Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Canım benim 35 ile 38 arasında çok fark yok kii:)))
Millet 40 yaşında hamile kalıyor anlamadım gitti. Olan oluyor biz yine çırpınıp duruyoruz. O kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Eşimde bende sigara kullanmıyoruz. Olmayınca olmuyor işte
Sen tüp bebek denedin mi hiç.

Merhaba kızlar, bebek olmasada sizden yumurta konusunda güzel haberleri almak gerçekten güzeldir. Demek ki iyiye giden birşeyler vardır.
Ama ne olur biraz olacağına bırakın, herşeye stres yapmayınız.
Ben bebeşimi size göstermek istiyorum ama siz daha fazla üzülmesiniz diye gösteremedim bir türlü.

Öpüyorum :21:

slm hanımlar benim sorunum nedeni bilinmeyen infertilite. 4 yıl oldu bunaldım.aradaş tavsiyesiyle dün pisikoloğa gittim. doktor tamamen pisikolojik dedi.kafadan tümüyle atmak gerekiyormuş. bilinçaltı ile alakalı oda çocuk oluşumunda çok etkiliymiş. o yüzden içinizi rahat tutun ben öyle yapacağım allahtan hayırlısı. birde he pozitif düşün dedi bende size ve kendime sölüyorum pozitif olalım.haktan hayırlısı..

kızlar selam sayfalar çok ilerlemiş ilk bir kaç sayfayı okudum ancak bahsedilen ilacı türkiyede bulabileceğimiz yada online sipariş yurtdışı vs.. verebileceğimiz yer buldunuz mu çünkü ilk başlarda kimse bulamamış yardımcı olursanız sevinirim...

Canım benim 35 ile 38 arasında çok fark yok kii:)))
Millet 40 yaşında hamile kalıyor anlamadım gitti. Olan oluyor biz yine çırpınıp duruyoruz. O kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Eşimde bende sigara kullanmıyoruz. Olmayınca olmuyor işte
Sen tüp bebek denedin mi hiç.

canım slm dedigin gibi olmayınca olmuyor malesef bende eşimde kullanmıyoruz sigara tüp denedim yoruldum iyicene

slm hanımlar benim sorunum nedeni bilinmeyen infertilite. 4 yıl oldu bunaldım.aradaş tavsiyesiyle dün pisikoloğa gittim. doktor tamamen pisikolojik dedi.kafadan tümüyle atmak gerekiyormuş. bilinçaltı ile alakalı oda çocuk oluşumunda çok etkiliymiş. o yüzden içinizi rahat tutun ben öyle yapacağım allahtan hayırlısı. birde he pozitif düşün dedi bende size ve kendime sölüyorum pozitif olalım.haktan hayırlısı..

canım piskoloji çok önemli beyin direk komut veriyomuş hormonlara yumurta oluşşun çatlaması için vs bizler odaklandıkçada ters tepiyor ben bu ara uzaklaştım bu konulardan oluruna bırakmak istiyorum birazda sevgiler...

Merhaba kızlar, bebek olmasada sizden yumurta konusunda güzel haberleri almak gerçekten güzeldir. Demek ki iyiye giden birşeyler vardır.
Ama ne olur biraz olacağına bırakın, herşeye stres yapmayınız.
Ben bebeşimi size göstermek istiyorum ama siz daha fazla üzülmesiniz diye gösteremedim bir türlü.

Öpüyorum :21:

Tatlım nasılsın ben görmek istiyorum bebişini sakıncası yoksa senin içinde öpüyorum çok seni...

kızlar ben adet oldum,bu ay çok geç olmadım ama,inşallah en azından adetim düzene girer bu ilaç sayesinde.Genelde adet periyodum 34-35 gün olurdu,bu ay tam 30.gün oldum,ama hiç moralimi bozmuyorum,her şeyin hayırlısı olsun.

gunesmy arkadaşım danubyadan ses çıkmadı ilaçdan almak istiyom bana yardımcı olurmusun cevaplarını bekliyom canım

Merhaba kızlar
Nasılsınız? Umarım iyisiniz.
Bu iştte moral nekadar önemli olduğu bir kez daha hatırlamak istiyorum.
Ben bu ilaçını içmeye başladığımda, kullanımın 3. ayından sonra hamile kalabileceğim umitiyle başlamıştım. Bu ilaçı 3 ay içinde vucudumu hamileliğe hazırlar, doğurganlık organlarla ilgili tamir edilmesi gerek herşey tamir eder ve 3 ay sonra rahat rahat bebek çalışmalarına başlacağıma düşünüyordum.
İlaçı içmeye başladığımda evi taşınma aşamasındaydım. Bir tarafta evi topluyordum, bir tarafta misafirlerim vardı, onlarla ilgileniyorum, diğer tarafta çalışıyordum. Okadar yoğun günler yaşadık ki, hamilelik hiç aklımda yoktur. Tabiki bir tarafta ilaçı kullanıyorum diye ve 3 ay sonra hayatima birşeyler değişebilecek güvencem de vardı. Yani demek istediğim ki, okadar yoğun ve yorgundum ki bebek hiç aklımda yoktu. İşte o dönemde ben hamile kaldım.
Yani demek istedim ki kafanızı bu konuyla çok fazla yormayınız, olacağa bırakın ki Allah izinle oluyor.

