Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Selam arkadasim,dun aksam romanya dan aradilar, bu senin dedigin gibi heryerde bulunan 1 ilac diilmis dediklerine gore, yani bulamamislar, sen ne zaman gidiyorsun??? lutfen gittiginde sen alabilirmisin bana ??? sen kargoyu dusunme orada yani bukreste DHL diye 1 kargo sirketi var onunla ben kapindan aldirtirim senin , eger bu sitenin ozel bolumu falan varsa orada goruselim , ben adimi telefonumu falan veriyim sana , gorusmek uzere......

Selam

Arkadaşım, söyle o Romanya'daki tanıdığına saçmalamasın.
Bakkalda ihlamur bulur gibi bulurdu o ilaçı arkadaşım.
Ya isim konusunda anlaşamadınız ya da uğraşmak istemediler.
Tamam arkadaşım, ben sana gönderirim, hiç meraketme sen.
Bu ayın sonuna gideceğim, eğer Allah izin verirse.
Dedin kargoyu araştırırım.
Gitmeye yakın, sana e-mali adresimi gönderirim. Ordan iletişim kurarız.

Öptüm

kac yil once bulurdu size arkadasiniz? cunku kimsenin gunahini almak istemiyorum,isim konusunda anlasmadigimizi sanmiyorum , cunku senin bana gonderdigin resmi email attim, senden haber bekliyecegim, dedigim gibi eger DHL diye kargo sirketiyle ben aldirtirim senden romanyadan ,bu arada sana baska 1 sey sormak istiyorum??? bu ilaci adet biter bitmez mi kullanicaz ? adet baslayinca ara verip bitince tekrar mi ? bunu tam olarak 1 aciklarsan cok sevinirim. Senden haber bekliyecegim, gorusmek uzere....

herekese merhaba,

guneymy; anne olmak icin cirpinan biz anne adaylarina yardimci olmaya calistigin icin tesekurler :)

essex; konuyla ilgili yazilanlari okudum. bende kucuk bir arastirma yaptim ve bu ilaci Ingiltere'de satmiyorlar galiba.sonucu merak ettim.sen kendine getirtebildin mi?

ayrica ben ingiltere'de essex bolgesinde Romford'ta yasiyorum.acaba sende mi Essex desin? yasim 36 ve ben sebepsiz hamile kalamayanlardanim. Romford Queens hastanesinde bu ay 2.asilamayi olduk.haftaya sonucu ogrenecegiz.buyuk Allahim ins tez zamanda hepimize cocuklarimizi bagislar.

Rica ederim, ne demek. Bende aynı şeyler yaşadım için bu durumunu çok iyi anlıyorum.

essex bu ilaçı bulmuş, daha doğrusu Romanya'dan aldırtmış.

Bu ayın 29'de bende Romanya'ya gidiyorum. Oradan isteyene gönderebilirim yazdım, ama pek kimse istemedi.
Ben elimden geleni yaptığımı inaniyorum.
Nasıl bebek sahibi olduğumu sizinle paylaştım.
ama maalesef Türkiye'de bu bitki bulunmuyor. :( Oysa ki, geçen gün Şile'ye gittim. Yol kenarında bu bitkilerden doluydu.
Ben Romanya'ya gidecem, oradan isteyene gönderebilirim dedim.
İlaçın kendisi 10 TL ucreti var (200 ml) . Kargo çok pahlıydı, posta yoluyla gönderirim dedim. Posta ile 15-20 TL masrafı var.
Yani hepsi 30 TL.
Benim bu işten kesinlikle bir çıkarım yoktur. Allahım şahit.
Ama pek kimse talep etmedi.
Ben elimden geleni yaptığımı inanıyorum.

Öpüyorum sizleri

Hayırlı haberler almanız dileğimle...

