Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

merhaba arkadaşlar ben 31 mayısta histreskopi oldum bu sırada 20 mm lik bi yumurtalık kistim vardı ameliyatla birlikte kistiğiminde alındıgını sanarak blanca insulını kapsül olandan günde 2 adet kadar içtim ara ara bu ay tedavime başlıcaktım ama kistim 2 tane olmuş.
bu ay dıgum kntrol hapı kullanarak geçiriyorum.size sormak istediğim acaba kist varken bu ilacı içtiğimizde kisti bu ilaç büyütmüş olabilirmi? kist varken kullanılmıyomu?

evet cnm büyük ihtimal o büyüttü cünkü işlevi yumurta büyütmek

toplamda 8 kişi hamile kaldı 2 bebegimiz dogdu en son durum buydu hamile kalanlardan biride benim ama cogu kişi 2 ay kullanıp bıraktıgından işe yaramıo en az 5 6 ay kullanmak gerekkkk

canım pekı nereden temın edıcez?

br kac kısı var canımmmmmmmmm

tesekkür ederim..

regen yazınca sen senı gordum geldım bende :1: bu ılacı nereden temın edıcez peki sayfayı baya okudum ama :26: ebaya gırdım ama anlamadım :1:

valla canim ben de bilmiyorum :44: eleki burdan nasil bulcam hic bi fikrim yok, bu islerin vatani türkiye ama bi internette ben de bakayim artik belki bulurum :31:

toplamda 8 kişi hamile kaldı 2 bebegimiz dogdu en son durum buydu hamile kalanlardan biride benim ama cogu kişi 2 ay kullanıp bıraktıgından işe yaramıo en az 5 6 ay kullanmak gerekkkk

anladim cok tesekkür ederim, yani devamini getircez öyle hemen bi ay kullanip atmicaz...

evet hemen bırakılmayacak ben bu ayda hamile kaldım ama gene düstü genetik arastırma basladı artık bakalım hayırlısı benim pcolu yumurtalar hamile kalabildi:Dbu sayede

Herkese Slm. Benim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardim edin. Yasım 34 bir tane oğlum var 3senelik uğrastan VİRÜSsonra oldu. Şimdi 5 yasında ikinciyi de 3 senedir istiyoruz olmuyor.sebepsiz infertilite bizim durum. VİRÜSSon iki senedir her türlü bitkiyi kullandım , brancayi da 1 ay kullandım poli kıstık e çevirdi bıraktım. Ve yasım geçiyor tüp bebek düşünüyorum artık. Bu konuda deneyimi olan var mı yoksa branca ya devam mı etsem VİRÜS

kızlar bugün elime ulastı ama regl bittikten sonra kulanacakmısım..işallah işe yarar..

Eklentiler

• $431994_10151135638507612_1435214507_n[1].webp
    $431994_10151135638507612_1435214507_n[1].webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 41
kızlar bugün elime ulastı ama regl bittikten sonra kulanacakmısım..işallah işe yarar..

inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız cnm ama dikkat et eger kistin varsa kisti büyütüyor benim başıma geldi çünkü şimdi dogum kntrol hapıyla kistim erisin diye bekliyorum.

inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız cnm ama dikkat et eger kistin varsa kisti büyütüyor benim başıma geldi çünkü şimdi dogum kntrol hapıyla kistim erisin diye bekliyorum.

kullandınmı canım brancayı işe yaradımı..bende ufak ufak kistler var oda doktor normal dedi
onları büyütürmü

kullandınmı canım brancayı işe yaradımı..bende ufak ufak kistler var oda doktor normal dedi
onları büyütürmü

kullandım cnm 1 şişe insulınını 1 kutuda tablet olanını bende işe yaramadı belkide daha uzun süre kullanmalıydım bilmiyorum.ben 2 defa tüp bebek denedim olmadı .dayım romanyada yaşıyor benim o yolamıştı ilacı bana orada tüp bebek denemelerinden 1 önceki ayda kullanılıyomuş yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyomuş tüp bebekte. benim 1 tane 20 mm yumurtalık kistim vardı ve geçen ay histereskopi ameliyatı oldum dr kisti aldı sanarak blanca ınsulınını kullandım fakat histereskopide kist alınmıyomuş bu ay kntrole gittiğimde 2 adet 15 mm kistim vardı sanırım kistle birlikte kullandıgım için büyüttü kistimi ve 1 tane daha kitim oluştu.eger kistin varsa bence kullanma.önce kistlerinden kurtul.güzel haberini beklicem.

Nbrsınız kızlar
kımseden ses cıkmıor artık
arıs te gırmıor
ınsallah hersey yolundadr

merhaba arkadaşlar ben de bu ürünü sonunda getirttim sayfa başlarında 100ml suya 40 damla günde 1 kez diyo kullanılışını kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar ben de bu ürünü sonunda getirttim sayfa başlarında 100ml suya 40 damla günde 1 kez diyo kullanılışını kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

günde 3 defa aç karnına

1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyulara içilecek şifa olsun :)

3gundur okuyorum yazilari, ilk sayfadan itibaren 360. Sayfaya kadar, roman okurken bile boyle heycanlanmadim.
Cok ilginc mucize bi ilactan soz ediliyor, merakla yazilan yazilari takip ettim kim hamile kalmis neler olmus vs vs. Ama artik kimse ugramiyor sanirim, cunku 3-4 gundur, son sayfa hep 360 da ;(( herkes hamile kaldi ve gitti mi(umarim oyledir, yani umarim herkes hamiledir), yoksa herkes sıkıldi ve gitti mi? Hangisi...

