Şirintuğba, maaşalah iyi döktürmüşün
Yine sağ sola sala saldırmıştın. Beni savunan herkese cevap yazmıştın. Helal olsun.
Sana teşekkür etmek istiyorum, senden çok şey öğrendim.
1-insanlara güvenmemem lazım.
Senin çevreni tanımam ama benim çevredeki insanlar hepsi kaliteli ve yardım seven insanlardır ve böyle vakaları görülmedi.
2- insanlara yardım etmemek lazım, yapılan yardımı başka insanlar tarafından yanlış anlaşılıyor.
Bunları senden öğrendim için bir kez daha teşekkür ederim.
Daha önceki mesajda, bebğin hayırlı olsun demiştim. Bir kez daha diyorum hayırlı olsun, Allah annalı babalı büyütsün inşallah.
Aşağıdaki yazı sana hitap etmiyor, sana hiç birşey açıklamak zorunda değilim.
Belki senin gibi düşünen ortaya çıkarsa yazıyorum.
Benim 13 sene boyunca bebeğim olmadı.
Bir çok doktora gittim, bir çok ilaçlar kullandım, bir çok para döktüm.
Ama bebeğim olmadı. Daha önce yazdım gibi, doktor olan dayımın tavsiyesi üzerinde Branca Ursului isimli ilaçı tavsiye etti bana. Çok fazla umudum yoktu ama okadar çok ilaç ve kürler yapmıştım ki bir tane daha denesem ne farkeder dedimiştim.
Ve kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra benim mucizemi gerçekleşti.
Bu forumu uzaktan takip ediyordum. Bütün doğum hazırlıkları bu forumda takip ettim.
Doğum yaptıktan sonra benim gibi üzun zamanda bebek bekleyen kişilere benim kullandım bitkiyi önermek istedim. Burada yazarken otunun adını yazdım, bu otu bulun çay yapıp için demiştim.
Kimseye bana para verin ben getirecem demedim. Türkiye'de bu ottan ilaç yapılmıyor hiç aklımda geçmedi ki bu ottan her yerde vardır.
Kızlar bu ilaçı Türkiye'de bulamadılar. Bir kaç kişi kendi imkanlarıyla temin ettiler.
4 kişiye ben Romanya'dan parasız olarak getirdim. Allah razı olsun demelerine benim için yeterlidir.
Daha sonra bir çok kişi bu ilaçlardan istediler. Getiremem dedim, uğraşamam dedim. Dayanamadım sonunda. Para toplayın kuzenime gönderin o alsın, size göndersin dedim.
İlaç temininde bir çok aksilikler yaşandı. Yılbaşı tatiline denk geldi, ilaçlar stokta yoktur, temin edilene kadar ben Türkiye'de bir çok kez telefon açtım. Kuzenim gümrük postanesine gitmek için işten izin aldım. Ben sayısız kez kuzenimi aradım, durumu nedir sordum.
Sonuçta postane Türkiye'ye ilaç gönderemiyor. Yeni bir gönderim yolu bulununcaya kadar beklemekteyiz.
Burada şunları açıklamak istiyorum:
1. Ben kimseye bu ilaçı için hamile kalacaksınız demedim.
Deneyin, şidetle tavsiye ediyorum dedim.
2. İlaçın asıl fiyatı 13 TL dir. Masrafları ile birlikte yaklaşık 20 TL'ye geliyordu.
Bütün masraflarını düşürdükten sonra kuzenim elinde 30 kuruş kalıyordu. Onu da helal edin dedim kızlara. Bu farkı kızlara 19,9999 TL gibi rakamı demedim içindir.
3. Yürtdışında 20 TL'ye ilaç gelir mi diye şaşıran var. Fiyatı neyse onu söyledim. 100 -200 miliyon de diyebilirdim. Ben kimsenin hakını yemek istemiyorum. O nedenle fiyat neyse, benim için odur.
4. Ben bir dolandırıcı değilim, böyle biri olsaydım bu işi büyük parayla oynardım. Ayrıca, paraları yatırıldıktan sonra bu foruma hiç girmeyebilirdim. Ama böyle birşey yapmadım, durum neyse onu herkese söyledim. Bizden kaynaklanmayan bir durumdan dolayı ilaç gönderilmedi. Tanıdıklarımdan biri Türkiye'ye gelenekadar kuzenim ilaçını gönderemiyor söyledim.
5. Ben Allah korkusunu yaşıyan bir insanım. Şimdiye kadar kimsenin hakını yemiş değilim, şimdiden sonra da yemecem. Böyle birşey yaparsam Allah benden kat kat çıkartığını da biliyorum.
Bu arada burada beni savunan herkese teşekkür ediyorum.