Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

gerçekten miiiii ya gerçekten yani ben genelde 1-2 gün agrı cekerim sonra hastalanırım
1 haftadır abartısız her an gelicek gibi batmalar oluyo hem sağ hem sol kasığımda...
bi yandan hemen gelse diye dua ediyorum bi yandan da acaba gelmez mi diyorum :)

bende akşama bi test yapıyim bari.. ama bu defa negatif cıkarsaa üzülmicem üzülmicem üzülmicem hala umudum var bu ilaç sayesinde...

Bebeşine salık sıhhat versin Mutlu Ömrünüz olsun inşallah...

Dün akşam yeğenim kaldı bende ayyy ne güzel bıcır bıcır yaaa :78::70:

canımmm bak boşuna telaş yapmışsın süpersin çok sevindim inş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın belirtilerimiz aynı olmuş bende de yumurta tembelliği vardı demekki gerçekten çalıstırıyor o güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim aynısı senin içinde geçerli:46::46::46: ve aris e sonsuz teşekkürler

sagol caNIM ..
amiiiiiiiiiiiiin

inşallah ilacı içen herkes hamile kalır...

en başından beri o kadar inandım ki bu iaca.....

Hamileyim yaaaaaaaaaaa:97::52:
:118:

ay canım inanmıyorum :nazar:
bize de umut oldun ilaçları göndermeden önce dua et bzim için üstüne üfle hamilelirin duları kabul olur :)
Allah kucağına almayı nasip etsin umarım bizde işe yarar
peki sen ne kadar kullandın bebk varsa zarar etmez mi yani adette başladın öğrenene kadar mı kkulandın 14. gün yumjrtlama olduysa döllenmeye zararı olmaz mı acaba ilacın kaç gün içmeli

ay canım inanmıyorum :nazar:
bize de umut oldun ilaçları göndermeden önce dua et bzim için üstüne üfle hamilelirin duları kabul olur :)
Allah kucağına almayı nasip etsin umarım bizde işe yarar
peki sen ne kadar kullandın bebk varsa zarar etmez mi yani adette başladın öğrenene kadar mı kkulandın 14. gün yumjrtlama olduysa döllenmeye zararı olmaz mı acaba ilacın kaç gün içmeli

canım gecen hafta içi başladı karın agrım ondan sonra taş catlasa 3-4 gün daha içtm ve pazartesi günü bıraktım içmeyi hastalanıcam diyee haluki 23 ünde hastalanmam gerekiyordu ama bıraktım nedense...
ben 29 agustosda kullanmaya başladım 19 eylülde bıraktım:)

22 gün kullanmışım..
valla zararı oldu mu olmadı mı bilmiyorum
yarın kan testine gidicem sonra beelki özele daha önce gittiğim doktoruma giderim belki bi ön kontrol için ne olur ne olmaz dimi:34:

tebrik ederim canım elindeki ilaca talibim parası neyse öderim gönderirsen sevinirim canım özelden msj atabilirsin

sagol canım Allah razı olsun.
elimde suanda sadece yarım ilaç var onuda söz verdim canım başka arkadaşıma :(

Canımm tebrikler , şimdi gördüm haberini nasıl sevindim anlatam ,büyük süpriz hem de ilacı kullandığın ilk ayda süpperrr yaa
Darısı ilacı bekleyen tüm arkadaşlara ,sabırsızlıkla bekliyoruz.

dimi bende işe yaramasına cok sevindim hem sizin içinde umut oluyor ama tabi herkesde yaramayabilir Allah bilir yine de...

canımmm bak boşuna telaş yapmışsın süpersin çok sevindim inş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın belirtilerimiz aynı olmuş bende de yumurta tembelliği vardı demekki gerçekten çalıstırıyor o güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim aynısı senin içinde geçerli:46::46::46: ve aris e sonsuz teşekkürler

diilmi yaa meğer hamişmişim eheeh
zaten o yazıyı yazdım eve geldim kimseyi görmeden direk banyoya test yapmaya gitim
öyle hazırlamıştım kendimi ne olursa olsun üzülmicem diye raahaat rahat yaptım direk cift cizgiyi görüncee Aman Allahım dedimmmm
Aris gerçekten nasıl sevaba girdin canım inşallah bu ilaç herkese sebep olur ve hamiş kalır herkesss ...

zaten o yazıyı yazdım eve geldim kimseyi görmeden direk banyoya test yapmaya gitim
öyle hazırlamıştım kendimi ne olursa olsun üzülmicem diye raahaat rahat yaptım direk cift cizgiyi görüncee Aman Allahım dedimmmm
Aris gerçekten nasıl sevaba girdin canım inşallah bu ilaç herkese sebep olur ve hamiş kalır herkesss ...

merhaba bende çocuk için uğraşan anne adaylarından biriyim....bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin mevlam....ilacın adını filan bana mesaj atar mısın lütfen atarsan çok sevinirim darısıda bütün bebek isteyenlere inşallah....

1 sene olucak elımde ılac ama hıc kullanmadım bı hevesle getırttım ama esım kullanmaya calısıyor bazen unutuyor sey dıcem mesala bı tablo yapsanız kım nekadardır kullanıyor kım nekadar kullandı ve hamıle kaldı bunlarda umut ısıgı olur bence bızlere nasıp olursa buay baslıcam bırısı bence hemen bır tablo yapsın arkadaslar....

bende 5 senelik evliyim polikistik over rahatsızlığım var.mümkünse bu ilaçtan banada temin edebilirmisiniz :14: :14:
iyi geceler arkadaşın önceki sayfalarda yazdığı bir adres var o adreste türk parası karşılığı olarak 4 tl ye ilaç var yalnız 1 alışta 6-7 tane almak gerekiyor ayrıca 12 euro da kargo ücreti var. tek başına yapılacak iş değil. birden fazla kişi olmak lazım romanca dilinden anlamak lazım....

1 sene olucak elımde ılac ama hıc kullanmadım bı hevesle getırttım ama esım kullanmaya calısıyor bazen unutuyor sey dıcem mesala bı tablo yapsanız kım nekadardır kullanıyor kım nekadar kullandı ve hamıle kaldı bunlarda umut ısıgı olur bence bızlere nasıp olursa buay baslıcam bırısı bence hemen bır tablo yapsın arkadaslar....

iyi geceler...sizz ilacı nasıl temin ettiniz....?

gunaydın arkadaslar ne kadar erkencıyım demı bu ılacı arastırmaktan sabaha kadar uyuyamadım butun stelere baktım her kafadan bır sese cıkmıs bu ılac için zararlı dıyende var cayını için sadece dıyende var bende pkistik var 11 aydır hatta 1 sene oldu artık ugrasıyoruz bebek için malesef sonuc hep kırmızı kart neyse bu saat ıtıbarıyle ne kaybederım kı bende denemek ıstıyorum dedeım ve elibeses ve ya arıse ozel msj gndermek ıstedım ama msj 100 gecmedıgı için yapamadım nyse elibeses ALLAH EVLADINI SAGLIKLI KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN MASALLAH SANA ARKADASIM :nazar::nazar:arkadasım bu ılacı temın edebılırsek nasıl temın edebılırım banada yardımcı olurmusun rıca edıyorum artık bıkmıs durumdayım cevremdekılerın ıgneleyıcı laflarından ve kendımı kotu hıssetmekten ulasan arkadaslarım tabı sızlerden de yarıdm beklıyorum bu ıılacı denresem bısı kaybetmem sımdıden tesekkurederım uykusuzluktan basım agrıdı gıdıp bıraz kestıreyım:58::58::58: herkese bebıslı mujdelı gunler dılerım

Back
X