Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Kısslar günaydın bu yazıyı başka bir topikten kopyaladım orda bunu deneyenlerin çok işe yaradığını söylüyolar tüpler için;
TOPİĞİN BAŞLIĞI TÜPLERİ TIKALI OLANLARA MÜJDE isterseniz bi bakın
(
Aynı sorundanım cnm bende benimde biri tıkalı biri yapışık bakalım bende denicem
ayrıcada adetin ilk günü başlayıp adet olana kadar içilen bitki var bildiğim yaparmısın bilmem ama yapacaklar olursa yazıyım sabah öğle akşam olmak üzere:
sabah bodur mahmut otu çay gibi demlencek bir çay kaşığı kaynar suya konulup 5 dakika sonra içilcek(çok acı):gitme:
öğlen şahdere otu aynı şekilde içilcek (o fena deil)
gece yatmadan öncede limon kokulu melisa otu içilcek (bu en güzeli)
işte bunlar cnm biraz zor oluyo ama lıştım ben 15 gündür devamlı içiyorum ve afedesiniz ama kontrol amaçlı idrarımı plastik kaba yapıp bakıyorum resmen idrarın içi beyaz beyaz parçacıklarla dolu yanii bu kadar etkili inşalah şifasını verir rabbim 5 seneden sonra kavuşurum bebişime)

tempo dergisi

neden özellikle kısırlık üzerinde duruyorsunuz?
Biz ailece yıllardır ot ve bitkilerle uğraşıyoruz. Iü işletme fakültesi mezunuyum, ancak 11 yıldır bu işi yapıyorum. Kısırlık artık çok yaygın. özellikle de sigara ve kahve erkekliği öldürüyor. Biz yıllardır kısırlık üzerinde çalıştık ve karışımlarımız sayesinde birçok kişinin çocukları oldu.

Kısırlığın özellikle hangi türlerinde bitkisel karışımlarınız yararlı oluyor?
özellikle tüpleri tıkalı olan birçok kadın, karışımlarım sayesinde en fazla yıl içinde hamile kaldı. Bitkisel karışımlar, sperm sayısını arttırmakta spermleri güçlendirmekte, yumurtaların çalışmasında, spermin yumurtalarda tutunamadığı durumlarda, kist ve miyom olaylarında da yararlı oluyor tıkalı tüpleri açmaktaki başarı oranı ise % 95’ lere çıkıyor. Insanlar tüp bebek merkezlerine 5000-10.000 dolar para veriyorlar. Bu paralara yazık günah. çünkü çok pratik çözümlerle bu işin içinden çıkılabilir. şu an tübitak bizi destekliyor. Ayrıca berlin üniversitesi ve berlin humboldt üniversitesi’ nden profesörlerle de diyalog halindeyiz. Yaptığımız özel kısırlık macunu. Suudi arabistan’da, mısır’da bile satılıyor.

Ne gibi karışımlar kullanıyorsunuz?
Tamamen bitkisel karışımlar, bitkisel özler, özellikle bitkisel yağlar kullanıyorum. En büyük ilacım soğan ve sarımsak.özellikle de adapazarı soğanı çok yararlı. çünkü adapazarı soğanı özellikle spermleri güçlendiriyor, ancak bunları ilaç şeklinde kullanmayı bilmek lazım. Bir de yöresel farklılıklar var. Soğan. Sarmısak. Kısırlığın her tipine uygun değil. Tüpleri tıkalı olan kadınlara soğan ve sarmısak tavsiye etmiyorum mesela. Bu kadınlara zararı dokunabilir. Ancak meni veya sperm sorununa karşı iyi geliyor.

Soğan, sarmısak dışında ne kullanıyorsunuz ?
Bunların dışında bitkisel yağlar ve yağ karışımları kullanıyorum. Ancak bu bitkilerin kullanım ve kurutulma şekli çok önemli. Insanların kafalarına göre otları kayna tıp içmeleri doğru değil. Bitkilerin yarar sağlayabilmeleri için mutlaka bitkilerden anlayan bir uzmana danışmaları şart. Kırkkilit otu da çok fazla kullandığını otlardan biri. Hamile kalamayan kadınlara bu otu kesinlikle tavsiye ediyorum, bu otu kaynatıp ıhlamur gibi gün de bir bardak içsinler.