Çok öpüyorum kızlar
Hiç umitsiz kalmayın

nejla, bu konuyla artık ilgilenmeyecem diyordum ama insanları çaresiz görunce dayanamıyorum.
Gördüm kadarıyla bu ilaçtan isteyen çok kişi var. Ben gerçekten ilgilenemem artık çünkü çok zamanım yoktur ve biliyorsun küçük bebeğim var ama aklıma şöyle birşey geldi.
Romanya'da benim teyzemin oğlu var. Rica edip o size göndermesine isteyebilirm.
Sen ve isteyen herkesi aranıza konuşun, ilaçın parasını biriniz toplayınız. Teyzemin oğluna western union ile gönderiniz. Teyzemin oğlu ilaçını alıp, parayı gönderen kişiye gönderir. İlaçını teslim alan kişi gerekli dağıtımı yapar.

Bundan daha fazlası gerçekten yapamam canım, koşturamam. Umarım beni anlarsın, canım.
Öpüyorum seni

çok teşekür ederim ilgilendigin için ilaçın fiyatını ögrenip bilgi verirmisin bide parayı nerden yolluyacagız onuda ögren bilgi ver bana çok saol

nejla, bu konuyla artık ilgilenmeyecem diyordum ama insanları çaresiz görunce dayanamıyorum.
Gördüm kadarıyla bu ilaçtan isteyen çok kişi var. Ben gerçekten ilgilenemem artık çünkü çok zamanım yoktur ve biliyorsun küçük bebeğim var ama aklıma şöyle birşey geldi.
Romanya'da benim teyzemin oğlu var. Rica edip o size göndermesine isteyebilirm.
Sen ve isteyen herkesi aranıza konuşun, ilaçın parasını biriniz toplayınız. Teyzemin oğluna western union ile gönderiniz. Teyzemin oğlu ilaçını alıp, parayı gönderen kişiye gönderir. İlaçını teslim alan kişi gerekli dağıtımı yapar.

Bundan daha fazlası gerçekten yapamam canım, koşturamam. Umarım beni anlarsın, canım.
Öpüyorum seni

slm
aris sen gunes my misin ? ben uzun zamandir takilmiyorum fazla diye, karistirdim mi diye emin olmak istedim. Eger sen gunesmy diilsen bu ilacla hamile kalan 2. kisisin ki, buda bizim icin 1 umut daha demektir :-))

Tavşan Otu, Tavşancıl Otu, Datura stranomium

Tavşanotu, Baerenklau, Heracleum sphandylium
Tavşanotu, Baerenklau, Heracleum sphandylium
Tavşancılotu
Ayıpençesi
Herkulesotu

Familyası: Maydanozgillerden, Doldengewaechse, Apiaceae
Drugları: Tavşanotu: Heraclei sphondylii herba
Tavşanot kökü: Heraclei sphondylii radix
Tavşanotu çay ve tentür yapımında, kökleri ise nadiren çay yapmak için kulanılır.

Giriş: Maydanozgillerin altgrubu olan tavşanotugillerin (heracleumgiller) takriben 60 türü mevcuttur ve bunlardan tavşanotu: heracleum sphandylium ve büyük tavşanotu: heracleum mantegazzianum yaygın olarak kulanılanlardır.

Latince sphandylium omurgalı anlamına gelir, çünkü yaprak sapları omurga gibi genişliyerek gövdeye sarılır. Tarihte eski Yunanlılar tarafından kulanılan bitki Herkulesotu adı ilede anılır.

Botanik: Bitki iki veya çok yıllık boyu 80-200 cm olup, yetiştiği yöreye göre farklı boyda olabilir. Yaprakları oldukca farklı yapıdadır. Altyaprakları 7-9 yanyapraktan meydana gelir ve yanyaprakları oval olup, kenarları hafif kertiklidir. Ortadaki yaprakları üç parçalı her parça 3-5 loplu kenarları derin dişli ve düzensizdir.

Çiçekleri uzun bir sap üzerinde şemsiye şeklindedir. Şemsiyeler 12-16 adet şemsiyeciklerden meydanagelir. Bir şemsiyecikte 30-50 çiçek bulunur ve kenardaki çiçekleri beyaz taç yapraklı iken ortadakiler sarımsı renktedirler.

Yetiştirilmesi: Nemli çimenliklerde, seyrek ormanlarda kendiliğinden yabani olarak yetişir.

