Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

canımmm çok sağol bende de aynı şekilde kanama yarın annemler geliyor istanbula çok sevindim kaç gündür yatıyorum ne gelen ne giden var. dr düşük riskim olduğunu söyledi. kullandığım ilaçlar folbiol (folik asit), decavit (vitamin ), 2 gündür de progestan 100 lük akşam 2 tane alıyorum kendi dr um vermiyodu faydasının olmayacağını düşünerekten başka dr dan aldım canım bi de 3 lt su içiyorum.

Canım, annenler yanına olacağı için senin adına bende sevindim.
Belki moralin daha yüksek olur.
Bu arada, su meselesine gelince, doktorun ne dediğini bilmiyorum ama başlangıç için çok çok su içiyorsun, canım.
Biliyorum, su kesinlikle içilmelidir, şartır ama senin durumunu biraz farklı. Sürekli tuvalete gitmeye ihtiyaç duyarsın ve...
Devamı getirmek istemiyorum. Anlarsın sen ne demek istediğimi. Bu benim fikirim, belki doğru olmayabilir.
Doktorun düşük tehlikesi devam ediyor demişti..
Peki rahim ağızı açıkmıydı kapalımıydı, canım?
Açıksa gerek görülürse dikilmelidir.
Ayrıca, doktorun düşük tehlikesi var ama progestan ya da aynı işi gören ilaçlar vermemesi beni şaşırtı, canım.
Meleğim, başka bir doktora görünsen, canım benim...
Kendine ve bebeğine çok çok iyi bak.

sağol yinede teşekkür ederim..benim için tüm kapılar kapanıyor artık neden anlamadım..galiba benim bebeğimin olması hayırlı değil..her seferinde bu defteri kapattım artık diyorum kendime başka birşeyler bulup getiriyorum..:43:

teşekkür ederim arkadaşım..sanada zahmet verdim..:14:

Üzülme canım, Allah büyüktür.
Gün doğmadan neler doğar.

kızlar bu topikteki kaç kişi bu formülü deneyip hamile kaldı acaba?keşke daha önce görseydim gerçi şimdi görmem iyi oldu arkadaşlarıma tavsiye edeceğim..

sağol yinede teşekkür ederim..benim için tüm kapılar kapanıyor artık neden anlamadım..galiba benim bebeğimin olması hayırlı değil..her seferinde bu defteri kapattım artık diyorum kendime başka birşeyler bulup getiriyorum..:43:

teşekkür ederim arkadaşım..sanada zahmet verdim..:14:

canım ya hemen ümütsizliğe kapılma:5::5:çok üzgünüm bende böyle olsun istemezdim
şimdi romanyalı birilerine ulaşmaya çalışıyorm ama sana ümit vermek istemiyorum canım:31::31::31:
olmayınca çok üzülüyosun, bide çok ümit ediyosun.
bu ilaçla hamile kalacağımız kesin bişey değil ki, arese yaradı diye bizede yarayacak diye bişey yok.
sadece sansımızı denemek için kullanacaz:38::38:
bak çok heves yapma, hatta başka arkadaşlaradan yardım isteyebilirsin de.
ben uğraşıcam gelirse sana söz 1 tanesi senin, öyle yada böyle gönderecem.
ama nolusun heveslenme üzülürüm, çünkü kesin bişey yok olurmu......!

canım ya hemen ümütsizliğe kapılma:5::5:çok üzgünüm bende böyle olsun istemezdim
şimdi romanyalı birilerine ulaşmaya çalışıyorm ama sana ümit vermek istemiyorum canım:31::31::31:
olmayınca çok üzülüyosun, bide çok ümit ediyosun.
bu ilaçla hamile kalacağımız kesin bişey değil ki, arese yaradı diye bizede yarayacak diye bişey yok.
sadece sansımızı denemek için kullanacaz:38::38:
bak çok heves yapma, hatta başka arkadaşlaradan yardım isteyebilirsin de.
ben uğraşıcam gelirse sana söz 1 tanesi senin, öyle yada böyle gönderecem.
ama nolusun heveslenme üzülürüm, çünkü kesin bişey yok olurmu......!

