Canım evet çok haklısın hepimizde bıktık her ay aynı şeyi yaşamaktan,bişeylerle ümitlenip beklenti içerisine giriyoruz ama sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz,tadımız tuzumuz kalmıyor,seni çok iyi anlıyorum,ama sana teselli vermeyi çok isterim,sanırım çok büyük ümitlerle beklemekle yanlış yapıyoruz,yine elimizden geleni yapalım ama büyük beklentiler içine girmeyelim.
Ben artık olmazsa olmaz gözüyle bakmıyorum bu olaya, olursa ne güzel olur diyorum,adetim yaklaştığında kendimi adete iyice hazırlıyorum,zaten kendini de çok iyi tanıyorsan az çok adet olacağını tahmin edebiliyorsun,artık kendimi kandırmıyorum en önemlisi bu,gerçeği kabul etmeyi öğrendim böyle oluncada adet olduğumda yıkılmıyorum,sende problem nedir bilmiyorum ama bir kere şunu iyice bilincine yerleştir,hamile kalmamak için hiçbir engelim yok bu gayet normal ve doğal birşey,diye düşün, gözünde bu olayı olağanüstü bişey gibi büyütme.Şimdi sen kelin merhemi olsa kendi başına sürer diyeceksin ama öyle değil işte bende bu dediklerimi yeni yeni uygulamaya başladım.