- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
gunaydın arkadaslar ne kadar erkencıyım demı bu ılacı arastırmaktan sabaha kadar uyuyamadım butun stelere baktım her kafadan bır sese cıkmıs bu ılac için zararlı dıyende var cayını için sadece dıyende var bende pkistik var 11 aydır hatta 1 sene oldu artık ugrasıyoruz bebek için malesef sonuc hep kırmızı kart neyse bu saat ıtıbarıyle ne kaybederım kı bende denemek ıstıyorum dedeım ve elibeses ve ya arıse ozel msj gndermek ıstedım ama msj 100 gecmedıgı için yapamadım nyse elibeses ALLAH EVLADINI SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN MASALLAH SANA ARKADASIMarkadasım bu ılacı temın edebılırsek nasıl temın edebılırım banada yardımcı olurmusun rıca edıyorum artık bıkmıs durumdayım cevremdekılerın ıgneleyıcı laflarından ve kendımı kotu hıssetmekten ulasan arkadaslarım tabı sızlerden de yarıdm beklıyorum bu ıılacı denresem bısı kaybetmem sımdıden tesekkurederım uykusuzluktan basım agrıdı gıdıp bıraz kestıreyım
herkese bebıslı mujdelı gunler dılerım
canım benim yaşadıklarının aynısını bende kat kat yaşadım ve halbuki daha 1 senedir cocuk düşünüyoruz ama daha evlilliğimin 1 . ayında herkes sormaya başlamıştı yani yaklasık 2 bucuk senedir psikolojik bir saldırıya magruz kaldım bende...
çok saol canım inşallah size de kısmet olur kullanmak ve işe yarar..
benim temin için elimden suanda birsey gelmiyor bana da mucize gibi geldi bu ilaç

bi önceki sitede varmış galiba bakın ordan getirebiliyorsunuz ne kadar güzel ben öyle bi sayfa bile bulamamıştım
romancayı bilmenize gerek yok netten sipariş verebiliyorsanız Google Translate dan çevirebilirsiniz.