canım netten satılmıyo sanırım kimse bulamadı bende bulamadım..
CANIM ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN ÇOOK SEVİNDİM.canım bu ilacı bizede getirme ihtimalin yokmu.çook sevaba girersin eminol.benm bu ilacı getirtmem yüzde sıfır.hiç tanıdığım yok hiiç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN ÇOOK SEVİNDİM.canım bu ilacı bizede getirme ihtimalin yokmu.çook sevaba girersin eminol.benm bu ilacı getirtmem yüzde sıfır.hiç tanıdığım yok hiiç.
hayır canım asla böyle düşünme.evet ben 3 buçuk yıldır evliyim 2senedir istiyorum pkoluyum ama olmadı bebeğim.evet zor pkolu olmak ama eminol tedvisi olan bişey.pkod bikere tedavi olmak şartt.diğer türlü gebe kalma ihtimali çok düşük.mesela ben 7sene olmamışım ama Rabbim 7seneden sonra nasip etmiş anneme peşinden 2çocuk daha.inan bana herseyin bir zamanı var.buna inanıyorum.bu sitede bahsedilen ilç keşkeee elimize geçse ben yararı olacağına inanıyorum.tam pkolulara göre bence.ama olmuyor.bnme tanıdığım yok.moralini bozma sakın.doktoruna sorsaydın glucophageyi.ben onun sayesinde hamile kalım
canım hiç böyle düşünme ne pko olular hamiş oluyoo.. yanlız bu ilaca ulaşamadım diye de üzülmee ben bu ilacın yanında başka seylerde yaptımm.. mesela kaynak sütün buharında oturdum sonra ilişki oldu bu buharda rahmi rahatlatıyormuş ablamın kayınvalidesi de bu sekilde hamile kalmış..
benim anneminde 1 seneden fazla olmamış ona da babam ilişkiden önce bel sırt kısmına şişe yapmış sonra ilişki olmuş.. bide şişeden sonra yakı yapıştırabilirsin 2 gün durcak filan yani neyin iyi geldiğini bilmiyorum ama ben bunların hepsini 1 ay içinde yaptım:)
bunlarıda mutlaka deneyin canım ve yürekten inanın
inşallah masalcım inşallahhh sizinde herkesin bebeği olsun cevremdeki herkes çığlık çığlığa gidiyo yaaa![]()
şu ilaçlar gelsede göndersem size de bir an önce ben bile sabırsızlanıyorum vallahiii![]()
slm annecık benım durumu bıraz farklı galıba baya ılerlemıs o baska bır boyut yanı neler denemedım kı sogan kuru sut maydonoz buharı ıncır kuru hepsı hava cıva geldı ılaca da ulasamadım dıye uzulmuyorum acıkcası pek cunku onunda ıse yarama ıhtımalı yok galıba bende denemeden bılemem ama bence oyle benı uzen tarafı esıme syleyemdım suan kı durumu doktora gıttıgımı bılıyor ama ıyımısım dıyebıldım sadece yalan syledım yanı ıste bu mafedıyor benı az once bır dugunden geldık bebek sevdı bıtane baba olmayı benım anne olmayı ıstegımden daha cok ıstıyor offfff yanı offffff
He he..
Ben yoken neler olmuş.
elibeses, seni candan kutluyorum, canım benim.
Allah sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder, inşallah.
Kendini daha iyi bak artık.
Ariscim cok Sagol
Valla seni Allah gönderdi bize:)
Bu arada benimde oğlum olcakmış gibime geliyor inşallah bir sorun olmaz 9 ay benimle olursa :)
birde bu ilaçla hamiş kalanların hepsi erkek mi oldu ya:)
tesadüftür belkide![]()
Landarch, sende iyi olduğunu sevindim canım.
Bebişin kalbini duymak çok güzel birşeydir.
Seni çok öpüyorum, kendine iyi bak.
A, bu arada, senin bebişin de erkek olduğunu gibime geliyor.
Bende faalcı çıktım.
![]()
İlacı almak isteyen diğer kızlar.
Yurt dışında getirtme çok zordur arkadaşlar.
Özellikle de yüklü miktarda daha da zordur, nedenleri açıklamayım şimdi.
Ben bir çok kez söyledim. İsterseniz internetten alabilirsiniz. 1-2 şişe ilaç okadar gözüne batmıyor, gelebilir.
İnternette almak riski var mı? Var. Ödemeye yaparak ilaçı gelmeyebilir. Ama ben sizin durumda olsam kesinlikle denerdim.
Kaybedecek ne va? En fazla 30 TL. Kaybetsem bile yolda kaybetiğimi sanıp, geçerim.
Ödeme kredi kartıyla yapılmıyor. Ya Paypal ya da banka hesabına havale ile yapılır. Bu nedenle büyük risk yoktur.
İlaç gelmemesi durumunda sadece yaptığınız havale parası yanar.
Bilemiyorum, ben olsam düşünürüm.
Ben bu konuda sizlere yardımcı olurum. Yazışmalarınızı sağlarım ama ilaçınız gelmemesi durumunda ben sorumlu değilim.
Inanın size, hepinize yardımcı olmak isterdim ama elimden sadece bu geliyor.
Bu şekilde almak isteyen ve bu riski almak isteyen olursa bildiriniz. Elimden geleni yaparım.
selam kızlar dun doktora gıttım bıldıgınız gıbı bende polıkıstık over var ve cok var doktor beenım hamıle kalma sansımın cok dusuk oldugunu ve kısır olabılecegımı syledı alt ust oldum kocama syleyemdım bıle içim içimi yıyor artık benım umudum kalmadı inş RABBIM her kesın sıfasını verır bebısıne kavusur bu ılac umut olur belkı dıye dusunmustum ama ona ulasma sansım yok denecek kadar az artı bulsam bıle yararı olmaz dıye dusunuyorum artık sadece bu durumu kocama nasıl soyleyecegımı bılmıyorum![]()
Banada erkek olacak mış gibime geliyor.
Bu ilaçtan olan bebekleri hepsi erkek olacak diye birşey yoktur.
Bende atıyorum işte.
Kendine ve bebişine iyi bak canım.
Bu arada, seni candan kutluyorum canım. Sen bu ilaça çok inanmışın, " ilk ayda hamile kalacam" dedin ve öylede oldu.
Bu konularda moral da çok önemlidir.
elibeses süt buharı yerine su olmaz mı :) buhar buhardırciddi soruyorum birde kaçıncı gün yaptın ? kaç kere yaptın bilgi verrimsin
sırta şişe nasıl oluyor ??? eşler yapabilirmi bilen biri mi olmalı ?
çok soru sordum ksura bakma canım yaa
Arisçim ya bu hangi site ben birtürlü irtibat kuramadım ,yardımcı olursan sevinirim