Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

pamuksheker allah bebeğine uzun ömürler versin tebrik ediyorum ve hastanekorkağı seni de çok tebrik ediyorum yanlış hatırlamıyorsam bu ilacı beraber getirtmiştik geçen yıl tabi ben ozaman geldiği gün kullanmıstım o ay hamile kalmıştım şimdi oğlum 8 aylık kıpır kıpır :) :55: Aris noldu acaba görüşen varmı özelden falan mesaj atmıştım cevap yok umarım iyidir

maşallah canım ,darısıda bize olsun o ara deprem falan ortalık karışıktıya hatırlamıyorum canım ,ariste iyi ama nete pek girmiyor

ilaçları bana gönderir misin özelden mesaj atamıyorum.Face adresimi yazdım.Şimdiden tşk ediyorum.Allah sağlık versin.

Merhaba kızlar bendede 2 tane branca var
irem arkadaşımdan aldım ,

kullanmak nasip olmadı ,

almak isteyen olursa özelden irtibata geçsin göndereyim ,sağlıkla kalın

canım mj kutun dolu gönderemedim o yüzden.vermediysen bana gönderebilirmisin 43 yaşındayım son bir umut bu ilacıda kullanmak istiyorum umut dünyası işte .şimdiden teşekkürler.

kullanmak nasip olmadı ,

nası oldu canım doğal yolla mı ve sorun neydi ??ben almak isterim

Son düzenleme:
senin profilinde çocuğun var yazıyor ama ???

evet canım 2 kızım var ilk eşimden 16 ve 15 yaşındalar büyük kızım zihinsel engelli,doğum anında tamamen doktor kabahati sonucu oldu.ilk eşim başka bir kadın yüzünden bizi terk etti.şimdi ikinci eşim var allah bozmasın ama onun çocuğu hiç yok 2 sene önce doğal yolla hamile kaldım ve amniyosentez sonucu bebeğimi kaybettim.eşim çok istiyor ama olmuyor işte.inşallah rabbim tüm isteyenlerin dualarını kabul eder.

Duam9 gönderdim canım , pamukşeker görüş istersen, ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Son düzenleme:

kullanmak nasip olmadı ,

canım ilaçlar duruyosa hala bana gönderebilirmisin.bir yıldır getirecek birini bulamadım . özelden tlf.numu vereyim haberleşelim canım.

Son düzenleme:
bende bundan çok istiyorum ama sipariş edicek adam yok maalesef :( :( 2 senem bitiyor artık :( hergün ağlamaktan usandım :( hollanda da buna benzer bişey varmış duymuştum acaba bilen varmı ilaç hakkında adını bilmiyorum. yurtdışında yaşayan arkadaşlarımız var ise yardımcı olsunlar. yada burdan bu ilacı temin edebilen arkadaşlar :(

Merhaba arkadaşlar ben sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma aldım. Allahım inşallah hayırlı sağlıklı uzun bir ömür verir ve isteyen herkese bir an önce bebeğini kucağına almayı nasip eder. Hepinize her fırsatta dua ediyorum. Ben bu topik altında hastane korkağı işimli bir arkadaştan bu tentürü temin etmiştim kısa bir süre kullandım, ancak bunun yanında başka topiklerde de yazdığım gibi yapmadığım denemediğim bir şey kalmadı desem yeri var. Ancak bu tentürü kullandığım ay, aynı zamanda sülük tedavisi ve hacamat yaptırdım ve o ay hamile kaldım. Ben bu tentüre çok inandım ama doğrudan bundan hamile kaldım diyerek kimseyi yanıltmak istemem. Bu tentürü istediğim zaman hemen hamile kalamayacağımı düşünerek Romanya'dan 4 şişe daha sipariş vemiştim, onları kullanamadan hamile kaldım. Topiği çok fazla takip edemiyorum ama hala kullanmak isteyenvar ise bana geliş fiyatından elimdeki 4 şişeyi gönderebilirim. allahım hepinize sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun inşallah.

pamuk sekerı bana yollayabılır mısın lutfenn baska yerden almaya ımkanım yokkkk lutfennn

bana bu ılactan yollayabılcek kımse varmı ınanın umudum kalmadı lutfen elınde olan varsa benle ırtıbata gecsınn

arkadaşlar ben almıştım bu ilacı yeni başlayacağız ama sizin için bi araştırırım

bende istiyorum bu ilaçtan amaa bir türlü bulamadım yurtdışından aldırabileceğim kimsemde yok.6 yıllık evliyiz vee yoruldum belki bizimde bu ilaçla olurr.Yardımcı olabilcek bir arkadaşım varsa benimle irtibata geçerse çok sevinirim..:31:

bu ilacın kullanımı nasıldı arkadaşlar elimde bir tane 50 ml branca ursului var . birde günde 3 tatlı kaşığı sabah öğlen akşam her seferinde 100 ml suylamı karıştırıp içilecek tentürü ? başlıcamda cevap bekliyorum sizden .......

Günde toplam 3 tatlı kaşığı yani her seferinde 1 tatlı kaşığı ve 100 ml su değilmiiii acil cevap arkadaşlar

Back
X