Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

İyiz canım benim, teşekkür ederim.
Bende sizleri öpüyorum.
Canım ilk ayda kalınacak diye birşey yoktur, herkesin vucudu farklıdır.
İlaçı 3 ay kullanduktan sonra 6 ay ara veriliyor, çünkü 3 ay kullandıktan sonra etkisi 6 aya kadar uzanıyor.
İnternette okuduklarıma göre, kimi ilk ayında, kimi daha sonra ki 6 ay içinde hamile kaldılar. Hani, ilaç bitti de ben faydası görmedim demeyiniz. 3+6 ay = 9 aydır. Bu zaman içersinde hamile kalınmıyorsa demek ki bu ilaç o kişiye uygun değildir.

Öpüyorum Sibelacım. Kendine çok çok iyi bak canım.
Senden iyi ve hayırlı haberler bekliyorum. Şeniz unutma :kedi:

sağol canım,inşallah hayırlı ve güzel haberler veririrz sana,sende kendine çok iyi bak,ara sıra gel kendini bir göster,özletme kendini,sen bizim bilir kişimiz olduğun için,arada bir gelip gelişmeleri kontrol et olurmu canım.

Merhaba canım
Çok özür dilerim, cevabım çok geçikti.
Sana bahsetim eczane çok sorumsuz bir firma çıktı.
Senin için veya başka bir arkadaş için sipariş ettim. Sipariş ettikten sonra 20-25 gün boyunca , telefon ve e-maille iletişim kurmama rağmen hiç cevap alamadım. Sonra kendi web sayfalarınla onları şikayet edeceğimi yazdım.
O zaman ilk kez cevap aldım, Romanya'daki postane masrafını ödemeden paketi kabul etmediğini ve eczane bu posta masrafı ödemek istemediğini yazdılar. Tabiki konuşmamız böyle sakin geçmemişti.
Anlayacan, para almadan eczane ilaçını göndermek istemiyorlar.
Bir kaç kez sizlere bunu yazacaktım ama çok sinirliydim bu konuda, dedim biraz sinirim atıştırsın sonra yazarım, daha sonra unuttum.
Bu durumdan dolayı özür diliyorum, arkadaşım.
Arasıra Türkiye'ye gönderim yapan eczaneler arıyorum. Bulursam yazarım.

çok teşekür ederim bende çok hazırladım sanki ilaç gelecek gibi ümitlendim ama saglık olsun ne yapalım sana yinede çok teşekür ederim belki bir gün oraya gidersen bize getirirsin beklemekten başka çare yok çok sagol tekrara görüşmek üzere hoşçakal .

Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor?
Kusuruma bakmayınız, çok sık giremiyorum. İşlerim çok yoğundur ama sizleri unutmuş değilim.
Hemen hemen hepimiz değişiklikler hissetinizi yazdınız. Bu iyi işarettir. Hayırlı olur inşallah.
Bunun yanısıra, Şeniz unutmuyorsunuz dur umarım.
Ispanaktan hiç bir haber alamadık.
Öpüyorum.

canım slm ne demek sen arada yaz o bize yeter herkesin bünyesi sorunları farklı herkese iyi gelecek diyede birşey yok seninde emegine saglık elinden geleni yaptın tekrar teşekkürler bir sorum olacak sana bu ilaç yumurta kalitesinede faydası varmı acaba seni çok öpüyorum sevgiyle kal..

Son düzenleme:
slm danubya nasıl sevindirdin bizi işlh bizede getirirsin bu ilaçdan sende en kısa zamanda hamile kalırsın işl arkadaşım.kendine çok iyi bak hamile haberlerini bekliyom

Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor?
Kusuruma bakmayınız, çok sık giremiyorum. İşlerim çok yoğundur ama sizleri unutmuş değilim.
Hemen hemen hepimiz değişiklikler hissetinizi yazdınız. Bu iyi işarettir. Hayırlı olur inşallah.
Bunun yanısıra, Şeniz unutmuyorsunuz dur umarım.
Ispanaktan hiç bir haber alamadık.
Öpüyorum.

teşekkürler gunesmy iiyi gidiyor umarım bu ay olur.. olmasada diğer ay herkesin dileği olur.eminimki bizden çok sen mutlu olacaksın çünkü emeğinin karşılığını alacaksın...selamlalar

