arkadaşlar ben bir şişe aldım ama günde 3 defa kullanılacaksa bu yetmeyecek tekrarmı istesem?
imkanın varsa getirtir tabiki, bir şişe 1 ay yetiyor , adetinden önceki bir hafta içmeyi bırakıyorsun zaten ,1 ay içiyorsun öbür ay içmiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben bir şişe aldım ama günde 3 defa kullanılacaksa bu yetmeyecek tekrarmı istesem?
mavi menekşe sizin eşiniz nasıl kullandı bunu? bende eşime içireceğim çünkü bende bir sorun görünmüyor onun sperm sayısı az.
teşekkür ederim hastane korkağı öyle yapıcam çok saol. ama erkekte 1 ay kullanıp 1 ay bırakma yok sanırım 3 ay kullanılacak diye bişi hatırlıyorum ben
mavi menekşe sizin eşiniz nasıl kullandı bunu? bende eşime içireceğim çünkü bende bir sorun görünmüyor onun sperm sayısı az.
irem1973 sana mesaj atamıyorum, mesaj kutun dolu diyor teli kaybettim san ulaşmam lazım teli gönder bana lütfen
eşim günde üç defa bir tatlı kaşığı ilacı bir çay bardağı suya katıp yemeklerden yarım saat önce içiyor tam bir ay yetiyor bir ay ara veriyor biz üçüncü şişeye başladık
çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için siz olmasaydınız haberim bile olmayacaktı bundan
21. gunden once
35. gunden sonra
adet oluyorsan vardır bır tuhaflık dıger durumlarda normal
devammı brancaya ?
benm kanamam devam edıor yoksa bende baslıcam bu ay
rabbım ne olursun ver bızede elı ayagı duzgun bır evlat
Merhaba değerli anne adayları
Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle
İnternetten araştırdım bulamadım,siz nereden temin ettiniz bunu?
allah bağışlasın canım.Merhaba değerli anne adayları
Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.
İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.
Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.
Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.
İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle
canım topiği tam olarak okursan ,sadece romanyada olduğunu görürsün :)
sağol canım inşallah size güzel haberler vermeye devam ederimmenekşem hayırlı olur inşallah.Daha da güzel haberlerini alırız inşallah. Birşeye ihtiyacın olursa haberim olsun
sağol canım inşallah size güzel haberler vermeye devam ederim