Insanlar size ne zaman geliyor ?
Bir doktor tarafından tanıları konduktan ve ilaç tedavisi gördükten sonra geliyorlar. Bu insanların hepsinin bende doktor raporları var. Kişinin raporuna göre de bitkisel karışımlarını hazırlıyorum. Bizim teşhis koymamız söz konusu değil. Zaten doktora gitmeden bana gelenleri kabul etmiyorum. Ilk önce teşhis, tıp, ondan sonra biz.

Bitkisel tedavilere ilgi büyük mü?
Tüm dünya bitkisel tedavilere olumlu yaklaşıyor. Amerika’ da, .avrupa’ da bunların kürsüleri, fakülteleri bile var. Ancak maalesef türkiye’de insanların bu konuya karşı alerjisi var. çünkü insanlar çok kandırıldı. Bitkisel tedavileri türkiye’ de kimse desteklemiyo. Bizim amacımız bu karışımları ilaç sektörüne kazandırmak. Sağlık bakanlığı bile bize gülüyor. Sağlık sektöründe artık her şey kar amaçlı yapılıyor. Hastaların gözlerine baktıklarında sadece dolarlar görüyorlar. Türkiye’de çok büyük bir hasta ticareti var. Bu ciddiye alınmıyor, ancak unutmamalıyız ki, dedelerimiz ve ninelerimiz bitkilerle tedavi oluyorlardı. Her şeyin başı ise soğan, sarımsak ve kırkkilit otu.
arkadaşlar ben denemedim bunları sadece bu konuyla ilgili yazıları buldum size aktarmak istedim

adaçayı 50 gr
civan perçemi 100 gr
yoğurt otu 100 gr
aslan pençesi 100gr

2 yemek kaşığı karışımı 1 lt suda kaynat(1 taşım) süz ve ılık olarak günde 3 öğün yemekten önce 1 çay bardağı iç.

her gün sabah akşam 2 damla adaçayı yağını yarım kesme şekere damlat ve şekeri ye.

Birde ben bu tedaviyi 40 gün kadar uyguladıktan sonra 10 gün bahsettiğim doktora masaja gittim.Bu bayana göre kesinlikle tüplerim tıkalı değil sadece daralma vardı.10 gün sonra edat oldum ve inanılmaz kan pıhtı ve topaklarını vücuttan attım.
ve buuu.... bu bayanda rihim filmi çektiriyor iki tüpü de kapalı daha sonra rus bi dr a gittiğindr masajla birlikte bu tedaviyi uygulamış sonra 9 ay sonra tekrar rahim filmi çekilmiş ve sonuç her iki tüpte açık görünmüş .

canm ilaçı kullanan sadece aris diğer arkadaşlarda ilaçın romanyadan gelmesini bekliyor şuan kullan yok

ilaçı kullanan sadece aris değil bir iki arkadaşımız bizim siparişlerden önce kullanan ve şuan sonç almak için bekleyen arkadaşlar var yanliş hatırlamıyorsam

olur mu bu topik açıldı açılalı takipteyim. ilacı alıp kullanan çok oldu. ilk sayfalara bakın isterseniz. onların sonucu ne bilmiyorum tabi...

Aynen bende baktım hamile kalan var mı diye ama görmedim pek....nasip olmş o arkdş hamile kalmş...

Merhaba kızlar

Baya da sizlere yazmadım. Yazmak istemedim zaten, moralim bozuk.
Şu sizin ilaçlarınızla ilgili baya problem çıkartılar.
Postane paketini almak istemedi, neymiş efendim Türkiye'ye sadece doğal ilaçları gönderebiliyor.
Doğal olması doğal, birşey demediler ama üzerinde bu bitkiyi şu hastalığa iyi geliyor yazıldığı için ilaç kategorisine giriyormuş ve bu nedenle Türkiye'ye gönderilmiyormuş ama Avrupa Birliği ülkelerine gönderebilirmiş.. (Bu kadar saçma sapan bir uygulama).
Kuzenim Türkiye'ye otobus seferi yapan bir firmaya gitti, seferi yapan kişiyi da almak istemedim.
Durumlar böyle işte..
Sanırım hastanekorkağın ahın tutu.. :14:
Kuzenimin bir tanıdığı yar, Türkiye'ye gelecekmiş onunla birlikte gönderecekmiş, ama bakalım nezaman.
Çok aksilikler oldu, Allah hayırla nasip eder inşallah.

