Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ayten 728 nasılsın arkadaşım? bayadır görüşemedik seninle nasıl gidiyor hayat ? ben biraz üzgünüm tedavi olduğum doktorla tartıştım ve tedavimi yarıda bırakıp hastaneden geldim bugun ve ilaçlarımız gelmiş işallah olumlu sonuç alıırız. sen ne yaptın tedaviye tedavmi?

ay canım arkadaşım hiç sorma özelden mesaj yazamıyorumuyarı mesajı geliyo sürekli, ayrıca tedavi esnasında böyle bir olayın vuku bulmasına üzüldüm tatlım ya....:43::43::43::43:
evet tedavi devam ediyor hala. eşimin tetkikleri yapılıyor son aşamadayım. LH yüksek olduğu için son kez tekrar kan testi istedi,garanti olsun diye aşılama yapacağını söyledi.heyet belgelerini teslim edip dosya açılacak.... bu arada da şubatın 20 sinden bu yana hayıt tohumu içiyorum inşallah faydası olmuştur......aldığınız ilaca ulaşmak çok zor değil mi?

canım inşallah herşey yolunda giderde kavuşurun bebişine. hayıt tohumu ne işe yarıyor?arkadaşım bu ilaca ulaşmak dediğin gibi bana göre zor ama tanıdık kimseler yokmu yurt dışında bu ilacı sana getire bilecek çok isterdim seninde bu ilacı sipariş vermeni ama hayırlısı diyelim artık sen arise söyle yinede olurya belki yine akrabalarından gelen olur türkiyeye

canım inşallah herşey yolunda giderde kavuşurun bebişine. hayıt tohumu ne işe yarıyor?arkadaşım bu ilaca ulaşmak dediğin gibi bana göre zor ama tanıdık kimseler yokmu yurt dışında bu ilacı sana getire bilecek çok isterdim seninde bu ilacı sipariş vermeni ama hayırlısı diyelim artık sen arise söyle yinede olurya belki yine akrabalarından gelen olur türkiyeye

hayıt tohumu hormonların iniş çıkışları varsa sivrilen yerleri varsa normale döndürüyor o nedenle kullanıyorum. evet ilça konusunda aris arkadaşımızın yaşadıklarını çok iyi bliyorum takip ediyordum biliyorsun yazılanları.yurt dışında akrabalarım var ama romanya da kimsem yok. almanyada ve fransa da akrabalarım.ama neyse canım sağlık olsun demekten başka bişi gelmiyor elimden.arisi bu konuda sıkıntıya sokmak istemiyorum ama aris tekrar sipariş vermeye karar verirse mutlaka haberim olsun bana haber verirsin değil mi tatlım.

hayıt tohumu hormonların iniş çıkışları varsa sivrilen yerleri varsa normale döndürüyor o nedenle kullanıyorum. evet ilça konusunda aris arkadaşımızın yaşadıklarını çok iyi bliyorum takip ediyordum biliyorsun yazılanları.yurt dışında akrabalarım var ama romanya da kimsem yok. almanyada ve fransa da akrabalarım.ama neyse canım sağlık olsun demekten başka bişi gelmiyor elimden.arisi bu konuda sıkıntıya sokmak istemiyorum ama aris tekrar sipariş vermeye karar verirse mutlaka haberim olsun bana haber verirsin değil mi tatlım.

tabiki haber veririm canım inşallah yeniden sipariş verilir . benimde hormonlarım yüksek çıkıyor hayıt tohumu işe yarıyorsa bende kullanmak isterim nasıl kullanıyorsun canım anlatabilirmisin?

tabiki haber veririm canım inşallah yeniden sipariş verilir . benimde hormonlarım yüksek çıkıyor hayıt tohumu işe yarıyorsa bende kullanmak isterim nasıl kullanıyorsun canım anlatabilirmisin?

çok kolay canım.100 gr 3 ilara aktardan alıyorsun, 1 çay kaşığı havanda dövüyorun kaynamış 1 su bardağı suda 10 dk demliyor soğumadan ya yemekten önce ya da yemeklerden 2 saa sonra içiyorsun ben aç karnına sabah kalkınca 1 bardak birde yatarken bir bardak içiyorum bazen içine adaçayı bazen civanperçemi, bazen aslanpençesi bazende ısırgan otu bir tutam atıp demliyorum sırasıyla elbette.tahlil yaptırınca anlayacağım bakalım faydası ne kadar olmakta. umut dünyası işte öncelikle şifa allahtan elbette...ben demlerkende içerkende dua etmeye dikkat ediyorum tatlım. öptüm ben yatmaya gidiyorum artık. allah rahatlık versin canım

kızlar ben arkadaşımın adresini vericem aris canım biriniz bana özelden msj atın arkadaşımın ürünü eline geçsin okadar bekledi buarada ariscim herşey için tşkler emeğine yüreğine tşk ederim :16:

merabalar bende de ıh yüksek çıkıyorr.eşimde de sperm hareketliliği az gerçekten hayıt otu ve tavşancıl otu işe yararmı arkadaşlar.Kullanıp sonuç alanlar varmı.

