Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

gunaydın arkadaslar ne kadar erkencıyım demı bu ılacı arastırmaktan sabaha kadar uyuyamadım butun stelere baktım her kafadan bır sese cıkmıs bu ılac için zararlı dıyende var cayını için sadece dıyende var bende pkistik var 11 aydır hatta 1 sene oldu artık ugrasıyoruz bebek için malesef sonuc hep kırmızı kart neyse bu saat ıtıbarıyle ne kaybederım kı bende denemek ıstıyorum dedeım ve elibeses ve ya arıse ozel msj gndermek ıstedım ama msj 100 gecmedıgı için yapamadım nyse elibeses ALLAH EVLADINI SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN MASALLAH SANA ARKADASIM :nazar::nazar:arkadasım bu ılacı temın edebılırsek nasıl temın edebılırım banada yardımcı olurmusun rıca edıyorum artık bıkmıs durumdayım cevremdekılerın ıgneleyıcı laflarından ve kendımı kotu hıssetmekten ulasan arkadaslarım tabı sızlerden de yarıdm beklıyorum bu ıılacı denresem bısı kaybetmem sımdıden tesekkurederım uykusuzluktan basım agrıdı gıdıp bıraz kestıreyım:58::58::58: herkese bebıslı mujdelı gunler dılerım

canım benim yaşadıklarının aynısını bende kat kat yaşadım ve halbuki daha 1 senedir cocuk düşünüyoruz ama daha evlilliğimin 1 . ayında herkes sormaya başlamıştı yani yaklasık 2 bucuk senedir psikolojik bir saldırıya magruz kaldım bende...
çok saol canım inşallah size de kısmet olur kullanmak ve işe yarar..
benim temin için elimden suanda birsey gelmiyor bana da mucize gibi geldi bu ilaç :62: bende hiç ulaşamayacagımı düşünüyordum
bi önceki sitede varmış galiba bakın ordan getirebiliyorsunuz ne kadar güzel ben öyle bi sayfa bile bulamamıştım
romancayı bilmenize gerek yok netten sipariş verebiliyorsanız Google Translate dan çevirebilirsiniz.

kızlar inanın yazıların hepsini okudum gözlerim çıkacak sanki.bir umut bu çok güzel.ben 3buçuk senelik evliyim.1snedir doktorlarda uğrasıyorum.polikistik over var buda tabi yumurtanın büyümesine çatlamasına engel.doktor glucophage vermişti 5ay kullandım geçen nisan ayında hamile kaldım.ama 5haftalık felanken düşük yaptım.polikistik overi olan bayanlarda çok sık rastlanan durum sizde biliyorsunuz.bayanlar dördüncü yılıma gidiyorum benden çook sonra evlenenlerin bebekleri oldu ama benim yook yok.ALLAHIM banada sizede en kısa zamanda nasip etsin ben bu duyguyu 2hafta tattım dünyanın en müthiş şeyi.tekrar yasamak istiyorum.bunaldım bütün arkadaslarımın bebeği var.artık düşünmek çok yordu benide eşimide.yorumlarnızı hep okudum o romanyadan gelen ilacı benim getirtmem imkansız tanıdık yok çünkü.internetten nasıl alırım yardım edin nolur.çok ihtiyacım var nasıl alınıyor.tam adresi ne bunun.netten bulan buraya yazabilirmi.internetten sipriş etsem yurt dışından geliyormu.kızlar ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün.bana yardım edebilirmisiniz:84:

kızlar inanın yazıların hepsini okudum gözlerim çıkacak sanki.bir umut bu çok güzel.ben 3buçuk senelik evliyim.1snedir doktorlarda uğrasıyorum.polikistik over var buda tabi yumurtanın büyümesine çatlamasına engel.doktor glucophage vermişti 5ay kullandım geçen nisan ayında hamile kaldım.ama 5haftalık felanken düşük yaptım.polikistik overi olan bayanlarda çok sık rastlanan durum sizde biliyorsunuz.bayanlar dördüncü yılıma gidiyorum benden çook sonra evlenenlerin bebekleri oldu ama benim yook yok.ALLAHIM banada sizede en kısa zamanda nasip etsin ben bu duyguyu 2hafta tattım dünyanın en müthiş şeyi.tekrar yasamak istiyorum.bunaldım bütün arkadaslarımın bebeği var.artık düşünmek çok yordu benide eşimide.yorumlarnızı hep okudum o romanyadan gelen ilacı benim getirtmem imkansız tanıdık yok çünkü.internetten nasıl alırım yardım edin nolur.çok ihtiyacım var nasıl alınıyor.tam adresi ne bunun.netten bulan buraya yazabilirmi.internetten sipriş etsem yurt dışından geliyormu.kızlar ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün.bana yardım edebilirmisiniz:84:

