- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbıses tam ogren ona gore yollayalım parayı hem senın ıcın hem bızım ıcın zorluk olmasın
kızlar selam...
10 şişe getircek bi abla.. önceden söz verdiğim arkadaşlar vardı onlara özelden yazdım.. zaten başka getirtmem cünkü yönetimden uyardılar sonucta burası satış yeri değil ... mail adresimi veririm ama sonra etki etmezse sikayet ederler dediler haklılarda göze alamam tabi.
amacımız yardımcı olmak birbirimize.. hem ben websitelerinde görünen neyse o fiyatı söyledim getiren kişi de fark ücreti almaz yanii..
ne diyim inşallah bize yarar, bu ilacı söyleyen kişiden de Allah razı olsun etki etse de etmese de en azından biz denedik deriz..
Mutlu oldum ilaclar geliyooo
canım benim bana özelden masj gelmedi ama bende senden 2 şişe istemiştim sana akıl vermek istemem ama herkese 1 şişe versen 10 kişi faydalanır yinede sen bilirsin her şey kısmet işi ilaç bana düşmüyorsa yinede sagol
bende ilk isteyenlerdenim ama kısmet işi yinede beni unutma bende sana çok önceden yazdım umarım banada düşer hoşçakal
canım suanda mümkün değil . ama listedeki arkadaşlardan almayan olursa sana gönderebilirim hem bakarsın ben bu ay hamiş kalırım elimdeki 2 şişeyi verebilirim hehehe![]()
Canım ben henüz ilacı bu ay ilk defa kullanıyorum :) Faydası olursa yazarım. bana ilacı bu forumda bu ilacla hamile kalmış biri gönderdi..
![]()
eveeet arkadaşlar belli oldu şimdi...
500Ml gelicek 20 eylülden önce gelebilir.
25 tl fiyatı
bu durumda 2 şişe isteyenlere 1 şişe göndericem
kesin gönderilecek olan kişiler:
elibeses 1 şişe 500ML
gamzeli 1şişe 500ML
esra 1 şişe 500 ML
lee 1şişe 500ML
masal 1şişe 500ML
ece_eskici 1 şişe 500ML
fatmaozkan da istiyordu ona da 1 şişe diyorum
Fıstık arkadasımız yazmıştı istiyorsa ona 1 şişe
Karden de 1 şişe istemiş