Aynen bende baktım hamile kalan var mı diye ama görmedim pek....nasip olmş o arkdş hamile kalmş...

evet canım, kullanan oldu ama maalesef hamilelik haberini hiç kimsede gelmedi.
Bi sederay, hamile olabileceği söyledi ama bir daha ondan haber alamadık.
Diğerlerin dedim gibi hamilelik haberleri yok daha, sadece yumurta konusunda iyi şeyleri farketiler.
İnşallah Allah isteyen herkezi bebek sahibi yapar. Amin.

evet canım, kullanan oldu ama maalesef hamilelik haberini hiç kimsede gelmedi.
Bi sederay, hamile olabileceği söyledi ama bir daha ondan haber alamadık.
Diğerlerin dedim gibi hamilelik haberleri yok daha, sadece yumurta konusunda iyi şeyleri farketiler.
İnşallah Allah isteyen herkezi bebek sahibi yapar. Amin.

tatlım nasılsın umarım bebekte iyidir ben iyiyim beklemedeyim nisan gibi tüp bebege başlıyacagım ilacı kullandıgım aylarda ovalasyon dönemlerimde resmen yurmutladıgımı fark ediyorum bu ay sanırım yumurtlama olmadı ilac çok etkiliymiş demekki dhea başladım bu ay ama dönem dönem kötü oluyorum umudum bazen gidiyor uzaklara allah hayırlısını versin öpüyorum seni..

Merhaba kızlar

Postane paketini almak istemedi, neymiş efendim Türkiye'ye sadece doğal ilaçları gönderebiliyor.
Doğal olması doğal, birşey demediler ama üzerinde bu bitkiyi şu hastalığa iyi geliyor yazıldığı için ilaç kategorisine giriyormuş ve bu nedenle Türkiye'ye gönderilmiyormuş ama Avrupa Birliği ülkelerine gönderebilirmiş.. (Bu kadar saçma sapan bir uygulama).
Kuzenim Türkiye'ye otobus seferi yapan bir firmaya gitti, seferi yapan kişiyi da almak istemedim.
Durumlar böyle işte..
Kuzenimin bir tanıdığı yar, Türkiye'ye gelecekmiş onunla birlikte gönderecekmiş, ama bakalım nezaman.

çok üzüldüm şimdi ben kimseye ah etmedim lütfen bunu şaka yaptınız sayıyorum gerçekten aklımdan bile geçmedi bende almak istemiştim :(

Merhaba kızlar

Durumlar böyle işte..
slm Aris şimdi okudum yazdıklarını çok üzüldüm :43

çok üzüldüm şimdi ben kimseye ah etmedim lütfen bunu şaka yaptınız sayıyorum gerçekten aklımdan bile geçmedi bende almak istemiştim :(

Canım benim, üzülme sen. Sen böyle dedin anlamında söylemedim ben.
Hani ben sana dedim ya " Sanada alırsak diğer arkadaşlarını bekletecez."
Buna karşılık ben sana haksızlık yaptım galiba anlamında söyledim.
Telafi etmeye çalışırım canım.

tatlım nasılsın umarım bebekte iyidir ben iyiyim beklemedeyim nisan gibi tüp bebege başlıyacagım ilacı kullandıgım aylarda ovalasyon dönemlerimde resmen yurmutladıgımı fark ediyorum bu ay sanırım yumurtlama olmadı ilac çok etkiliymiş demekki dhea başladım bu ay ama dönem dönem kötü oluyorum umudum bazen gidiyor uzaklara allah hayırlısını versin öpüyorum seni..

Off canım benim, keşke sihirli bir deyneğim olsa da bu bütün sıkıntılardan seni kurtarsam.
Her ne olursa olsun, umidini kaybetme canım.
Bebişin olmayacak diye birşey yoktur. Patoloji sonuçunda iyi çıkmış.
Allah inşallah seninde yuzunu güldürür canım benim.
Seni çok çok öpüyorum.

Back
X