Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

selam kızlar ben 9 yıllık evliyim eşim azosperm fsh hormonu tavan yaptı 60 larda genetik tetkikleri normal çıktı emre beyle başladık tedaviye bu cuma tekrar görüşmemiz var sonuçlara bakacak sanırım .acaba bende bu ilacı bulup içirsem bi faydası olurmu yani sperm çıkarmı ?çünki muhtemelen eşime mkrotese yapacak emre bey

biz deniyoruz eşime mikrotese yapmayı kabul etmiyorlar ama yapılan boyamalı sonucu olgunlaşmamış yuvarlak spermatid bulundu
emre beye bizde gideceğiz

merhaba. ben romanyada yasıyorum. burada branca ursuluı mucıze bıtkı kuru olarak bılınıyor. ınfertılıte sorunu olan bırcok kısı branca ursuluı kullanıyor.
burada tanıdıgım 2 arkadasım tedavı ıle hamıle kalamadılar ve bu bıtkıyı kullanarak kısa surede hamıle kaldılar. ben kullanmadıgım ıcın kendı acımdan bırsey dıyemem
ama burada cok yaygın kullanılan bır ılac. buradakı forumlarda da kullanıp sonuc alan bırcok kısı oldugunu okudum. bu bıtkı kuru erkeklerde sperm sayısını ve
kalıtesını arttırıyor. kadınlarda da yumurta sayısını ve kalıtesını. sebepsız ınfertılıtede cok etkılı oldugu soylenıyor. hormon sevıyelerını dogal bır sekılde arttırıyor.
bılınen bır yan etkısı yok.

selamlar

Bende bu ilcı getirmek istiyorum bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

süpercan mrhba.ben erken menepozluyum.2 şişe kullandım burdan bi arkadaş getirtti forumdan sağolsun fakat daha sonuç alamadım sanrım yeterli gelmedi.getirtme imkanın var mı bize kargoyla ücretiyle.Şu an o arkdaşın tandığı romanyadan dönüş yapmış bi daha getirtme şansı yokmuş.Daha bi canlanma olamdı ymurtalıklarda ama çoğu kişi faydasını görmüş bende inanıyorum faydalı olacağına.

buradan kargo ımkanım yok malesef. buradan cok uzun surede ve cok pahalı gıdıyor kargo.
eylul ayında tr ye gelıcem.ancak gelırken getırırım, orda kargoya verırım. burdakı arkadaslar
6 kur kullanmıslar ve 6. ay hamıle kalmıs. umarım etkısını gorursun.ben de etkısıne ınanlardanım!

buradan kargo ımkanım yok malesef. buradan cok uzun surede ve cok pahalı gıdıyor kargo.
eylul ayında tr ye gelıcem.ancak gelırken getırırım, orda kargoya verırım. burdakı arkadaslar
6 kur kullanmıslar ve 6. ay hamıle kalmıs. umarım etkısını gorursun.ben de etkısıne ınanlardanım!

peki eylül ayında 3-4 şişe getirebilir misin? süpercan.Türkiye'ye geldiğinde kargoya verirsin öyleyse şimdiden çok teşekkürler.Onlardaki sorun neydi acaba? Benim yumurtalıklar çok zayıf ve küçülmüş Ama Allah'tan ümit kesilmez sebeplere sarılmak lazım.

Sanirim isteyen bircok kisi var. Eylule kadar bana yazarsaniz kac tane istediginizi getiririm ona gore.
Burada bir arkadasimin sebepsiz infertilite idi sorunu. Bi neden bulamamislardi.
Digerinin de yumurtalarinda bi sorun vardi. Hem erkek sperminde hem kadin yumurtasinda cok etkili oldugu soyleniyor.
Hatta sadece bebek icin kullanmadiklarini soylediler. Cinsel istegi de artirdigi icin bunun icin de kullananlar varmis.

Sanirim isteyen bircok kisi var. Eylule kadar bana yazarsaniz kac tane istediginizi getiririm ona gore.
Burada bir arkadasimin sebepsiz infertilite idi sorunu. Bi neden bulamamislardi.
Digerinin de yumurtalarinda bi sorun vardi. Hem erkek sperminde hem kadin yumurtasinda cok etkili oldugu soyleniyor.
Hatta sadece bebek icin kullanmadiklarini soylediler. Cinsel istegi de artirdigi icin bunun icin de kullananlar varmis.

Ben 5 şişe istiyorum bana anca etki eder.önceden kullandığıma ara verdiğim için silbaştan kullanmam gerek.burdan okuduğum kadarıyla 1 ay kullanıp 1 ay ara vermek gerekiyomuş.sen romence biliyorsundur.Erken menepozlular için nasıl kullanıoyormuş rica etsem araştırır mısın?.Ben özel msj yazamıyorum daha henüz 100 msj tamamlayamadım.

bende iki şişe istiyorum mümkünse.Teşekkürler :)

Ben 5 şişe istiyorum bana anca etki eder.önceden kullandığıma ara verdiğim için silbaştan kullanmam gerek.burdan okuduğum kadarıyla 1 ay kullanıp 1 ay ara vermek gerekiyomuş.sen romence biliyorsundur.Erken menepozlular için nasıl kullanıoyormuş rica etsem araştırır mısın?.Ben özel msj yazamıyorum daha henüz 100 msj tamamlayamadım.

Merhaba. Hem kisirlik hem erken menopoz icin ayni sekilde kullaniliyor.
Gunde 3 kez 100ml suya 1 tatli kasigi ac karina.
1 ay kullan 1 ay ara ver. Forumda bi arkadas aynen cevirmis. Hepsi dogru.
Bir de su var prespektuste: bunu kullanirken hic alkol almamalisin diyor.

teşekkürler süpercan.inş.faydası olur kavuşuruz bebişlerimize

ben bu ay düzenli olmayarak içicem..
bide hayıt hapı alıcam onu da 3 ay aralıksız içmeyi düşünüyorum hayırlısı...

olmuyooo bir türlü olmuyooo
var bunda da bir hayır ....

Bıraktım brancayı mırancayı
bısı dusunmuyorum artık
2. Tup bebek tedavısıne baslıcam nasıpse
ramazandan sonrakı adetımlen

arkadaşım uzun zamandan beri bende bu ilacın peşindeyim çeviri yaparak ısmarlamak istedim ama yapamadım benimle itabata geçersen sevinirim çünki benim az zmanaım kaldı bu seneden sonra çocuğum olamayacak :(

Bıraktım brancayı mırancayı
bısı dusunmuyorum artık
2. Tup bebek tedavısıne baslıcam nasıpse
ramazandan sonrakı adetımlen

ah canım nedir bizim bu çilemiz.
demek 2. tüp bebek denemeniz olcak.
bizde artık aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz yılbaşından sonra heralde ancak.
ben ramazadan sonra diyorum ama bakalım:)

Back
X