merabalar bende de ıh yüksek çıkıyorr.eşimde de sperm hareketliliği az gerçekten hayıt otu ve tavşancıl otu işe yararmı arkadaşlar.Kullanıp sonuç alanlar varmı.

merhaba bende lh için hayıt tohumu suyunu içiyorum tavsiye ederim içen herkeste düşürmüş lh yi tavşancıl otunu da bilmiyorum

slm kızlar nasıl kullanıyomusunuz ilacı bende bugün üsküdarda bi aktara gittim karışım hazırlattım kendime inş faydası olur eşimin iş arkadaşı bi bayan vardı 20sene bebeği olmamış ordan bi karışım hazırlatmış ikizleri olmuş bayanın yaşı 40 üstüymüş ama benim aldığım ürün şuan bebek olsun diye değil hastalığıma yönelik ilk önce kistleri yok edelim hormonlar düzelsin 2ay kullan dedi sonrada ALLAHIN izniyle bebek için hazırlatıcam karışımı :9::69:

slm kızlar nedir bu kadınların çektiği bugün başladım bitki çayına OKADAR kötüki tadı off mecbur katlanıcam inş fayda eder:25:

slm kızlar bende romanyadan getirttim bu ilaçtan 2 şişe yarın sabah başlıyorum umarım bir faydasını görürüm 4 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum gelişmeleri sizinle paylaşırım gerçi aris dışında bu ilaçtan fayda görende olmadı takip ettiğim kadarıyla ama bence tıpta kolay tespit edilemeyen bir rahatsızlığımız var ve duyduğumuz, güvendiğimiz herşeyi denemeliyiz çünkü belki bir tanesi bizim rahatsızlığımızı tedavi edecek doğru uygulamadır herkese bol şans diliyorum

kızlar ilacın tadını merak edenler için söyliyim viskiyi su ile karıştırıp içtiğinizi düşünün :)) bariz alkol tadı alıyorsunuz gerçi böyle olması da normal çünkü zaten bitki özünün alkolle fermantasyonu yapılarak bu tenktür hazırlanıyor ama su fazla olduğu için rahatsız edici bir tat değil

slm kızlar bende romanyadan getirttim bu ilaçtan 2 şişe yarın sabah başlıyorum umarım bir faydasını görürüm 4 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum gelişmeleri sizinle paylaşırım gerçi aris dışında bu ilaçtan fayda görende olmadı takip ettiğim kadarıyla ama bence tıpta kolay tespit edilemeyen bir rahatsızlığımız var ve duyduğumuz, güvendiğimiz herşeyi denemeliyiz çünkü belki bir tanesi bizim rahatsızlığımızı tedavi edecek doğru uygulamadır herkese bol şans diliyorum

canım umarım işe yarar biz hala kullanamadık bekliyos işte :95:

Sana da hayırlı olsun canım, inşallah faydanı görürsün.

canım umarım işe yarar biz hala kullanamadık bekliyos işte :95:

Melekbade, vallah durumum bildiğin gibi değildir. Bebeğim baya hasta. 3 Hafta oldu dışarıya çıkamadık.
(seninki olunca beni anlarsın. :1:( Allah konuşturdu galiba) )
Yarın inşallah. Nejlaya gönderiyorum artık o gerekeni yapar.
Vallah benim için da buyuk bir yüktür bu ilaç, biran önce bende teslim etmek istiyorum.
Öpüyorum canım.

Melekbade, vallah durumum bildiğin gibi değildir. Bebeğim baya hasta. 3 Hafta oldu dışarıya çıkamadık.
(seninki olunca beni anlarsın. :1:( Allah konuşturdu galiba) )
Yarın inşallah. Nejlaya gönderiyorum artık o gerekeni yapar.
Vallah benim için da buyuk bir yüktür bu ilaç, biran önce bende teslim etmek istiyorum.
Öpüyorum canım.

oyyy canımm çok geçmiş olsun bebişine iyi bak ben öyle sabırsızlanıyorum işte :59: evet büyük bir yük olmazmı o kadar uğraştın inşallah olur bizlerinde bi bebişimiz bende çok öpüyorum

Back
X