arkadaşım eğer getirtebilirsen ben de almak isterim...
benim de eşim azosperm yeni tedaviye başladık ama sonuç ne olacak bilmiyoruz...
eğer gitrtebilme imkanın olursa benide listene alırsan çok sevinirim...
rabbim hepimizin şifasını verir inş...
Kızlar, size birşey rica edecektim.
Biliyorsunuz ki bu ilaç temin edilmesi çok zordur.
Ve buradi insanlar, her ne şekilde olursa bir birine yardim etmeye çalışıyor.
Kimi kalan ilaçları başkaları faydalansın diye vermiş, kimi bin bir zoruluklarala getirtmeye çalışmış.
Yeni evlenenler bu konuya biraz duyarlı olmalarına rica ediyorum.
" 1 senelik evliğim. 2 aylıdır korunmuyorum. Hamile kalamıyorum. Bu ilaçtan bende istiyorum" diyen birine,
elimde 100 tane ilaç olsa bile vermem.
Yıllarca bebek bekleyen kişiler vardır. Bu ilaç onlar için bir umut olabilir. Ha, hamile kalacaklar diye kimse gatanti veremez ama en azında
denemiş olurlar.
O nedenle yeni evli kişileri biraz daha bekleyebilirler bence.
Umarım nedemek istediğimi anlatabildim.
Inşallah Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapar.
merhabalar arkadaşım ben de bu siteyi daha önce arkadaşlardan duymuştum ama hiç incelememiştim...
ne güzel bi umut kapısı eğer bu ilacı tekrar getirtirseniz listenize benide eklemenizi rica ediyorum...
bizim sorunumuzda eşim azosperm...
eşim biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalandı...
1 sene kemoterapi gördükten sonra hastalığı atlattı ve 1 sene sonra biz evlendik...
tedavi bittikten 2 sene sonra spermiogam yaptırdığında herşey normaldi...
sonrasında eşimin hastalığı tekrarladı...
tekrar bi tedavi süreci kemoterapi, kök hücre nakli ve radyoterapi...
allaha şükür eşim 2. kez bu hastalığı yendi
ama bu tedaviler sonucunda eşim azosperm oldu
son dozun üstünden 1,5 sene geçmesine rağmen hala çıkış yok...
yeni tedaviye başladık 1 hafta oldu...
dr kaan aydos böyle hastaların son dozdan itibaren 4 seneye kadar çıkış olmassa bi daha mümkün değil dedi...
bizim tedavi biteli 1,5 sene oldu ve sadece 2,5 sene zamanımız var...
onun için bu süreyi değerlendirmek istiyorum...
eğer siz veya başka bi arkadaş bu ilacı tekrar getirirse lütfen listenize benide ekleyin...
durumumuzun ciddiyeti anlaşılsın diye biraz uzun yazdım kusura bakmayın...
tamam arkadaşım 4.kutu da senin .daha sonraki duruma bakarız.
sağlıkla kal Rabbim şifa versin.
ilaç irtibat için ilacbranca@gmail.adresini kullanabilirsin
Allah şifa versin.Umarım işinize yarar.verdiğim mail adresinden görüşelim
saol camım inş ben şimdi ekliyorum seni...
saol camım inş ben şimdi ekliyorum seni...
liste tamamlandı kızlar yarın paranızı gönderiyorum ECE_ESKİCİ banada banada dedin parada göndermedin helal et hakkın başkasına gitti
KIZLAR PARALAR TAMAMLANDI HERKESE TEŞEKKÜRLER
KPSS GİRECEM BANA BOL BOL DUA EDİNDE 80 FALAN ALAYIM :)
HABERLEŞECEZ YİNE YARIN SABAH ÖGLENE KADAR YOKUM PARAYI YATIRMAYA GİDECEM NETTEN ANLAMADIK BANKAYA GİDECEM GELİNCE YAZARIM GÖRÜŞÜRÜZ
mail gönderdim aldın mı arkadaşım
merhaba ayın 8 de sana ilaç yok dedin oysa aris çok önceden bana söz vermişti ayın 9 da listede varsın dedin zaten pazardı nere açık ki sana para yatırayım pazartesi yani bir günde yatıramadım diye ilaç başkasına gitti diye yazmışsın sanki açık arttırmamı var bu ne acele zaten ilacı yarın parayı yatıranlanlara postalıyorsan çok haklısın çok özür dilerim ama isteseydin 3 gün insanlara zaman verir öyle sana yok buna var derdin ne olacak 2 gün beklemekle kimse kimsenin parasını yiyecek degil aylar önce aris bize getirdiginde nerdeyse 3-4 ay ilacı bekledik hiç de sitem etmedik kadar hız valla seni takip etmek zor olsun umarım benim yerime verdigin arkadaş faydasını görür aslında ilk günden bana vermek istemedin canın sag olsun bir dahaki sefer de belki bana kısmet olur hoşçakal
Mirror, sen ilaçını daha bitirmediğin mı, canım?
Durumun nasıl ? İlaçın nekadar kaldı?
canım ben ilaçı ramazan ayında kullanmadım bayramda tatile çıktım ara vermek zorunda kalım şimdi kullanıyorum canım ilaçım yarıda bitmek bitmek üzere eşimden habersiz kullandığım için tatilde kullanamadım malesef.beklemedeyim inşallah en kısa zamanda gelir bebişim eşimde buarada doktora gidelim diye ısrar ediyor aşılama için şuan ne yapacağımı bilmiyorum canım aklım çok karışık .aris sen nasılsın bebişin nasıl büyüyormu meleğin?
merhaba ayın 8 de sana ilaç yok dedin oysa aris çok önceden bana söz vermişti ayın 9 da listede varsın dedin zaten pazardı nere açık ki sana para yatırayım pazartesi yani bir günde yatıramadım diye ilaç başkasına gitti diye yazmışsın sanki açık arttırmamı var bu ne acele zaten ilacı yarın parayı yatıranlanlara postalıyorsan çok haklısın çok özür dilerim ama isteseydin 3 gün insanlara zaman verir öyle sana yok buna var derdin ne olacak 2 gün beklemekle kimse kimsenin parasını yiyecek degil aylar önce aris bize getirdiginde nerdeyse 3-4 ay ilacı bekledik hiç de sitem etmedik kadar hız valla seni takip etmek zor olsun umarım benim yerime verdigin arkadaş faydasını görür aslında ilk günden bana vermek istemedin canın sag olsun bir dahaki sefer de belki bana kısmet olur hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?