Kızlar merhabalar....Bayağıdır giremedim kusuruma bakmayınız...Benden haber alamadığını yazmış bazı arkadaşlar...Çok teşekkür ederim ilginize kızlar...Artık buradayım...Geçen ay yani geçen regl dönemimde bazı başka sağlık sorunları nedeniyle ilacı kullanamadım ve boyun fıtığından tutulup kaldım maalesef kızlar...Şimdi bugün ilk defa başladım ilaca...O kadar heyecanla ilacı beklerken bir ay rötar yaptım maalesef...Nete giremedim kızlar...Ama Allah ın izniyle bugün başladım kızlar...Gelişmeleri size yazacağım...Kaçırdıklarımı da okudum bu arada :)))) İnşallah bu ilaç hepimize çok iyi gelecek...Sizi öpüyorum şimdilik..Kendinize iyi bakın kızlar....

danubya ben seni msn ekledim. kabul et türkiyeye gelince nerde kalacan ,birde ilacın şurup şeklinde olanında sor bir şişe yetmiyormuş 3 şişe olması lazımmış bi sor bana cevap yaz

Kızlar merhabalar....Bayağıdır giremedim kusuruma bakmayınız...Benden haber alamadığını yazmış bazı arkadaşlar...Çok teşekkür ederim ilginize kızlar...Artık buradayım...Geçen ay yani geçen regl dönemimde bazı başka sağlık sorunları nedeniyle ilacı kullanamadım ve boyun fıtığından tutulup kaldım maalesef kızlar...Şimdi bugün ilk defa başladım ilaca...O kadar heyecanla ilacı beklerken bir ay rötar yaptım maalesef...Nete giremedim kızlar...Ama Allah ın izniyle bugün başladım kızlar...Gelişmeleri size yazacağım...Kaçırdıklarımı da okudum bu arada :)))) İnşallah bu ilaç hepimize çok iyi gelecek...Sizi öpüyorum şimdilik..Kendinize iyi bakın kızlar....

canım hoşgeldin çook geçmiş olsun bende başladıgımda heycanlanmıştım ilaca arada gir haberdar olalım inşallah hepimize iyi gelecek bu ilaç.sende kendine iyi bak tatlım öpüyorum.

turkbayragi
sevgili Panadol..
sana ozel mesaj yazmak istedim fakat yeni uye oldugum icin simdilik buna izin vermiyorlar,ancak forumdan cevap yazabiliyorum,ben 41 yasindayim ve bende hamile kalmak ve bebek sahibi olmak istiyorum," Branca ursului" bitki ozu hem erkek hem kadinlar icindir,cunku benim esimde kullanmakta,yumurtaliklari yenilemenin yanisira diger faydalarida mevcuttur,sindirim ve tansiyon problemlerini iyilestirmek gibi,Kasim ayinin ikinci haftasi TRdeyim Branca ursului Bitki ozu tabletinden veya surubundan almak isteyen diger bayan kardeslerimde bana email yazabilirler,bende kendilerine fiyatini belirtebilirim.sevgiyle kal Panadol Kardesim.
danubya69 yahoo com

canım çok teşekkür ederim güneşmy getirdi bana 1 şişe 1 ay daha kullanabilirim ama bulabilsem 1 şişe daha kullanmak isterim kendine iyi bak sevgiler...

umudunu kaybetme bak danubya var onunla irtibata geç .diger ay türkiyeye geliyomuş getirsin tamam bende almak istiyom işlh bizlere şifa olur

kızlarrr maalesef ben adet oldum,ama tam zamanında oldum gecikme olmadı,zaten benim adet periyodum 34-35 günü buluyor,hatta çoğu zaman dahada geç oluyordum,bu ay tam tahmin ettiğim zamanda yan,34.gün adet oldum,ama durmak yok,adetim bitince kullanmaya tekrar başlıcam,bana geri kalan tentür 2 ay daha yeter gibi geliyor,bitinceye kadar kullanırım,sonrasını Allah bilir artık.
Diğer kullanan arkadaşlarımda olumlu veya olumsuz gelişmeleri buradan yazarlarsa birbirimize ışık tutmuş oluruz,pozitif düşünün, sonuç olumsuzda olsa umutlarınızı diğer aya mutlaka taşıyın,güzel haberlerinizi alırım inşallah.

kızlarrr maalesef ben adet oldum,ama tam zamanında oldum gecikme olmadı,zaten benim adet periyodum 34-35 günü buluyor,hatta çoğu zaman dahada geç oluyordum,bu ay tam tahmin ettiğim zamanda yan,34.gün adet oldum,ama durmak yok,adetim bitince kullanmaya tekrar başlıcam,bana geri kalan tentür 2 ay daha yeter gibi geliyor,bitinceye kadar kullanırım,sonrasını Allah bilir artık.
Diğer kullanan arkadaşlarımda olumlu veya olumsuz gelişmeleri buradan yazarlarsa birbirimize ışık tutmuş oluruz,pozitif düşünün, sonuç olumsuzda olsa umutlarınızı diğer aya mutlaka taşıyın,güzel haberlerinizi alırım inşallah.

