Asu, genellikle adet başlayana kadar kullandıklarını yazmışlar ama Berna adet bitiminden itibaren iki hafta kullandığını yazmıştı. Bende adete bir hafta kala bıraktım, normalde adetim gecikmezdi, kist mi oldu, branca'dan mı oldu anlamadım bir hafta geç adet oldum. Adet bitince yine başlayacağım, midemde ekşime yapıyor ama katlanacağız.
Kizlar merhaba doktor bana sebepsiz dedi bu otu nereden bulabilirim bende denemek istiyorum.konuyu acan arkadas disinda kullanip hamile kalan varmi aranizda lutfen yardimci olun
elımde bu ılactan var suanda son 1 adet ısteyen ozelden mesaj atsın
Branca yı temin edebilen varsa, ben de almak isterim.Bana yazarsanız sevinirim.
kızlar selam ben de pco vardı 2 basarısız asılama sonrası bu ilacı kullandım 2 kullanımda da gebe kaldım ancak kimyasal gebelik oldu meger kan pıhtılasması varmıs simdi tedavi oluyorum bu ay tekrar kullanıcam bakalım nasip artık. adet bittigi gün baslıyorsunuz diger adeti olana dek kullanıyorsunuz. günde 3 kere 1 tatlı kaşıgına yakın ilacı içtim cokta ölcmedim acıkcası surup gibi yuttum suyla karıstırmadım. ardından su ictim bende cok işe yaradı umarım sizde de işe yarar
Merhaba,
evet bu forumu baştan sona okursan hamile kalanlar oldu, forumu açanda bu sebepten açmış, ama kime ne kadar yarıyor bunun bir istatistiği yok. bu siteye sipariş verirebilirsiniz. contact@daciaplant.ro
Verdiniz mail adresimi yoksa site adresimi.İstendigi zaman neyle gonderiyorlar.Bende aylardir getirtmeye calisiyorum ama bulamadim(
merhaba,
bu ilgili sitenin mail adresi, ilacı istiyorsunuz onlarda adres bilgilerinizi istiyorlar sonrada bir proforma invoice gönderiyorlar, ödemeyi yaptıktan sonrada gönderiyorlar hiç zor bişey değil.
Cok tesekkur ederim.Malesef erken menepoz teshisi kondu.Umarim bu ilac iyi gelr.Fakat ilac gelirse ben adet goremiyorum 6aydir.Hemen kullanmaya baslayabilirmiyim?
Kimler su an brancala kullanıyor ? Bende başlayacağım adet bitimi ...
Günde 3 defa 1 tatlı kaşığı olarak kullanacağım.
Alarahan'im yol arkadasimWannacım, ben geçen ay düzenli kullandım, adet gecikmesi, mide ekşimesi vs. yaşadım. Bu ayda aklıma geldikçe kullanıyorum. Herşeye inancımı yitirdim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?