzer çok fazla ilaç var gibi.
bence bu brancaya ulaşamayanlar deneyebilir sonucta dünyada sadece 1 tane ot yoktur iyi gelen :32:

İnanmak lazım gerçekten !!!!

cnm nerden siparis ettin link verirmisinnn

canim ben kaldigim sehirde yani yurtdisindan siparis verdim ama turkiyede bitki satilan yerlerde kesin vardir ben internetten arastirdim ama siparis sitesi bulamadin malesef..
inaniyorumki var kurban oldugum ulkemde neler yokki..taninan adi dong quai ,angelica turleriden,maydonozgiller familyansindan, cin ulkesinden geliyormus.. hala arastiriyorum ama site bulamiyorum bulursam yazarim kesin

hoşgeldin adame. iyiyiz çok şükür bende mart-nisan döneminde kullandım ilacı
bende baya bi etkisini gördüm ,
bende kuzenimin eşine verdim ondan da haber bekliyorum bakalım onada yaradı mı ...

adete 2-3 gün kala bıraktım kullanmayı
halen bekliyorum gelsin diye 15 inden beri.... gelen giden yok.
ama bu ay çok antibiyotik de kullandım belki ondan gecikmiştir diyorum
akşama test yapıcam inşallah..

Iyi olduguna sevindim birtanem:)))
Canim heycanla yurekten guzel haberini bekliyorum... :54:

bebis, aynı olduğunu sanmıyorum canım.

canım selma nasılsın uzun zaman oldu yazışmadık umarım sen ve bebegin iyidir büyümüştür hatta bebişinde allah saglık sihat versin
bende çok iyiyim bebek büyütüyorum 3 aylık olduk çok şirin bir oğlum var teyzesi allahım bu duyguyu herkeslere nasip etin çok farklı çok öpüyorum seni..

selam kızlar;

ben romanyadaki bir siteden bu ilacı sipariş ettim Türkiye'ye gönderim yapıyorlar,bugün parayı yolladım bakalım elime geçerse tüm bilgileri veririm size.
200ml 2 şişi kargo dahil 21 euro tuttu.elime geçer geçmez size web adresini veririm.

evet kızlar ürün elime geçti özelden birkaç arkadaş mesaj atmış ama 100 mesaj dolmadığı için yazamıyorum:(
ben ürünü romanyadaki bir siteden sipariş ettim adı produse naturiste tabi romence bir site favisan marka 180 ml branca ursului satıyorlar,ben google çeviri ile
sipariş verdim,daha sonra sitenin sahibi çok yardımcı oldu ingilizce biliyormuş o yolla anlaştık.mail yoluyla sitenin sahibinin adına paypal ile ödeme yapılıyor o yüzden para ödemesi güvenilir yukarıda dediğim gibi kargo dahil 21 euro 180 ml den 2 şişe satın aldım,sitenin sahibi ödemeyi alır almaz hemen kargoya veriyor,bu arada romanyada avrupa birliğinden olmayan ülkelere sadece perşembe kargo yollanıyormuş,o yüzden ödemeden sonra kargoya ancak perşembe günü veriliyor,zaten kargoya verir vermez mail yoluyla gönderi takip nosu veriyorlar,pttden ilk önce yurtdışı kargo kısmından türkiyeye geldiğinde yurtiçi kargo kısmından takip ediyosunuz.benim ürünüm 11 günde geldi.ptt kargodan eve geliyor.eşim geleceğine pek inanmıyordu gelince çok şaşırdı bana senden korkulur dedi romance bile alışveriş yaptın:)böyle işte şimdi adet dönemimdeyim tam zamanında geldi biter bitmez başlıycam inşallah.keşke 3-4 tane alsaydım diye düşündüm ama hele bir elime geçmeyeceğinden korktum,şimdi biterse tekrar burdan sipariş vericem.umarım yardımcı olmuşumdur.sorunuz varsa yardımcı olurum.

merhaba arkadaşlar bende bu ürünü 2-3 ay önce getirtmiştim ama kistim vardı bir türlü kullanamadım bu arada bizim sebepsiz inf 2 başarısız tüp bebek denemem oldu daha önce bu ay bu tentürü kullanmak istiyorum şuanda adetimin 3. ğünündeyim adetim bitince mi başlamam gerekiyor? birde anladıgım kadarıyla aç karnına günde 3 kez yarım çay bardagına 1 taatlı kaşıgı şeklindemi olucak dogrumu anladım yardımcı olursanız çok sevinirim.

selam canlar
uzun süredir yazamıyordum.işler yoğun patronlar burada.esra aradım seni darıldın mı bana ?
sevgi gönderiyorum size

Merhaba arkadaslar size bisey danismak istiyorum aranizda branca ursuluiyi esinde kullananlar varmi ???

Merhaba arkadaslar size bisey danismak istiyorum aranizda branca ursuluiyi esinde kullananlar varmi ???

canım bir kaç kişi kullandı ama pek sonuc alamadı gibi.. ama gercekten sayıyı yükselttiği gerçtek.
branca dışında bal polen arı sütü gibi keçiboynuzu kürü gibi pek cok destekleyici kür kullanmanızı öneririm.

canım bir kaç kişi kullandı ama pek sonuc alamadı gibi.. ama gercekten sayıyı yükselttiği gerçtek.
branca dışında bal polen arı sütü gibi keçiboynuzu kürü gibi pek cok destekleyici kür kullanmanızı öneririm.

Cevapladigin icin cok tsk ederim canim Allah razi olsun. Önerilerinide göz önünde bulunduracagim cok saol tatlim.

Son düzenleme:

bnde esımde kullandım
cınsel gucu artırmada buyuk faktor oldu
volum fazlalılıga oldu
ama test yaptırmadık
gebelık olmayıncada esıme zaten hc bır sey ınandırıcı gelmıor

Back
X