arkadaslar umut dünyası hepinizi anlıyorum ama internet ortamından birine hic tanımadıgınız ve ilacı kullandıgından bile emin olmadıgınız birinin hesabına nasıl para yatırırsınız ya! yani sizi hic anlayamıyorum gercekten. Ne kadar para yatırdıgınızı bilmiyorum ama 1 kisi olarak düsünmeyin bu sekilde kimbilir kac umut yolcusu para yatıracak haberiniz varmı. Suanda sanmıyorumki bizde olmayan bi ot yurtdısında olsun. Yurtdısından gelip bizim otlarımızı kacıran insanlar var kendi ülkelerinde yetistirmek icin. Hayretle okudum ve çok sasırdım. Kendiniz yada esiniz yatırdıgınız o para icin ne kadar calısıyo ne isler yapıyo cok merak ettim dogrusu. Bu kadar rahat bisekilde tanımadıgınız birine yatırıyorsunuz pes diyorum size.... O hanımada helal olsun demekten baska bisey gelmiyo aklıma. burada en ufak bir ümit beklentisi olan insanların duygularını bu kadar basit bi oyunla kullanabiliyor. Ülkemin doktorlarıda bitkileride yeter size arkadaslar niye elaleme bu kadar güveniyorsunuzki.
Bunları okurker resmen yüzüm kızardı.
Utandığımdan değil, sinirdendir.
Demek ki senin aklında hep fesatlık varki bunları düşündün ve burada yazdın.
Şunu bildirmek istiyorum ki ben Allah korkusuyla yaşayan bir insanım.
Kimsenin ne umutların ne de parası üzerinde oyun oynamıyorum.
Sana hesab vermek zorunda değilim ama çok bilmek istersen, kuzenime ulaşan para 85 dolardır. (gönderen kişi teyit edebilir)
Bunun yanısıra, bi bukadarı da biz masraf yaptık.
Kimseden extradan para talep etmedik, maksan yardımcı olmaktır.
85 doları kimseyi zengin etmez. Seni edersen söyle ben sana gönderirim.
Bu arada, sen konuyu okumadan hemen cevap yazmaya acele ettin.
Okusaydın görürdün ki ben bir kaç kişiye hiç bir para almadan bu ilaçlardan getirdim.
Ve yine okurdun ki bu kişilerle internet ortamında tanıştım ve bir birimizi görmeden şartsız olarak güvendik. Aynı şekilde okurdun ki bu ilaçlarını kullanan kişiler az çok fayda gördüler ve yine okurdun ki kızları çok ısrar ettiler için bu işe kalkıştık.
Neyse, uzun lafın kısası, herkesi senin gibi bilme, iyi insanlar da vardır.