yok hayatım asıl ben seni üzmek istemem..tabikide bize yarayıp yaramayacağını bilmiyoruz ama fakirin ekmeği umuttur işte:61:

dilerim rabbimden inşallah ilaca gerek kalmadan doğal yoldan hamiş kalırız,göbüşlerimizi tokuştururuz:49::49:

ariscimm canım nasılsın benim hala kanamalı akıntım devam ediyor senin hamileliğinin kaçıncı haftasında başlamıştı neler yaptın nasıl düzeldi sürekli yatmama rağmen devam ediyor

Merhaba melekbadeciğim:-)) arisin söylediği gibi moralini yüksek tut.inşaallah bebeğini sağlıklı olarak kucağına alırsın.ben 4yıl öncesinde 7.aşılamada hamile kaldım fakat çok erken düşükle kaybettim.dolayısıyla moralmen çöküntüye uğradım.eşimin her zaman bana, bir psikolog gibi olan yaklaşımı moralimi yükseltti.herşeyin başı sağlık deyip tedaviyi bıraktım.çünkü tedavi olacak bir sebebimiz de yoktu.anlayacağın sebepsiz infertilite. Ve ben hiç beklemediğimiz bir anda tedavileri bırakmışken hamile kaldım:-)) tahlillerde progestanım düşük çıkıyordu.dr. takviye ilaç vermesini söylememe rağmen,o gerek yok diyerek ilaç vermedi. hatalı vajinal ultrason muayeneside tuzu biberi oldu ve benim lekelenmelerim ardından muayene sonucunda kanamam arttı ve malesef 9 haftalık bebeğimi kaybettim.benim hatam tek dr.la kalıp başka dr.a gitmemem. aynı şekilde bir arkadaşımın kanaması oldukça fazlaydı onun dr. u arkadaşımı hastaneye yatış yaptırıp gözetim altında tuttu. serum ve ilaçlarla kanamasını durdurdu ve şuan bebeğini büyütüyor.lekelenmem var diye sakın üzülme önemli olan iyi bir dr.a daha git ve progestan al bence yataktanda çok fazla kalkma bol bol dinlen.moralini yüksek tutki bebişinde sana sıkı sıkı sarılsın.Dualarım seninle ve bebişine kavuşmak isteyen herkese.

Canım, annenler yanına olacağı için senin adına bende sevindim.
Belki moralin daha yüksek olur.
Bu arada, su meselesine gelince, doktorun ne dediğini bilmiyorum ama başlangıç için çok çok su içiyorsun, canım.
Biliyorum, su kesinlikle içilmelidir, şartır ama senin durumunu biraz farklı. Sürekli tuvalete gitmeye ihtiyaç duyarsın ve...
Devamı getirmek istemiyorum. Anlarsın sen ne demek istediğimi. Bu benim fikirim, belki doğru olmayabilir.
Doktorun düşük tehlikesi devam ediyor demişti..
Peki rahim ağızı açıkmıydı kapalımıydı, canım?
Açıksa gerek görülürse dikilmelidir.
Ayrıca, doktorun düşük tehlikesi var ama progestan ya da aynı işi gören ilaçlar vermemesi beni şaşırtı, canım.
Meleğim, başka bir doktora görünsen, canım benim...
Kendine ve bebeğine çok çok iyi bak.

saol canım yaa annemin gelmesi hem moral oldu hemde her işimi yapıyor aynen öyle sürekli su içip lavaboya gidiyorum yattığım yerde de oluyo lekelenme rahim ağzıyla ilgili bi bilgi vermedi ilaçta vermiyorlar bu benim 3. gittiğim dr hepsi de aynısını yaptı memorial da şu anki dr um bu hafta tekrar gideceğim bakalım nolacak bugünde kulağımda iltihap çıktı ateş vs ilaç ve damla alıyorum offffffffffffff çok teşekkür ederim sende bebişine iyi bak canım kendinede öpüyorum

