Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

tamam arkadaşım 4.kutu da senin .daha sonraki duruma bakarız.
sağlıkla kal Rabbim şifa versin.

ilaç irtibat için ilacbranca@gmail.adresini kullanabilirsin

merhabalar arkadaşım ben de bu siteyi daha önce arkadaşlardan duymuştum ama hiç incelememiştim...
ne güzel bi umut kapısı eğer bu ilacı tekrar getirtirseniz listenize benide eklemenizi rica ediyorum...
bizim sorunumuzda eşim azosperm...
eşim biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalandı...
1 sene kemoterapi gördükten sonra hastalığı atlattı ve 1 sene sonra biz evlendik...
tedavi bittikten 2 sene sonra spermiogam yaptırdığında herşey normaldi...
sonrasında eşimin hastalığı tekrarladı...
tekrar bi tedavi süreci kemoterapi, kök hücre nakli ve radyoterapi...
allaha şükür eşim 2. kez bu hastalığı yendi
ama bu tedaviler sonucunda eşim azosperm oldu
son dozun üstünden 1,5 sene geçmesine rağmen hala çıkış yok...
yeni tedaviye başladık 1 hafta oldu...
dr kaan aydos böyle hastaların son dozdan itibaren 4 seneye kadar çıkış olmassa bi daha mümkün değil dedi...
bizim tedavi biteli 1,5 sene oldu ve sadece 2,5 sene zamanımız var...
onun için bu süreyi değerlendirmek istiyorum...
eğer siz veya başka bi arkadaş bu ilacı tekrar getirirse lütfen listenize benide ekleyin...
durumumuzun ciddiyeti anlaşılsın diye biraz uzun yazdım kusura bakmayın...

Allah şifa versin.Umarım işinize yarar.verdiğim mail adresinden görüşelim

tamam arkadaşım 4.kutu da senin .daha sonraki duruma bakarız.
sağlıkla kal Rabbim şifa versin.

ilaç irtibat için ilacbranca@gmail.adresini kullanabilirsin

saol arkadaşım inan eşimde ben de çok sevindik allah razı olsun...
erkekler için bu ilacı en az 3 ay kullanılması gerekiyormuş sanırım...
ilk ilacımız senden gelecek inş...
diğerleri içinde inş buradaki arkadaşlar yardımcı olacaklar...
durumumuzu biraz önce ayrıntılı bişekilde yazdım...
neyazıkki çok zamanımız yok sadece 2,5 sene
canım ben mail adresini ekliyorum buradan haberleşiriz ben benim adresmimi özeline atarım tekrar çok teşekkürler...

merhaba ayın 8 de sana ilaç yok dedin oysa aris çok önceden bana söz vermişti ayın 9 da listede varsın dedin zaten pazardı nere açık ki sana para yatırayım pazartesi yani bir günde yatıramadım diye ilaç başkasına gitti diye yazmışsın sanki açık arttırmamı var bu ne acele zaten ilacı yarın parayı yatıranlanlara postalıyorsan çok haklısın çok özür dilerim ama isteseydin 3 gün insanlara zaman verir öyle sana yok buna var derdin ne olacak 2 gün beklemekle kimse kimsenin parasını yiyecek degil aylar önce aris bize getirdiginde nerdeyse 3-4 ay ilacı bekledik hiç de sitem etmedik kadar hız valla seni takip etmek zor olsun umarım benim yerime verdigin arkadaş faydasını görür aslında ilk günden bana vermek istemedin canın sag olsun bir dahaki sefer de belki bana kısmet olur hoşçakal

melodi canım nasılsın?

slm kızlar bende 8yıllık evliyim ve eşimde morfoloji 0 bu ondada işe yararmı? kafayı yeme durumuna geldim eşime birşey diyemiyorum hep içime atıyorum ne duysam yapıyorum ama hep çabalayan ben yoruldum artık 2 negatif aşılamam var acısını hiç unutamadığım rahim filmi bu süreçler dr gitmemide soğuttu rabbim tüm isteyenleri daha fazla bekletmesin inşallah en son kader deyip razı geleceğim sanırım acı versede yalnızlığım.

bosver tatlım
ıremın elınde varsa o belkı getrtebılır

Arkadaşlar kaç gündür yoktum.Mesaj atan arkadaşlar olmuş 10 dakikada 1 mesaj hakkı olduğu için hemen dönemiyorum.
Bana gelirse 8 kutu gelecek inş 5 tanesini buradan verebilirim. Şuan bende 4 mesaj var.Kişiler bende ilacın geleceği kesin olursa bilgileri isteyeceğim.
Bu ara çok sık giremiyorum nete misafirim var.Söyledi de gitti sanmayın.Aklımdasınız. İlaçla ilgili bir gelişme olduğunda buradan yazacağım.

slm arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm.
nette araştırdım biraz ama pek birşey bulamadım.
bende problem yok. ancak eşimde 0 morfoloji ve hareket sorunu var sayı yeterli ama.
bu sözünü ettiğiniz tavşancıl otunu bende almak istiyorum. 2,5 sene oldu evleneli hiç hamilelik bile oluşmadı. onlarca doktora gittik birşey söylemiyorlar.
bende alabilirmiyim. türk parası ile paketi ne kadar yapıyor. aris dışında bunu kullanıptaişe yarayanlar var mı aranızda. bizde erkek kullanacak.

Mirror, sen ilaçını daha bitirmediğin mı, canım?
Durumun nasıl ? İlaçın nekadar kaldı?

canım ben ilaçı ramazan ayında kullanmadım bayramda tatile çıktım ara vermek zorunda kalım şimdi kullanıyorum canım ilaçım yarıda bitmek bitmek üzere eşimden habersiz kullandığım için tatilde kullanamadım malesef.beklemedeyim inşallah en kısa zamanda gelir bebişim eşimde buarada doktora gidelim diye ısrar ediyor aşılama için şuan ne yapacağımı bilmiyorum canım aklım çok karışık .aris sen nasılsın bebişin nasıl büyüyormu meleğin?

Teşekkür ederim, canım. Bebişim dünden itibaren grip oldu. Çok acıyorum ona ama ne yapabilirim.
Kocaman oldu ama çok yaramaz.
Hadi canım, inşallah sende en kısa zamanda bebek sahibi olursun.
Kendine iyi bak, öpüyorum.

Ececim, hastanekorkağın hiç bir suçu yoktur, canım.
Ben acele ettim, o değil. Allah kısmet ederse, kuzenim perşembe günü geliyor, o nedenle biraz acele ettim.
Ben internette sık sık giremiyorum. O nedenle son durumu ancak öğrendim. Ama dedim gibi, hastanekorkağının hiç bir sucu yoktur. Sen üzülme ama.
Ben kuzenime söylerim 1 tane senin için da alsın. Söz.
Hadi üzme kendini, öpüyorum.

Aha da söyledim.

bende istiyorum arkadaşlar yaaaa
bir tane de olsa denemek istiyorum. hiç mi bulunmaz bu yurt içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…