Hasat zamanı: Tavşanotu Hazirandan Eylüle kadar yerden 5-10 cm yukrıdan kesilerek demetleri yapılır vede gölgeli ve havalı bir yerde kurutulur. Kökleri sonbaharda söküldükten sonra temizlenir ve kurutulur. Kurutulan ot ve kökleri özel muhafaza edilir. Malesef şifalı bitkileri toplama, kurutma, paketleme ver depolama işlemleri sırasında çok yanlışlar yapılmaktadır. Bitkinin şifalı kısmı yaparak veya çiçekleri ise asla Güneş altında kurutulmaz ve mutlaka gölgede kurutulmalıdır. Ayrıca öreneğin bitki 5 günde kurudu ise 2 gün daha kurumada bırakmak mahzurludur, çünkü birleşimindeki eterik yağları kaybettiğünden kalitesi düşer. Sadece bitki kökleri Güneş'te kurutulur ve kurur kurumaz hemen paketlenip diploması gerekir. Şifalı bitkilerin Aktarlar'da açıkta satılması kalitesini kısa sürede sıfırlar.

Birleşiminde: Geniş bilgi: Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp isimli kitabımızda mevcuttur.

Araştırmalar: Geniş bilgi: Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp isimli kitabımızda mevcuttur.

Tesir şekli: Geniş bilgi: Şifalı Bitkiler ve Alternatif Tıp isimli kitabımızda mevcuttur.

Kulanılması: a-) Üniversite kliniklerinde tedavi denemeleri ve araştırmalar yapılmamıştır. Bu nedenle bugünkü bilgilere göre 2. sınıf bir şifalı bitkidir. Tavşanotu yerine daha etkili olan başka bitkiler kulanılmalıdır. Örneğin sindirim rahatszlıklarına karşı Harpa-, Çörek-, Centiyan-, Çörek-, Papaya preparatları veya Gökçek İksiri daha etkildir.

b-) Halkarasında sindirim rahatsızlıkları, sinirsel rahatsızlıklar, sara, mide ve bağırsak üşütmesi vede ishale karşı kulanılır.

Yantesiri: Yaz aylarında deride kızarıklık ve allerjiye naden olabilir.
Bağırsak florası ve kılcal kan dolaşımı sağlıklı yaşayabilmek için çok önemlidir. Çünkü vitamin, mineral, aminoasit, enzim, glikoz, vb, besleyici maddenin hazırlanması, hücrelere ulaşması ve de mikroplarla mücadele eden makrofaj, T ve B- Hücreleri gibi savunma mekanizmalarının hücre aralarında dolaşması buna bağlıdır.Gökçek İksir'i ile tedavi olmak mümkündür. Tabii doğru beslenirseniz tedavi sürecide o oranda kısalır.Gökçek İksiri vücudu cüruflardan arıtır, iltihaplı hastalıkları iyileştirir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Gökçek Tonik mide-bağırsak rahatsızlıkları, deri hastalıkları ve her türlü alerjiye karşı etkilidir.

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur.Siyah çay, kahve ve kola içilmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler.Alkol ve sigaranın zararları belli kanser, damarların yağlanması vb, artı uzun süre bira içilirse cinsel ikdidarsızlık ve hatta kısırlığa sebep olmaktadır.Sucuk salam sosis gibi et mamullerine 5-6 ay ara vermek gerekir (sade temiz et az yenilebilir) çünkü asidoza sebep olmaktadır.Bu da birçok hastalığın ana kaynağıdır.Akşam yemeği yerine yoğurt, meyve veya salata yenilebilir veya sebze çorbası içilebilir.Hayvansal besinler, patates, tahıl (beyaz pirinç), bakliyat ve hamurlu yiyecekler, özelikle de tatlılar akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur.Ne kadar beyaz pirinç, patates, hamurlu yiyecekler, tatlı yiyecek ve içecekler, o kadar yağ oluşturur.Çünkü nişasta glikoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa dönüşerek vücutta depolanır.Şeker ve antibiyotikler bağırsak mantarları çoğaltır, mantarlar ise her türlü hastalığı tetikler.Tatlı deyince akıla baklava, çikolata, dondurma vs gelir, kavun, karpuz ve üzümde tatlıdır ve bunlarda mantarı tetikler, çünkü aşırı şeker içeriler

SLM hanımlar ilacı ben 2 ay kullandım hiç yan etkisi falan olmadı adetlerim düzenliydi zaten degişmedi adetim bitisin bir haftalık kullanımım kaldı eger bulabilirsem bende bir şişe daha kullanmak istiyorum yukarıdaki arkadaşında dedigi gibi birazda herşey kafada bitiyor kısmet nasip kızlar...

slm
aris sen gunes my misin ? ben uzun zamandir takilmiyorum fazla diye, karistirdim mi diye emin olmak istedim. Eger sen gunesmy diilsen bu ilacla hamile kalan 2. kisisin ki, buda bizim icin 1 umut daha demektir :-))

Ben gunesmy, essex
Kullanıcı adımı değiştirdim.
gunesmy yerinde Aris yaptım.

Back
X