Merhaba melekbadeciğim:-)) arisin söylediği gibi moralini yüksek tut.inşaallah bebeğini sağlıklı olarak kucağına alırsın.ben 4yıl öncesinde 7.aşılamada hamile kaldım fakat çok erken düşükle kaybettim.dolayısıyla moralmen çöküntüye uğradım.eşimin her zaman bana, bir psikolog gibi olan yaklaşımı moralimi yükseltti.herşeyin başı sağlık deyip tedaviyi bıraktım.çünkü tedavi olacak bir sebebimiz de yoktu.anlayacağın sebepsiz infertilite. Ve ben hiç beklemediğimiz bir anda tedavileri bırakmışken hamile kaldım:-)) tahlillerde progestanım düşük çıkıyordu.dr. takviye ilaç vermesini söylememe rağmen,o gerek yok diyerek ilaç vermedi. hatalı vajinal ultrason muayeneside tuzu biberi oldu ve benim lekelenmelerim ardından muayene sonucunda kanamam arttı ve malesef 9 haftalık bebeğimi kaybettim.benim hatam tek dr.la kalıp başka dr.a gitmemem. aynı şekilde bir arkadaşımın kanaması oldukça fazlaydı onun dr. u arkadaşımı hastaneye yatış yaptırıp gözetim altında tuttu. serum ve ilaçlarla kanamasını durdurdu ve şuan bebeğini büyütüyor.lekelenmem var diye sakın üzülme önemli olan iyi bir dr.a daha git ve progestan al bence yataktanda çok fazla kalkma bol bol dinlen.moralini yüksek tutki bebişinde sana sıkı sıkı sarılsın.Dualarım seninle ve bebişine kavuşmak isteyen herkese.

çok teşekkür edrim canımm çok geçmiş olsun sanada inşallah hayırlısıyla en doğru zamanda sağlıklı bi bebeğin olur ben şu an progestan alıyorum ama hala aynı devam ediyor ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum bilmiyorum artık bu leke için 3 dr değiştirdim bende usandım artık :(((((( çok sağol desteğin için canımmm inş sen sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

çok teşekkür edrim canımm çok geçmiş olsun sanada inşallah hayırlısıyla en doğru zamanda sağlıklı bi bebeğin olur ben şu an progestan alıyorum ama hala aynı devam ediyor ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum bilmiyorum artık bu leke için 3 dr değiştirdim bende usandım artık :(((((( çok sağol desteğin için canımmm inş sen sağlıklı bi hamilelik geçirirsin

Bu gün kandil ve herkesin kandili mübarek olsun.Bugün bol bol dua edelim.melekbadeciğim sana ve bebişine kavuşmak için çabalayan tüm anne adaylarına allah hayırlısıyla sağsalim kavuşmak nasip etsin:-)) ben de temmuz 10 da kısmetse herşey yolunda giderse tüp bebek tedavisine başlayacağım.allah bizlerede anne olmayı hayırlısıyla nasip etsin

merhaba kizlar, bende sizinle ayni dertten müzdaribim maalesefki. Cok üzülüyoruz esimle. Ben tüm sayfalri okuyamadim ama bu ilac gercekten iyi geliyormu?? yani bu ilaci kullanipta aranizda hamile kalanlar varmi acaba ??

Bu gün kandil ve herkesin kandili mübarek olsun.Bugün bol bol dua edelim.melekbadeciğim sana ve bebişine kavuşmak için çabalayan tüm anne adaylarına allah hayırlısıyla sağsalim kavuşmak nasip etsin:-)) ben de temmuz 10 da kısmetse herşey yolunda giderse tüp bebek tedavisine başlayacağım.allah bizlerede anne olmayı hayırlısıyla nasip etsin

çok sağol seninde geçmiş kandilin mübarek olsun . çok sevindim canım inşallah sende burda hamileyim diye yazarsın temmuz ayında bu arada ben bi yerde okumustum çok yapan olmuş tüp bebek tedavisi yapılacağı ay bal tarçın keten tohumu karışımını günde 3 kez yemeklerden önce yenildiğinde kesinlikle tutması için destek sağlıyormuş. senin için dua edeceğim

merhaba,
bu ilacı kullananlara bir sorum olacak. adetim biteli 3 gün oldu ve bugün çok az kanamam oldu. ilk kez böle birşeyle karşılaşıyourm ve aklıma acaba ilacın bir etkisi olabilir mi diye geldi.. sizde böle bir şey oldumu?

