Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

benim elimde şu an 50 ml var yeni başladım ama günde 3 defa kullanınca sanırım 1 hafta gidecek . senin elindeki 250 ml ve ya büyük boy ise almak isterim. ama özel mesaj atmak için kaç mesaj gerekliydiiondan emin değilim hala ilaç elindeyse almak isterim canım açılmamış değilmi. bu arada sen hamilemi kaldın ?
cevabını bekliyorum canım kendine iyi bak esracım

arkadaşlar hepinize rabbim bu yolda yardım etsin

ilaç bende yok 2 tane vardı onuda duam9 aylar önce verdim

nerden alabileceğiniz konuda fikrim yok lütfen bana mesaj yazmayın

inşallah herkes bulur ,ilaç sadece romanyada var

bilinen 5 kişi ancak cok hamile kalıp buraya yazmayan var bizzat benim tanıdıgım 3 kişi var mesela bende hamile kalanlardan biriyim

Tebrik ederim özge, darısı bize olsun. Sağolsun eski dostum irem elindeki ilaçları bana gönderdi ve ben de bugün başladım, umarım yıllardır karşılığını alamadığım uğraşlarıma bu bitkiselle sonuç bulurum ve buradan ben de mucizemi haykırırım.

bilinen 5 kişi ancak cok hamile kalıp buraya yazmayan var bizzat benim tanıdıgım 3 kişi var mesela bende hamile kalanlardan biriyim

tebrik ederim özge .buraya yazmayı unuttum bende branca ile şu an hamileyim.rabbim tamamına erdirsin inşllah .alarahan haklı gerçekten bir liste yapılsa iyi olur kim hamile kaldı kime yaramadı bu ilaç.yanlız yurtdışında çok tavsiye var kullananlardan.

yok kızlar tebrik etmeyin bebegimi kaybettim ben malesef kan pıhtılasması varmıs bende ama simdi tedavi oluyorum yine kullanıcam brancayı mükemmel bir ürünnn bence

yok kızlar tebrik etmeyin bebegimi kaybettim ben malesef kan pıhtılasması varmıs bende ama simdi tedavi oluyorum yine kullanıcam brancayı mükemmel bir ürünnn bence

Özge, çok üzüldüm. Benim de pıhtılaşma sorunum var ve bu yüzden 2 düşüğüm oldu. Hamile kalabilirsem bir daha kan sulandırıcı kullanacağım. Nasıl bir tedaviye başladın? Coraspin ve folik mi kullanıyorsun?
Bazı arkadaşlar branca ursulai'nin kan sulandırıcı özelliği olduğunu bazıları olmadığını söylemiş. Eğer varsa, bizim gibi pıhtılaşma sorunu olanlar için bu bitkisel gebe kalmayı bu özelliğinden dolayı kolaylaştıracaktır.

Son düzenleme:

çok üzüldüm özgecim geçmiş olsun.inşallah en kısa süred hamle kalırsın tekrar.ne kadarlıktı bebeğin.bende çok korkuyorum bir şey olacak diye.benim pıhtılaşma problemim yok ama doktorum hemen 100mg lık coraspine başlattı.perşembe günü kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah duyarız rabbimiz izniyle.sende kendine iyi bak canım.

Back
X