Son düzenleme:
merhaba gunesmy
nasılsın bebeğin hayırlı olsun
ben de adıyamanda oturuyorum
o ilaçtan bana da alabilir misin
görüşmek üzere hoşçakal

selam bende 8 senelik evliyim ve eşimde azosperm 5 kez denedik ve olmadı yaşım 33 benim yumurta rezerv,mde az 10 tane var acaba kendimiden geçtimi bu ilaç sperm sayısını ne kadar arttırıyor.eger erkekdede faydalıysa bende sipariş vermek istiyorum...paylaşımın için teşekkürler

canım ben istiyorum 2 kutu hemde masrafı da hiç önemli değil çok acil lazım bana lütfen iletişime geçelim seninle canım böyle bir ilaca çok çok acil ihtiyacım var sana nasıl ulaşabilirim ne yapmam lazım lütfen haberleşelim Allah razı olsun ayrıcada hiçbir şekilde mecburiyetin olmadığı halde uğraşıyorsun lütfen bana cevap yaz cnm

herekese merhaba,

guneymy; anne olmak icin cirpinan biz anne adaylarina yardimci olmaya calistigin icin tesekurler :)

essex; konuyla ilgili yazilanlari okudum. bende kucuk bir arastirma yaptim ve bu ilaci Ingiltere'de satmiyorlar galiba.sonucu merak ettim.sen kendine getirtebildin mi?

ayrica ben ingiltere'de essex bolgesinde Romford'ta yasiyorum.acaba sende mi Essex desin? yasim 36 ve ben sebepsiz hamile kalamayanlardanim. Romford Queens hastanesinde bu ay 2.asilamayi olduk.haftaya sonucu ogrenecegiz.buyuk Allahim ins tez zamanda hepimize cocuklarimizi bagislar.

Selam ,oncelikle insallah sonucun bu hafta pozitif cikar,dedigin gibi ilac ingiltere de yok ayrica buraya da gondermiyorlar, insallah bu hafta sonuna kadar elime gececek , ben de 1 arkadasin tanidigi araciligiyla romanya dan getirtmeyi basaracagim insallah ,ben cok uzun yillar souhtend de oturdum, simdi londradayim amasanirim ekimden sonra tekrar essex tarafina 1 yere tasinicam (biilericay, basildon falan gibi), hayirli haberlerini paylas bizimle de....

SELAMMM GUNESMYYY a.s canim hala senden ilcin kullanma talimatiyla ilgili haber bekliyorum ne zamanlar . gunde kac defa nasil kullanilacak??? insallah bu hafta sonuna kadar elimde olursa gelir gelmez baslamak istiyorum,(cok heyecanlaniyorum dogrusu)ACELE CEVAP LUTFENNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tavşancıl Otu
Maydanozgiller famil-yasındandır. Diğer adları Öğrek otu, Kamşam (Rize).
50-200 cm boylarında, güçlü kokulu, çok yıllık, otsu bir bitkidir. Gövde yuvarlak ve olukludur. Yapraklar dipte geniş ve parçalıdır. Mayıs-temmuz aylarında açan çiçekleri şernsiyemsi ve beyaz renklidir.
500-1700 metre yükseklikler arasında kendiliğinden yetişir. Rize dolaylarında gövdesi çiğ olarak yenir ya da turşusu yapılır; yapraklarına Çağan denir.
Bitkinin gövdesi ve yaprak sapları Melek otu (Angelica sylvestris) yerine kullanılır.
Tavşancıl otunun cinsel isteği artırıcı, uyarıcı, sindirim kolaylaştırıcı, âdet düzensizliklerini giderici, yüksek tansiyonu düşürücü etkileri vardır.
Heradeum sphondylium türü tavşancıl otunun kökleri ayrıca, ishali kesme ve dizanteriyi sağaltma amacıyla kullanılır.

