Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Asu, genellikle adet başlayana kadar kullandıklarını yazmışlar ama Berna adet bitiminden itibaren iki hafta kullandığını yazmıştı. Bende adete bir hafta kala bıraktım, normalde adetim gecikmezdi, kist mi oldu, branca'dan mı oldu anlamadım bir hafta geç adet oldum. Adet bitince yine başlayacağım, midemde ekşime yapıyor ama katlanacağız.

Kizlar merhaba doktor bana sebepsiz dedi bu otu nereden bulabilirim bende denemek istiyorum.konuyu acan arkadas disinda kullanip hamile kalan varmi aranizda lutfen yardimci olun

selam ALarahan,

valla benim kafam karıştı, tüm topicte herkes ya iki adet arası ayda adetten hemen sonra başlayıp yumurtlama dönemine kadar kullanın diyo ama ilacı direk gönderecek firma, 3 ay boyunca her gün kullanabilirsiniz. 1 yada 2 ay ara verip tekrar başlayabilirsiniz diyor ve bu süre iç,nde hamile kalmayın, çünkü düşük yaptığı tespit edildi diyor. sanırım bende adetle başlayıp yumurtalmaya kadar devam edicem

Kizlar merhaba doktor bana sebepsiz dedi bu otu nereden bulabilirim bende denemek istiyorum.konuyu acan arkadas disinda kullanip hamile kalan varmi aranizda lutfen yardimci olun

Merhaba,

evet bu forumu baştan sona okursan hamile kalanlar oldu, forumu açanda bu sebepten açmış, ama kime ne kadar yarıyor bunun bir istatistiği yok. bu siteye sipariş verirebilirsiniz. contact@daciaplant.ro

elımde bu ılactan var suanda son 1 adet ısteyen ozelden mesaj atsın

brancaya bende esradan alarak başladım..yarın adet günüm çok merak ed,yorum.faydası olup olmadığını..bu ay olmasada önümüzdeki aylarda bi sonuç alırım inşallah...olumlu olumsuz neticeyi size bildiririm arkadaşlar...
not: esra elinde kalanları yollamıştı bana sağolsun,temin etmek isteyen olursa onda da kalmadı belirteyim de kızcağız zor durumda kalmasın..

arkadaşlar selam,

10 gündür Brancayi kullanıyorum adetin son günü başlamıştım, hissedilen hiç bir etkisi olmadı bana diyordum, ama bugün kanamam oldu halbuki 10 gün önce dolu dolu gelmişti zaten acaba fazla mı alıyorum. hayatımda ilk defa oluyor daha önce şaştığını hiç bilmem. tamam mı devam mı karar veremedim.

bende kanda pıhtılaşma var bu çayı kullanmamda bir problem olurmu birde nerden temin edebiliriz

kızlar selam ben de pco vardı 2 basarısız asılama sonrası bu ilacı kullandım 2 kullanımda da gebe kaldım ancak kimyasal gebelik oldu meger kan pıhtılasması varmıs simdi tedavi oluyorum bu ay tekrar kullanıcam bakalım nasip artık. adet bittigi gün baslıyorsunuz diger adeti olana dek kullanıyorsunuz. günde 3 kere 1 tatlı kaşıgına yakın ilacı içtim cokta ölcmedim acıkcası surup gibi yuttum suyla karıstırmadım. ardından su ictim bende cok işe yaradı umarım sizde de işe yarar

adı ne nerden alabiliriz?

[SUB][/SUB]ilacın etken maddesi sphondylium Heracleum Türkçesi tavşancılotu, kamşam, öğrekotu imiş. yarın aktarlara bir sorucam buluruz herhalde. bir bardak suyla 1 dakika kaynatıp içiliyormuş,

Son düzenleme:
Merhaba,

evet bu forumu baştan sona okursan hamile kalanlar oldu, forumu açanda bu sebepten açmış, ama kime ne kadar yarıyor bunun bir istatistiği yok. bu siteye sipariş verirebilirsiniz. contact@daciaplant.ro

Verdiniz mail adresimi yoksa site adresimi.İstendigi zaman neyle gonderiyorlar.Bende aylardir getirtmeye calisiyorum ama bulamadim(

Verdiniz mail adresimi yoksa site adresimi.İstendigi zaman neyle gonderiyorlar.Bende aylardir getirtmeye calisiyorum ama bulamadim(

merhaba,
bu ilgili sitenin mail adresi, ilacı istiyorsunuz onlarda adres bilgilerinizi istiyorlar sonrada bir proforma invoice gönderiyorlar, ödemeyi yaptıktan sonrada gönderiyorlar hiç zor bişey değil.

merhaba,
bu ilgili sitenin mail adresi, ilacı istiyorsunuz onlarda adres bilgilerinizi istiyorlar sonrada bir proforma invoice gönderiyorlar, ödemeyi yaptıktan sonrada gönderiyorlar hiç zor bişey değil.

Cok tesekkur ederim.Malesef erken menepoz teshisi kondu.Umarim bu ilac iyi gelr.Fakat ilac gelirse ben adet goremiyorum 6aydir.Hemen kullanmaya baslayabilirmiyim?

Cok tesekkur ederim.Malesef erken menepoz teshisi kondu.Umarim bu ilac iyi gelr.Fakat ilac gelirse ben adet goremiyorum 6aydir.Hemen kullanmaya baslayabilirmiyim?

Üzüldüm İlaç konusunda bende internetten okuduğum kadarı ile bilgi sahibiyim. size yanlış bilgi vermek istemem. İlacın siparişini verirseniz eğer orda bir takım sorularada cvp veriyorlar. Kafanıza takılanları sorabilirsiniz...

Kimler su an brancala kullanıyor ? Bende başlayacağım adet bitimi ...
Günde 3 defa 1 tatlı kaşığı olarak kullanacağım.

Kimler su an brancala kullanıyor ? Bende başlayacağım adet bitimi ...
Günde 3 defa 1 tatlı kaşığı olarak kullanacağım.

Wannacım, ben geçen ay düzenli kullandım, adet gecikmesi, mide ekşimesi vs. yaşadım. Bu ayda aklıma geldikçe kullanıyorum. Herşeye inancımı yitirdim sanırım.

Wannacım, ben geçen ay düzenli kullandım, adet gecikmesi, mide ekşimesi vs. yaşadım. Bu ayda aklıma geldikçe kullanıyorum. Herşeye inancımı yitirdim sanırım.
Alarahan'im yol arkadasim
Ummadigin bir anda hersey değişir inşallah .hıssettiklerinin aynısını hissediyorum İnan
Tedavi planı var mı ? En son 2011 Mayıs'ta beraber denemiştik sonrasında tekrar bir deneme yapamadık
Oyalanıyoruz bakalım ot ,çöp ,iksir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…