3gundur okuyorum yazilari, ilk sayfadan itibaren 360. Sayfaya kadar, roman okurken bile boyle heycanlanmadim.
Cok ilginc mucize bi ilactan soz ediliyor, merakla yazilan yazilari takip ettim kim hamile kalmis neler olmus vs vs. Ama artik kimse ugramiyor sanirim, cunku 3-4 gundur, son sayfa hep 360 da ;(( herkes hamile kaldi ve gitti mi(umarim oyledir, yani umarim herkes hamiledir), yoksa herkes sıkıldi ve gitti mi? Hangisi...
Devam edin lutfen paylasin, umut oluyosunuz inanin.
Bende arastiriyorum bu ilaci

) okuyup da arastirmayan cikmamistir

)
Ama benim ilac hakkinda şöyle bir dusuncem var;
Şimdi bu tedavi asamasinda mutlaka moralin yuksek olmasi gerekiyor, ve olumsuz olmamak gerekiyor, stres sıkıntı olmamasi lazim ve tedaviye baslarken umutla baslamak gerek, duygu ve dusuncelerimizle hormonlari etkiledigimizi herkes biliyordur..
Bu ilacin yaptigi sey de iste tam burada devreye giriyor, herkes inanarak guvenerek kullanmaya basliyor, ve olacagindan hep emin bir sekilde kullaniliyor ilac, bu da vucudumuzu,hormonlarimizi olumlu yonde etkiliyor ve pozitif dusunuyoruz,kimse olmayacak diye kullanmaya baskamamistir eminim, ama bu ilac duyulmamisken, tup bebek olsun asilama olsun vs vs diger yontemler olsun, herkesde soyle bisey var daha en basinda;" ya olmayacak hic hissetmiyorum" ... Gibi dusunceler... Cogunuzda olmustur,olumsuz dusundugumuz icin olumsuz oluyor sonucta, ama bu ilaci inanarak olumlu dusunerek pozitif bi yolla kullandiklari icin sonuc olumlu.ama ilacin etkisi de muhakkak vardir. Ben en bastan en son sayfaya kadar okudugumda hep boyle hissettim, bu dusunceye kapilmami sagladigi icin mucize bi ilac bence.. Herkese hamile bol bebisli guzel gunler diliyorum.
Topikteki arkadaslar, ugrayin buraya birakmayin, paylasin yasadiklarinizi...