Devam edin lutfen paylasin, umut oluyosunuz inanin.

Bende arastiriyorum bu ilaci ;)) okuyup da arastirmayan cikmamistir ;))

Ama benim ilac hakkinda şöyle bir dusuncem var;

Şimdi bu tedavi asamasinda mutlaka moralin yuksek olmasi gerekiyor, ve olumsuz olmamak gerekiyor, stres sıkıntı olmamasi lazim ve tedaviye baslarken umutla baslamak gerek, duygu ve dusuncelerimizle hormonlari etkiledigimizi herkes biliyordur..
Bu ilacin yaptigi sey de iste tam burada devreye giriyor, herkes inanarak guvenerek kullanmaya basliyor, ve olacagindan hep emin bir sekilde kullaniliyor ilac, bu da vucudumuzu,hormonlarimizi olumlu yonde etkiliyor ve pozitif dusunuyoruz,kimse olmayacak diye kullanmaya baskamamistir eminim, ama bu ilac duyulmamisken, tup bebek olsun asilama olsun vs vs diger yontemler olsun, herkesde soyle bisey var daha en basinda;" ya olmayacak hic hissetmiyorum" ... Gibi dusunceler... Cogunuzda olmustur,olumsuz dusundugumuz icin olumsuz oluyor sonucta, ama bu ilaci inanarak olumlu dusunerek pozitif bi yolla kullandiklari icin sonuc olumlu.ama ilacin etkisi de muhakkak vardir. Ben en bastan en son sayfaya kadar okudugumda hep boyle hissettim, bu dusunceye kapilmami sagladigi icin mucize bi ilac bence.. Herkese hamile bol bebisli guzel gunler diliyorum.

Topikteki arkadaslar, ugrayin buraya birakmayin, paylasin yasadiklarinizi...

3gundur okuyorum yazilari, ilk sayfadan itibaren 360. Sayfaya kadar, roman okurken bile boyle heycanlanmadim.
Cok ilginc mucize bi ilactan soz ediliyor, merakla yazilan yazilari takip ettim kim hamile kalmis neler olmus vs vs. Ama artik kimse ugramiyor sanirim, cunku 3-4 gundur, son sayfa hep 360 da ;(( herkes hamile kaldi ve gitti mi(umarim oyledir, yani umarim herkes hamiledir), yoksa herkes sıkıldi ve gitti mi? Hangisi...

Devam edin lutfen paylasin, umut oluyosunuz inanin.

Bende arastiriyorum bu ilaci ;)) okuyup da arastirmayan cikmamistir ;))

Ama benim ilac hakkinda şöyle bir dusuncem var;

Şimdi bu tedavi asamasinda mutlaka moralin yuksek olmasi gerekiyor, ve olumsuz olmamak gerekiyor, stres sıkıntı olmamasi lazim ve tedaviye baslarken umutla baslamak gerek, duygu ve dusuncelerimizle hormonlari etkiledigimizi herkes biliyordur..
Bu ilacin yaptigi sey de iste tam burada devreye giriyor, herkes inanarak guvenerek kullanmaya basliyor, ve olacagindan hep emin bir sekilde kullaniliyor ilac, bu da vucudumuzu,hormonlarimizi olumlu yonde etkiliyor ve pozitif dusunuyoruz,kimse olmayacak diye kullanmaya baskamamistir eminim, ama bu ilac duyulmamisken, tup bebek olsun asilama olsun vs vs diger yontemler olsun, herkesde soyle bisey var daha en basinda;" ya olmayacak hic hissetmiyorum" ... Gibi dusunceler... Cogunuzda olmustur,olumsuz dusundugumuz icin olumsuz oluyor sonucta, ama bu ilaci inanarak olumlu dusunerek pozitif bi yolla kullandiklari icin sonuc olumlu.ama ilacin etkisi de muhakkak vardir. Ben en bastan en son sayfaya kadar okudugumda hep boyle hissettim, bu dusunceye kapilmami sagladigi icin mucize bi ilac bence.. Herkese hamile bol bebisli guzel gunler diliyorum.

Topikteki arkadaslar, ugrayin buraya birakmayin, paylasin yasadiklarinizi...

merhaba tatlım hamile kalanlarda oldu kalmayanlarda oldu , aris ugramıyor inşallah iyidir , birde arkadaşlar ilaç getiremiyor ondan da girilmiyor bence sende bulursan dene canım :)

merhaba tatlım hamile kalanlarda oldu kalmayanlarda oldu , aris ugramıyor inşallah iyidir , birde arkadaşlar ilaç getiremiyor ondan da girilmiyor bence sende bulursan dene canım :)

Keske bi liste hazirlasaydiniz, ilaci kullananlar, ne asamada ne oldu vs diye, gerci daha onceki yazilarda da soylenmis ama hic yapilmamis.

Bir de gittigidiyorda o ilac artik yokmus sanirim okuduklarim yazilar da bittigi yaziyordu, ve sunu da merak ettim, kimse kendi doktoruna bunu soylememis, belki dr la paylasilmis olsa daha iyi bir yonlendirme olurdu diye dusunuyorum. Bi iki kisinin doktoru tavsiye etmis hos ama nerden nasil temin edilir konusunda bilgi paylasilmamis..

Neyse umarim herkes icin hersey yolundadir ;))

slm. eylülde türkiyeye gelecekmişsin.
brancadan banada getirirsen sevinirim .
özelden telini verirsen ulaşırım sana.
hepimize şifa olur inş.duacın oluruz.

Back
X