bende öyle birşey olmadı ama çok önemli değildir bence melekbade pozitif düşün ve bol bol dinlen klasik müzik dinle ruhunu rahatlat bebeğin seninle kalmak için çabalıyor sende moralini yüksek tut ki ben bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ilacı kullanıp hamile kalan 3-4 arkadaş var soran arkadaşıma cevap olsun ben 3 hafta denedim olmadı bişey ve tüp bebeğe karar verdik zar zor bulduğum 2 şişeyi de burdan 2 arkadaşa gönderdim aslında geleceği varsa o bebek bir bahane bulup geliyor ilaç tüp bebek vs vs herşey Allah'tan umutsuz olmayalım yeter..bebeişler gelmek için uygun anı bekliyor ben hep böyle düşünüyorum

merhaba,
bu ilacı kullananlara bir sorum olacak. adetim biteli 3 gün oldu ve bugün çok az kanamam oldu. ilk kez böle birşeyle karşılaşıyourm ve aklıma acaba ilacın bir etkisi olabilir mi diye geldi.. sizde böle bir şey oldumu?

Canım sakin ol.
Kötü birşey değildir.
2 nedeni vardır.
Ya bir kistin vardı ve ilaç sayesinde patladı (ki bu kötü değildir), ya da (seni umutlandırmak istemiyorum) hamile kalmış olabilirsin.
Tavsiyem 3-5 gün ilaça ara ver. İlaçı yeniden kullanmadan önce mutlaka ama mutlaka bir kan testi yaptır, tatlım.

arkadaşlar bana şu an 4 tane ilaç geliyor pazartesi elimde olacak büyük ihtimalle:31::31::31::31:
birtanesini ayguneş arkadaşımız için söz vermiştim gönderecektim ama oda dinimizce caiz olmadığını kabul edip(etil alkolle yapıldığı için )ilacı almaktan vazgeçti.:31::31::31:söylemek istediğim çok şey var ama söylemiğcem çünkü herkes kendince haklıdır:31::31::31:
ben ilacı kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri gelip burda sizinle paylaşacam:32::32::32:inşallah bende şifasını görürüm, herkese sevgilerrrrrrrr:10::10::10::10::10::10::10::10:

arkadaşlar bana şu an 4 tane ilaç geliyor pazartesi elimde olacak büyük ihtimalle:31::31::31::31:
birtanesini ayguneş arkadaşımız için söz vermiştim gönderecektim ama oda dinimizce caiz olmadığını kabul edip(etil alkolle yapıldığı için )ilacı almaktan vazgeçti.:31::31::31:söylemek istediğim çok şey var ama söylemiğcem çünkü herkes kendince haklıdır:31::31::31:
ben ilacı kullanmaya devam edicem ve gelişmeleri gelip burda sizinle paylaşacam:32::32::32:inşallah bende şifasını görürüm, herkese sevgilerrrrrrrr:10::10::10::10::10::10::10::10:

Hayda...
Neyse canım, insanların kişisel tercihlerini tartışacak değiliz.
Ama ben bir açıklama getirmek istiyorum.
Tenktürler hidroalkol ve bitkiden yapılıyor. Bitkiler hidroalkol içinde bir müdet bırakılır ki kendi özünü versin.
Hidroalkol şeker fermentasyonunda elde edilen alkolün sulandırılmış halidir.
Hidroalkolü bir çok ilaçlarda dahil olmak üzere, diş macunu, tartar için kullanılan ağız losiyonlar, dişcide kullanılan ilaçlar gibi bir çok çok yerde kullanılır.
Açıklamak istediğimim buydu. Devamı getirmek istemiyorum. Herkezi ne yapacağı bilir.
Kamer inşallah faydasını görürsün, canım.

selam monalisa moral kalmamışı bende üstüne yetmiyormuş gibi iki kulağımda iltihaplandı ateş vs baya çektim neyse bundan sonra inş rahatlayacağım lekelenmede kesildi. sende rahat geçir bu ayı hiç bi stres yapma inş tutar bebeğin hatta mümkünse tedaviden sonra tatile çık sendende hayırlı haberler bekliyoruz

Son düzenleme:

canım inş hayırlı olur bak yumurtlama günlerini iyi takip et poponun altına yastık koyup sola yat ya da sağa ilacıda düzenli kullan. Aygunes içinde bulunmayacak fırsattı tepti içindeki alkol içki değil sonuçta kolonya parfüm temizlik dezenfekte maddeleri bi dünya sağlık için tıbbi malzemede alkolden yapılıyor. Neyse kamercim sen yinede sek içme bir çay bardağı suyla günde 3 kez yemeklerden 15-20 dk önce burnunu tıka tek seferde iç:66:

Back
X