slm canım sıkma canını hayırlısı durmak yok farzedelim bu ay ilaçla hormonlarımız kendini toparladı. ilaç bitene kadar allah büyüktür.umarım olur. slm

Sibela ve berken nasılsınız sibela üzülme tatlım deniyoruz en azından boş beklemekten iyidir en azından mucadele ediyoruz bende adetimi bekliyorum bendede yok sanırım bu ay birşey benim ilaç bir ay daha yeter sanırım ondan sonrada dedigin gibi allah kerim dhea içecektim bitsin bittikten sonra başlarım bugun çok yakın arkadaşım dogum yaptı normal dogum çok şeker bir kızı oldu allah hepimize nasip etsin bizlerde inşallah görürüz o günleri kızlar kendinize iyi bakın sibelanında dedigi gibi pozitif olalım herşey güzel olsun:)))

Merhab kızlar

ıspanak sana çok çok geçmiş olsun canım. Arasıra mesaj gönder arkadaşım, iyi olduğunu bilelim.
Sibelaa, sanada geçmiş olsun canım. Üzülmek yok arkadaşım. Ben ilaçını kullanmaya başladığımda kullanmaya başladıktan en erken 3 ay sonra hamile kalacağıma umit ediyordum. Ama daha erken oldu tabi. Yani ne zaman gelir bilemiyoruz canım. Sana dedim gibi, ilaçın etkisi 3+6 = 9 aydır. O nedenle bu 9 ay içerisinde her hangi bir dönemde hamile kalabilirsin. ( Eğer Allah izin verirse)
Berken, senden haber aldığıma sevindim.
Panadol, arkadaşın bebeği hayırlı olsun, canım. Sağlıklı büyümesini dilerim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada, sana gönderdim 500 ml şişe nasıl 3 aylık yetmiyor canım? Tatlı kaşığı kullanıyorsun, değil mi?

Öpüldünüz kızlar

Merhab kızlar

ıspanak sana çok çok geçmiş olsun canım. Arasıra mesaj gönder arkadaşım, iyi olduğunu bilelim.
Sibelaa, sanada geçmiş olsun canım. Üzülmek yok arkadaşım. Ben ilaçını kullanmaya başladığımda kullanmaya başladıktan en erken 3 ay sonra hamile kalacağıma umit ediyordum. Ama daha erken oldu tabi. Yani ne zaman gelir bilemiyoruz canım. Sana dedim gibi, ilaçın etkisi 3+6 = 9 aydır. O nedenle bu 9 ay içerisinde her hangi bir dönemde hamile kalabilirsin. ( Eğer Allah izin verirse)
Berken, senden haber aldığıma sevindim.
Panadol, arkadaşın bebeği hayırlı olsun, canım. Sağlıklı büyümesini dilerim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada, sana gönderdim 500 ml şişe nasıl 3 aylık yetmiyor canım? Tatlı kaşığı kullanıyorsun, değil mi?

Öpüldünüz kızlar

Sağol Canım benim,yok zaten aynen dediğin gibi hemen kullanır kullanmaz hamile kalınacak diye bişey yok,ben ilacımı kullanmaya devam edeceğim hem zaten sadece bebek için değilki ilacın birçok faydası var mesela bende çok fazla kist oluyor inşallah bundanda kurtulacağım,ayrıca ilacın enfeksiyon mantar bel soğukluğuna yol açan virüs ve mikroplarada çok etkisi varmış ki bende geçen adetimden bu adetime kadar en ufak bir kaşıntı rahatsızlık olmadı,bende artık kronikleşmişti her ay en az 1 hafta süren kaşıntı,akıntı oluyordu ama bu ay gerçekten çok rahattım.Neden bilmem ben bu ilacı çok beğendim,sanki içimde bana faydasının olduğuna dair tepkiler hissediyorum,yani hareketlenen bişeyler var,kendimi iyi hissediyorum.

Canım, ilacını sana iyi geldiğini sevindim.
İnşallah bebek konusunda da iyi gelecektir.

Öpüyorum seni

Canım, ilacını sana iyi geldiğini sevindim.
İnşallah bebek konusunda da iyi gelecektir.

Öpüyorum seni

canım nasılsın karşılaşamadık üzüldüm ben fazla kullandım sanırım ilacı benim tatlı kaşıgım biraz büyük sanki olsun canım 2 ayda kullansam sonuçta ilaç vücudumda olmuş olacak kısmet artık bekliyecegiz öpüyorum

Back
X