slm arkadasım en azından 1 kere hamıle kalmıssın bır kere daha hamıle kalma sansın cok yuksek bendede polıkıstık overi var ama dr bana surekli d kontrol hapı verıp duruo en sonunda kullanmamaya karar verdım ve kullanmıyorum:63: yaaa bıktım bende doktorlardan:37: senın durumun benımkıne gore daha ıyı anladıgım kadarıyla sen 1 kere hamıle kalmıssın ins ıkıncıyıde kalırsın ve sagsalım dunyaya getırırsın moralını yuksek tut senın sansın daha yuksek ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ

canım inan hamile kalana kadar aklımda hep soru vardı ya bebeğim hiç olmazsa diye.pkolu olduğumu doktora gidince öğrendim.adetlerim hep düzensizdi.2ayda birde olurdu 3ayda birde.bebeğimin bundan olmadığını tahmin ediyordum ama.doktor ilk klomenle başladı.ama yumurtam pek büyümedi.o ay bana glucophage diye metformin verdi.bu şeker ilacı.biz pkoluların insülin direnci var bu gebeliğe engel bir durum.bu ilaç bu seviyeyi dengeliyor.inan bana hiç hamile kalacağıma inanmıyordum.hiiç ama hiç aksatmadan 5ay sabah akşam kullandım.artık adetlerim günü gününe oluyordu ilaç mucize gibi bişeydi.yumurtlamam düzenlenmişti belli.ben adet olduğumu sandığım bir zamanda hamile olduğumu öğrendim.ama sevinemedim çünkü kanamam vardı.bazı iğne ilaç kullandım ama nafile.pkoluların düşük yapma ihtimali diğerlerine göre 3kattı ve bende düşük yaptık.5haftalık felandı.ama önce Allahım tabiki ama o ilaç mucize bence hiç ümidim yoktu.zaten okuduğum baska forum sitelerinde herkez o ilaçla gebe kalmıştıiinandım bu ilaca.suan ilaca devam eiyorum.hem hamile kalmayı sağlıyor hemde gebe kalınca düşük yapmamayı.diyeceksin sen neden düşük yaptın.benim doktorum ilacı kesti.kesmeyen doktorlarda var.yanlışmı yapıldı bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı.dilerim bütün canı yanan bebek isteyen herkez kucağına alır.artık bebeğim olsun istiyorum.arkadasların bahsettiği su ilaca sahip olabilsem keske bana yardım eden olur insallah......:49::93:

elibeses canım çok sevindim :-)))) allah tamamına erdirsin canım.inşaallah diğer arkadaşlarım ve bende yakın zamanda burada sizlere hamile kaldığımız haberini yazarız.allah gül kokulu bebişini kucağınada almak nasip etsin .inşaallah...:-))))))

elibeses canım çok sevindim :-)))) allah tamamına erdirsin canım.inşaallah diğer arkadaşlarım ve bende yakın zamanda burada sizlere hamile kaldığımız haberini yazarız.allah gül kokulu bebişini kucağınada almak nasip etsin .inşaallah...:-))))))

:) canım cok cok teşekür ederimm Amin diyorum
inşallah size de iyi gelicek bu ilaç ne kadar sabırsızlandıgınızı biliyorum bende haber bekliyorum :) hadi hayırlısı

:) canım cok cok teşekür ederimm Amin diyorum
inşallah size de iyi gelicek bu ilaç ne kadar sabırsızlandıgınızı biliyorum bende haber bekliyorum :) hadi hayırlısı

elibeses tebriklerrrrrrrrrrrrcanım allah tamamına erdirsin :)bende bu ilacı landarch sayesinde aldım mucize gibi bu reglimden sonra kullanmaya başlıcammm inşallah sana gelen uğur banada uğrar tatlım :)

elibeses tebriklerrrrrrrrrrrrcanım allah tamamına erdirsin :)bende bu ilacı landarch sayesinde aldım mucize gibi bu reglimden sonra kullanmaya başlıcammm inşallah sana gelen uğur banada uğrar tatlım :)
Günaydın Melodiii
evet bende onun sayesinde ulaştım ilaca.. hadi bakalım sıra sende o zaman :)

kan tahlılı falan yatırdınmı
ama cok sevndım super bu haber yhaaaaaaaa
:) kan tahlili yaptırmadım canım gerek görmedim. perş. gün saglık ocagına gidicem haftaya kendi doktoruma gidicem bi kalp atışı filan oluşsun diye bekliyorumm suanda gerek yok gidip kafa karıştırmaya Rahatım ben :89:

kızlar alabileceğimiz bir adres yer varmı.:50:

ay canım olsa keşke ama bizde birileri aracılıgıyla ulaştık Romanyadan alınması lazım cevrenden araştır istersen

canım arastırdım yook yok.offf ne yapacağım çok istiyorum ya.peki internetten alınıyormu.:43:

Son düzenleme:
selam kızlar dun doktora gıttım bıldıgınız gıbı bende polıkıstık over var ve cok var doktor beenım hamıle kalma sansımın cok dusuk oldugunu ve kısır olabılecegımı syledı alt ust oldum kocama syleyemdım bıle içim içimi yıyor artık benım umudum kalmadı inş RABBIM her kesın sıfasını verır bebısıne kavusur bu ılac umut olur belkı dıye dusunmustum ama ona ulasma sansım yok denecek kadar az artı bulsam bıle yararı olmaz dıye dusunuyorum artık sadece bu durumu kocama nasıl soyleyecegımı bılmıyorum :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

selam kızlar dun doktora gıttım bıldıgınız gıbı bende polıkıstık over var ve cok var doktor beenım hamıle kalma sansımın cok dusuk oldugunu ve kısır olabılecegımı syledı alt ust oldum kocama syleyemdım bıle içim içimi yıyor artık benım umudum kalmadı inş RABBIM her kesın sıfasını verır bebısıne kavusur bu ılac umut olur belkı dıye dusunmustum ama ona ulasma sansım yok denecek kadar az artı bulsam bıle yararı olmaz dıye dusunuyorum artık sadece bu durumu kocama nasıl soyleyecegımı bılmıyorum :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

hayır canım asla böyle düşünme.evet ben 3 buçuk yıldır evliyim 2senedir istiyorum pkoluyum ama olmadı bebeğim.evet zor pkolu olmak ama eminol tedvisi olan bişey.pkod bikere tedavi olmak şartt.diğer türlü gebe kalma ihtimali çok düşük.mesela ben 7sene olmamışım ama Rabbim 7seneden sonra nasip etmiş anneme peşinden 2çocuk daha.inan bana herseyin bir zamanı var.buna inanıyorum.bu sitede bahsedilen ilç keşkeee elimize geçse ben yararı olacağına inanıyorum.tam pkolulara göre bence.ama olmuyor.bnme tanıdığım yok.moralini bozma sakın.doktoruna sorsaydın glucophageyi.ben onun sayesinde hamile kalım

diilmi yaa meğer hamişmişim eheeh
zaten o yazıyı yazdım eve geldim kimseyi görmeden direk banyoya test yapmaya gitim
öyle hazırlamıştım kendimi ne olursa olsun üzülmicem diye raahaat rahat yaptım direk cift cizgiyi görüncee Aman Allahım dedimmmm
Aris gerçekten nasıl sevaba girdin canım inşallah bu ilaç herkese sebep olur ve hamiş kalır herkesss ...

canım çooooooooooooooooooooooook sevindim gerçekten sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. bize de anne olmak nasip olur inşallah senin de vesilenle...iyice merak ettim şu ilacı:16:bence sen bize getirttin ya hiçbi karşılık beklemeden Allah tertemiz kalbinin mükafatını verdi :21:

canım hiç böyle düşünme ne pko olular hamiş oluyoo.. yanlız bu ilaca ulaşamadım diye de üzülmee ben bu ilacın yanında başka seylerde yaptımm.. mesela kaynak sütün buharında oturdum sonra ilişki oldu bu buharda rahmi rahatlatıyormuş ablamın kayınvalidesi de bu sekilde hamile kalmış..
benim anneminde 1 seneden fazla olmamış ona da babam ilişkiden önce bel sırt kısmına şişe yapmış sonra ilişki olmuş.. bide şişeden sonra yakı yapıştırabilirsin 2 gün durcak filan yani neyin iyi geldiğini bilmiyorum ama ben bunların hepsini 1 ay içinde yaptım:)

bunlarıda mutlaka deneyin canım ve yürekten inanın

canım çooooooooooooooooooooooook sevindim gerçekten sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. bize de anne olmak nasip olur inşallah senin de vesilenle...iyice merak ettim şu ilacı:16:bence sen bize getirttin ya hiçbi karşılık beklemeden Allah tertemiz kalbinin mükafatını verdi :21:

inşallah masalcım inşallahhh sizinde herkesin bebeği olsun cevremdeki herkes çığlık çığlığa gidiyo yaaa :16:
şu ilaçlar gelsede göndersem size de bir an önce ben bile sabırsızlanıyorum vallahiii :64:

Back
X