- 23 Temmuz 2010
- 913
- 145
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap verdiğin için teşekkürler cnm bakalım yurt dışından getirtenlerde kullansın inş güzel sonuçlar olur bekleyip göreceğizçalışalım çalışalım olacak zayıflayacağızşimdi kimse cevap vermiyo bende merak edip araştırdım almanya da da tıpkı türkiyede ki gibi otu anlatmışlar onunla ilgili bi hamilelik vs bulamadım ama bişey buldum çoğu sayfalarında İFFET AĞACI orada bi dr sitesinde önermiş hormonlar için. ben de burda hangi ota karşılık geliyo diye baktım hayıt çıktı bende tam bu aralar onu kullanıyodum.
merhaba aris canım nasılsın umaırm herşey yolundadır sana birşey sormak istedim bu ilaç BUDAPEŞTE tarafındada varmıdır bilgin varmı çok samimi arkadaşım gitti varsa dedi bulup alırım dedi sana danışmak istedim sevgiyle kal öpüyorum seniii
Kızlar, size iyi bir haberim var.
İlaçlarınız geldi.
Kızlar, size iyi bir haberim var.
İlaçlarınız geldi.
aman allahım çok mutlu oldum aris nasıl sevindim anlatamam sağol arkadaşım bu gün benim doğum gün ve ilk hediyemi sen verdin bana teşekkürler öpüyorum seniii![]()
aris canım adresimi sana yazdım .aldın mı alınca bana haber ver bu ilaç erkek infertilitesin de de kullanılırmı canım
ilaç alan kızlar arisle irtibata geçin ne olur biriniz özelden adres verin eger isterse olurmu .benim burda nette sorun var sık sık giremiyom