Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba, bende bebek isteyen ama henüz olmayan biriyim.polikistik overim var dr a gittik 1yıl dolsun olmazsa tedaviye başlarız dedi.bu ilacı herkes kullanabilir mi sadece kadın mı kullanmalı eşimle ikimizde içsek olur mu bu arada yaza iş için romanyaya gidecek gibiyiz.yaza kadar olmazsa bebek bizde alıp getirelim bari:17:

Merhaba canim:)! Ben de senin gibi uzur sure buralarda degildim ama simdi arada sirada bakmak icin zaman yaratiyorum. Önemli bir gelisme olmadi hamilelik konusunda ama ilacdan sonra yumurtlama dönemlerim asikar belli oluyor artik:))
Sen nasilsin, var mi bir gelisme, supriz, umut ... :))

selam canlar
uzun süredir yazamıyordum.işler yoğun patronlar burada.esra aradım seni darıldın mı bana ?
sevgi gönderiyorum size

merhaba, bende bebek isteyen ama henüz olmayan biriyim.polikistik overim var dr a gittik 1yıl dolsun olmazsa tedaviye başlarız dedi.bu ilacı herkes kullanabilir mi sadece kadın mı kullanmalı eşimle ikimizde içsek olur mu bu arada yaza iş için romanyaya gidecek gibiyiz.yaza kadar olmazsa bebek bizde alıp getirelim bari:17:

olur canım ikinizde kullanabilirsiniz

merhaba bende blanca ınsulınını kullanmaya bugün başladım dün adetim bitti bugün sabah ve ögleden sonra aç karnına yarım çaybardagına 1 tatlı kaşıgı tentür dökerek başladım birde gece yatmadan önce içerim diyorum 21 gün kullanıcam ama ben zaten 21-22 günde 1 adet oluyorum 15 gün kullanıp ta bıraksammı acaba?szler kaç gün kullandınız?

bende gectiğimiz ay kullandım
malesef 5 gün gecikmeyle hamile olmadıgımı ögrendim.
ama 23 nisanda doktora gittim ve 3. güne cok güzel yumurtaların ve büyük dedi
tabi ben zorla klomen yazdırdım
sadece yarım ve 5 gün içiceksin dedi ..
bu arada bu ay ara verdim ilaca.
birde arı sütü+ bal+ polen karışımı yemege başladım.

birde sabah bir çay kaşıgı çörekotu yagı içiyorum
bu ayda böyle geçsin...:40:

Selam kizlar, brancayi bende kullandim 1 ay, o ay hamile kalmadim ama kesinlikle yumurtaliklar cok iyi calisitrdi
1 ay ara verdim ve gecen ay baslayacaktim yine ama izine gittigimiz icin ve ben düzenli kullanamam diye o ayi da
Ara verip bu ay reglimi bekleyip yine baslicaktim. Ama reglim gelmedi ve ben 5 haftalik hamileyim.
Önce allahima ve sonra bu ilaca cok güvendim. Sizinle paylasmak istedim.

kızlar tentüre dün başladım dün 3 öğün bgünde sabah içtim bendeki etkileri tuvalete çok fazla gidiyorum bagırsaklarım ii çalışmaya başladı ama sanırım tansiyonumu düşürüyor başım dönüyor ve yer ayagımın altından kayar gibi oluyor dengem kayıyor gibi oluyor sizlerdede böyle etkileri oldumu?

Selam kizlar, brancayi bende kullandim 1 ay, o ay hamile kalmadim ama kesinlikle yumurtaliklar cok iyi calisitrdi
1 ay ara verdim ve gecen ay baslayacaktim yine ama izine gittigimiz icin ve ben düzenli kullanamam diye o ayi da
Ara verip bu ay reglimi bekleyip yine baslicaktim. Ama reglim gelmedi ve ben 5 haftalik hamileyim.

:46::46::46::46:
tebriklerrrr
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ne kadar güzel bir haber bu böyle,sanırım aynı döenmelrde kullandık bende bu ay 2. kere denedim ve beklemedeyim...
çok sevindimmm darısı başımızaaa

manolyax

tatlım tebrik ederim bende adetimi bekliyorum bende kullancam sen nasıl kullandır yazarmısın günde kaç kez içtin bide benimki oda sıcaklığında duruyo buzdolabına koymadım bişey olmamıştır demii yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba canim:), ben iyiyim sen nasilsin?
Simdilik önemli hic bir gelisme yok malesef bende:( ama olsun hala buradayim:).
bnde bıldıgın gıbıyım canım farklı bır durum yok
genede cok sukur dıyoruz ıste
bende gectiğimiz ay kullandım
malesef 5 gün gecikmeyle hamile olmadıgımı ögrendim.
ama 23 nisanda doktora gittim ve 3. güne cok güzel yumurtaların ve büyük dedi
tabi ben zorla klomen yazdırdım
sadece yarım ve 5 gün içiceksin dedi ..
bu arada bu ay ara verdim ilaca.
birde arı sütü+ bal+ polen karışımı yemege başladım.

birde sabah bir çay kaşıgı çörekotu yagı içiyorum
bu ayda böyle geçsin...:40:
sıfa olsun benım arkadasıma ınsallahhhhhh

cok ama cok sevındım saglıklan kucagına al ınsallah
canım sızdekı sorun neydı
ne amaclan kullandınız yanı ?

monalyxx

çok tebrik ederim, bebğine kavuşman dileğiyle..senin problemin neydi çocuk olmama nedeni..1 ayda mucize.. danısı hepimize:)

eşim kullanmaya devam ediyor mayıs 7 de bitecek spermiyogram yaptıracak

kızlar bende bu ilacı kullnadım ve hamileiym kullanıcı adım farklydı
ilacı da elisebes getirdi
inşallh size de işe yarar
o ay bel de çektirdim ben
bir ay kullnadım daha çok eşime içirdim ben 1 hafta kulandım

o ilaçdan mı vesile mi bilmiyorum
2.5 yıl sonra bebiş geldi
bu ialçtan öncede 2 kez hamiel kaldım ama kimyasl oldu

kızlar bende bu ilacı kullnadım ve hamileiym kullanıcı adım farklydı
ilacı da elisebes getirdi
inşallh size de işe yarar