Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim gerek yok email gondermene ,gunesmy zaten 3. sayfada paylasmisti resmini ilacin simdi hatirladim , 3. saydada bulabilirsin ilaci sende kopyala oradan abine ver ki dogru ilaci aldirtsin.....
canım teşekkürler.
msn de yazdım ağbime bakalım inşallah doğru ilacı alır.
Sen kaç yaşındasın kaç yıldır olmuyor bebeğin.
Ben 1 aşılama, bir de tüp bebek denedim olmadı.(Benim yaşım 35 fazla vaktımde yok)
Tüp bebekte 2 yumurta aldılar onlarda döllenmedi transfer olmadı yarıda kaldı. İnşallah bu ilaç iyi gelir.
ESSEX SELAM
Baştan sona yazdıklarınızı okudum .. ben böyle şeylere çok inanırım. bende getirtmek istiyorum ama gunesmy mesaj atayım gittimi acaba romanyaya..... sen başladın değilmi içmek zor olmuyordur inşallah tadı acı sanırım
Selam , ben 36 yasindayim hipotroid hastasiyim yumurta rezervim az ben de 1 tup bebek deneyecektim ama yedigim ignelere ragmen yumurtalarim yeterli buyumedi diye trnasfer olamadi ,(hayattta hic 1 sey icin gec degildir)bakalim allahin da izniyle insalllah bu ilac iyi gelir yumurtalarim cogalir, allah bilir herseyin hayirlisi......
Arkadaşlar ben bu ilacı romanyada sordurdum. Eczane reçetesiz olmaz demiş.
Ağbimin tanıdığı arkadaşı bükreşten sipariş vermiş. Bakalım gelir inşallah.
Essex sen nasıl aldırdın bu ilacı
canım inşallah bu ürün işine yararda yüzün güler bende istiyorum bu ilaçtan nerden alabiliriz sordum çok yere malesef adını bile bilmiyolar yardımcı olursanız sevinirim sevgiler
merhaba essex,
sonuc maalesef iyi degil.test negatif ertesi gunu de reglim basladi zaten.asilama cok iyi gecmisti. bu aydan nedense cok umutluydum ama hayirlisi degilmis demekki.olmadi.
son 1 asilama hakkimiz var. onda da olmazsa NHS te tup bebek icin bekleme suresi uzun oldugu icin Ank da bir yerde (Ankaraliyim ben) tup bebek yaptiracagiz herhalde. ank daki dr lar hakkinda hicbir bilgim yok ama arastiricam.Buyuk Allahim insallah bu son sansimizda dualarimizi kabul eder.
Sen Homerton Hast de NHS demiydin?oylse ise ne kadar bekledin?
Selam ahhh hic sorma) artik onume gelene Romanya da tanidgin varmi der hale gelmistim.Neyse ki 1 arkadasimin tanidigi varmis ona rica ettik 3 sise istedik ama malesef 1 sise gonderdi, ama olsun yine de allah razi olsun. Yani sonuc itibariyle Romanya dan birini bulacaksiniz aksi takdirde zorrr, ben ilgilterede bile bulamadim cunki bu ilaci , bol sanslarr..........
canım teşekkür ederim suriyede falan varmıdır kardeşim orda şimdi romanyaya giden olursa tavşancıl otu ve tohumu diyecegiz dimi isterken yanlış olmasın birde isteme şeklimiz
Merhaba kızlar
Bi gireyim dedim, yoksa yine dersinin ki gunesmy bizi unuttu.
Ben halen Türkiye'de, gidemedim. İşlemlerim tamam ama bebeğimle birlikte yorgan döşek yatıyoruz.
Grip olduk. Maşallah, bebiş benden çabuk toparladı kendine, ben ise çok kötüyüm.
Burnum çeşme gibi akıyor... Pecete ile tıkadım onu, ama nafile. Birşeyde kullanamıyorum, emziriyorum diye.. Çekiyorum işte.
Bu durumu sanırım "panadol" arkadaşımıza yaradı.
Panadol, cemdem11 @ yahoo.com ( 11'den sonra ve y den önce ki boşluklarını sil ) adresine email at arkadaşım.
Diğer arkadaşlar, ne olur meraketmeyiniz. Gider gitmez hemen göndereceğim sizlere. Ben ortalıkla laf atan ve sonra kaçan biri değilm.
Aksilikler oldu işte. İyileştikten sonra gidecem zaten.
Öpüyorum sizleri.
Selam ,bilemiyorum varmidir? Romanya da ki adi BRANCA URSULUI firma adi da DACIA PLANT zaten 3 . sayfaya bakarsan sagolsun gunesmy paylasmisti ilacin resmini, cunku tavsancil otunun 3 cesidi var yanlis olmasin sakin beyaz renkte olani olacak, sen dedigim gibi 3. sayfaya bak arkadasim gerkirse resmi e mail le istedigin kisiye gonderirsin.
Merhaba kızlar
Bi gireyim dedim, yoksa yine dersinin ki gunesmy bizi unuttu.
Ben halen Türkiye'de, gidemedim. İşlemlerim tamam ama bebeğimle birlikte yorgan döşek yatıyoruz.
Grip olduk. Maşallah, bebiş benden çabuk toparladı kendine, ben ise çok kötüyüm.
Burnum çeşme gibi akıyor... Pecete ile tıkadım onu, ama nafile. Birşeyde kullanamıyorum, emziriyorum diye.. Çekiyorum işte.
Bu durumu sanırım "panadol" arkadaşımıza yaradı.
Panadol, cemdem11 @ yahoo.com ( 11'den sonra ve y den önce ki boşluklarını sil ) adresine email at arkadaşım.
Diğer arkadaşlar, ne olur meraketmeyiniz. Gider gitmez hemen göndereceğim sizlere. Ben ortalıkla laf atan ve sonra kaçan biri değilm.
Aksilikler oldu işte. İyileştikten sonra gidecem zaten.
Öpüyorum sizleri.
slm gunesmy;büyük geçmiş olsun sana be bebişine
mesajını aldım
parayı havale ettim isimde bir yalnışlık yoktu değilmi isim yabancıydıda umarım aksilik olmaz gidersen yolun açık olsun...selamlar tlf nosunu mesajımda verdim çarı atarsan ararım seni...