Tavşan Otu, Tavşancıl Otu, Datura stranomium
Tavşanotu, Baerenklau, Heracleum sphandylium
Tavşanotu, Baerenklau, Heracleum sphandylium
Tavşancılotu
Ayıpençesi
Herkulesotu

Familyası: Maydanozgillerden, Doldengewaechse, Apiaceae
Drugları: Tavşanotu: Heraclei sphondylii herba
Tavşanot kökü: Heraclei sphondylii radix
Tavşanotu çay ve tentür yapımında, kökleri ise nadiren çay yapmak için kulanılır.

Giriş: Maydanozgillerin altgrubu olan tavşanotugillerin (heracleumgiller) takriben 60 türü mevcuttur ve bunlardan tavşanotu: heracleum sphandylium ve büyük tavşanotu: heracleum mantegazzianum yaygın olarak kulanılanlardır.

Latince sphandylium omurgalı anlamına gelir, çünkü yaprak sapları omurga gibi genişliyerek gövdeye sarılır. Tarihte eski Yunanlılar tarafından kulanılan bitki Herkulesotu adı ilede anılır.

Botanik: Bitki iki veya çok yıllık boyu 80-200 cm olup, yetiştiği yöreye göre farklı boyda olabilir. Yaprakları oldukca farklı yapıdadır. Altyaprakları 7-9 yanyapraktan meydana gelir ve yanyaprakları oval olup, kenarları hafif kertiklidir. Ortadaki yaprakları üç parçalı her parça 3-5 loplu kenarları derin dişli ve düzensizdir.

Çiçekleri uzun bir sap üzerinde şemsiye şeklindedir. Şemsiyeler 12-16 adet şemsiyeciklerden meydanagelir. Bir şemsiyecikte 30-50 çiçek bulunur ve kenardaki çiçekleri beyaz taç yapraklı iken ortadakiler sarımsı renktedirler.

Yetiştirilmesi: Nemli çimenliklerde, seyrek ormanlarda kendiliğinden yabani olarak yetişir.

Hasat zamanı: Tavşanotu Hazirandan Eylüle kadar yerden 5-10 cm yukrıdan kesilerek demetleri yapılır vede gölgeli ve havalı bir yerde kurutulur. Kökleri sonbaharda söküldükten sonra temizlenir ve kurutulur. Kurutulan ot ve kökleri özel muhafaza edilir. Malesef şifalı bitkileri toplama, kurutma, paketleme ver depolama işlemleri sırasında çok yanlışlar yapılmaktadır. Bitkinin şifalı kısmı yaparak veya çiçekleri ise asla Güneş altında kurutulmaz ve mutlaka gölgede kurutulmalıdır. Ayrıca öreneğin bitki 5 günde kurudu ise 2 gün daha kurumada bırakmak mahzurludur, çünkü birleşimindeki eterik yağları kaybettiğünden kalitesi düşer. Sadece bitki kökleri Güneş'te kurutulur ve kurur kurumaz hemen paketlenip diploması gerekir. Şifalı bitkilerin Aktarlar'da açıkta satılması kalitesini kısa sürede sıfırlar.

Birleşiminde: Geniş bilgi: Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp isimli kitabımızda mevcuttur.

Araştırmalar: Geniş bilgi: Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp isimli kitabımızda mevcuttur.

Tesir şekli: Geniş bilgi: Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp isimli kitabımızda mevcuttur.

Kulanılması: a-) Üniversite kliniklerinde tedavi denemeleri ve araştırmalar yapılmamıştır. Bu nedenle bugünkü bilgilere göre 2. sınıf bir şifalı bitkidir. Tavşanotu yerine daha etkili olan başka bitkiler kulanılmalıdır. Örneğin sindirim rahatszlıklarına karşı Harpa-, Çörek-, Centiyan-, Çörek-, Papaya preparatları veya Gökçek İksiri daha etkildir.

b-) Halkarasında sindirim rahatsızlıkları, sinirsel rahatsızlıklar, sara, mide ve bağırsak üşütmesi vede ishale karşı kulanılır.

Yantesiri: Yaz aylarında deride kızarıklık ve allerjiye naden olabilir.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Back
X